Ali007

New Member
لایک ها
70
سلام به دوستان عزیز(مخصوصا" کسایی ک امسال کنکور دادن).لطفا بگید بچه های دوم ،سوم و پیش چی کار کنن تا کنکوریه موفقی باشن و رتبه های عالی کسب کنن.(البته از تابستون)
همون طور که می دونین افرادی که تو این سایت میان همه برا المپیاد نمیخونن و بعضی از اونا برا کنکور میخونن.(مثل بنده که نظرم از المپیاد عوض شد و دیگه میخوام برا کنکور بخونم.)
مثلآ بگید روزی چند ساعت درس بخونن یا تو هر رشته چه درس هایی رو بیشتر بخونن یا .......................... :?:
در کل یه راهنمایی استثنایی کنید :p
با تشکر فراوان از دوستان

Ali007

New Member
لایک ها
70
مثلا" من مهر 88 میرم کلاس دوم(رشته تجربی) و این کلاسا رو الان دارم میرم:
شیمی،ریاضی،فیزیک،زیست،زبان،مکالمه زبان!
در ضمن من کتابای مخصوص هر درس رو گرفتم.
لطفا" بگید من تو تابستون کدوم درسا رو پیش خوانی کنم(هم اختصاصی وهم عمومی) و بگید من چه فاکتور هایی رو باید داشته باشم تا کنکوریه موفقی باشم.
ممنون :p

afshin

New Member
لایک ها
71
باز هم سلام به محسن جان..........

برای این که تو کنکور موفق بشی تنها یک راه وجود داره:

( المپیاد بخونی )

خوب...شاید بگی چرا؟

برای مثال:

خود من سال اول تقریبا خنگ بودم :D :D
همیشه جواب سوالا رو حفظ می کردم و ............یه 14 خوشگل می گرفتم
البته دارم شوخی میکنم... :)

این کار من ادامه داشت تا معلم شیمیمون یه روز منو در حضور بچه ها مسخره کرد................ :eek:

منم........
دیگه از اون روز به بعد سعی می کردم یه جور دیگه باشم...
مثلا : هینجوری که الان هستم :D
بعدش سال اول که بودم رفتم یه مورتیمر خریدم.......

من اولش نمیدونستم المپیاد چیه ....
فقط به خاطر رو کم کنی مورتیمرو می خوندم!!

اولاش هیچی حالیم نبود (البته الانم هیچی حالیم نیست :D )
مثلا یک صفحه رو یه روز می خوندم!!!!!!!!!!!!!!!

کم کم وقتی دیدم شیمی خیلی ریاضی داره رفتم مبتکرانای ریاضی
رو خوندم...............و البته کتابای دیگه

ریاضیم هم قوی شد-- و البته فیزیک!

دیگه من اون افشین قبلی نبودم......

:evil:

حالا هر کسی هر چیزی می گفت اول اثبات ریاضیشو ازش می خواستم

اینه که خیلی بیجنبه هستم :)

سال دوم که شدم ---- اونقدر ریاضیم قوی شد که چند تا

فرمول رو که کسی تا بحال اثبات نکرده... اثبات کردم :evil:

مثلا اینکه تو تناوب n ام چند تا عنصر بر حسب n وجود داره
یا اینکه شماره ی گاز نجیب تناوب n ام چنده! ( چه پزی دارم میدم :) )

هر چند که فرمول ها کاربردی نداشت اما خودم اونا رو اثبات کرده بودم
من دیگه خودمو باور کرده بودم

اصلا مدرسه نمی رفتم
هر چند که مرحله 2 قبول نشدم
ولی عوضش

ریاضی و فیزیک و شیمی رو فوت آبم .. (البته همه همینطورن)

عربی و انگلیسی ام که بلدم
مونده
دینی و ادبیات :)

راستی: جو گیر نشی یه موقع درس نخونی...

من خوندم الان پدرم در اومده اینقد تست فیزیک و ریاضی زدم :lol:

ضمنا :
تو که تجربی هستی کتابای رشته ی ریاضیو بخون :lol:

مثال:
فیزیک اندیشه سازان پیش دانشگاهی
ریاضی مبتکران و انرژی اتمی و ......و...
شیمی--

ولی یه چیز:

همه ی دوستان المپیاد ( مثلا رسا خانوم !!!) که هزار تا المپیاد قبول شدن
:) :evil:
هم سر جلسه ی کنکور احتمال داره هم وقت کم بیارن هم بی دقتی کنن!

بی دقتی!
بی دقتی!

پس : فرمول موفقیت از این قرار است:

آی کیو به توان 10 تقسیم بر بی دقتی به توان 100 ضربدر تلاش به توان
365 روز !!!

یاد آوری می کنم :

دوستانی مثل شیوا خانوم یا ندا خانو یا آقای رستمی یا
آقای قلی زاده یا مجتبی خان گل یا..............

همه یکی از یکی مخ تر تشریف دارن--- :evil:
و این که شاید رتبشون اونطور که هست نباشه بخاطر مسخرگی
آزمون کنکوره............

با آرزوی موفقیت

همیشه رفتا رسیدن نیست اما برای رسیدن باید رفت

راستی:
مهندس خلینا این همه نوشتم تا سطح فکری اعضا بره بالا
یه تشکر از از ما بکنید دیگه...........دلمون پوسید :evil: :evil: :evil:
مخلصیم

afshin

New Member
لایک ها
71
محسن جان دیگه نگی از المپیاد نظرم برگشته...
ما رو ناراحت نکن...

شما آینده ساز این کشور و نماینده ی این سایتیت :lol:

artadokht

New Member
لایک ها
47
منم با afshin کاملا موافقم اگه می خوای تو کنکور حرفی برای گفتن داشته باشی و در کنار موفقیت ظاهری واقعا از درس خوندن لذت ببری بهترین راه المپیادی درس خوندنه و این که طرز تفکرتو المپیادی کنی... حتی اگه قبولم نشی!مطمئن باش هیچ کس از المپیاد خوندن ضرر نمی کنه...و یک المپیادی حتما تو کنکور هم حرفی برای گفتن داره البته کنکور بستگی به خیلی شرایط دیگه داره...
مثلا خود من...با اینکه خودمو یک المپیادی ناموفق به حساب میارم و کنکورمو خیلی بد دادم _درحالی که اطرافیانم از من خیلی توقعات بالایی داشتن...خیلیها هم منو از المپیاد منع کردن... و مطمئنم بعد از اومدن نتایج کنکور همه پشت سرم میگن دیدی فلانی که المپیاد می خوند، از درساش عقب موند و نتونست کنکورشو خوب بده؟! ...و از این قبیل حرفا..._ اما هیچ کدوم از اینا مهم نیست و من هیچ وقت پشیمون نخواهم شد چون المپیاد خیلی چیزا به من یاد داد که ارزشش حتی بیشتر از رتبه تک رقمی کنکور بود...

شما هم الان بهترین موقعیتو برای شروع المپیاد خوندن داری...برای کنکوری خوندن هنوز خیلی زوده!...
در هر صورت بازم انتخاب با شماست.

mahsa-f

New Member
لایک ها
36
کنکوری خوندن ادمو قالبی میکنه :eek: اینو بخون میاد اونو نخون نمیاد :( :(
این نکته رو بخون ( حتما از این سوال میاد چون از عصر دایناسورها ازش سوال کنکور اومده) :? :?
بچه این راه حل طولانی چیه با این فرمول ( اجی مجی .....میکنی و ....) سه سوت بدست میاد اثباتم بخوایی میگن اثبات که واسه کنکور نمیاد حالا خیلی دلت میخواد برو تو مبتکران و هزار تا کتاب جورواجور دیگه هست بخون :( :( :( :(
تنها جایی که میشه با خیال راحت علم آموزی کرد و هر چیزی که دلت میخواد بخونی
المپیاده :p
( ولی اگه واقعا حوصله ی المپیاد خوندن نداری مفهومی درس بخون و تا یه مطلبی و یاد نگرفتی ولش نکن) :twisted: حتی اگه معلمات از دستت کجل بشن :lol: :lol:

hmggi

New Member
لایک ها
0
منم درضمینه یادگرفتن اثبات فورمولها وتستی نخوندن با mahsa-f موافقم. :)
فورمول های بیش از حد (چه در کنکور جه در المپیاد) فقط باعث گیج شدنه. :?

kavosh

New Member
لایک ها
75
بی‌خیال المپیاد نشو! با این کار یکی از بهترین تجربه‌هایی رو که فقط یه بار تو دوران تحصیلت اتفاق می‌افته، از خودت دریغ می‌کنی!
تو که تازه اول راهی! از الان می‌خوای بشینی بخونی برای کنکور که چــــــــی!
شایدم چون ماها رو می‌بینی که مرحله دوم قبول نشدیم داری از المپیاد منصرف می‌شی!
آرزوی من اینه که چند سال به عقب برمی‌گشتم و المپیاد خوندنو زودتر شروع می‌کردم! از همون سال اول دبیرستان!
آرزویی که هیچ وقت برآورده نمی‌شه! چون زمان غیرقابل برگشته!
پس تو قدر موقعیتیو که داری بدون!
المپیاد یه چیز دیگه‌ست!
ایـــــــــــــن فرصــت طلایــــــــــــــــــــــــــــــــــی رو از دســـــت نــــــــــــــــــــــــده!

pirate17

New Member
لایک ها
40
اقا محسن همه ی بچه هایی که بالا نظر دادن راس می گن!با همشون موافقم!
الان واسه کنکور زوده!شما تازه اول راهی.....و المپیاد به ادم چیزایی رو می ده که هیچ چیز دیگه ای نمی تونه جاشو بگیره :)
من فقط 1 ماه واسه المپیاد خوندم ولی همین یه ماه لذتی رو داشت که صد سال دیگه ام با فارسی خوندن جاش پر نمی شه! :D حد اقل نفعی که واسم داشت وسط کنکور ازاد بود که خیلی از سوالای شیمی از پیش بود :)
ولی المپیاد به ادم تجربه ای می ده که ندانسته هاشو خودش یاد بگیره!نه به زور معلم!حتی سر جلسه ی کنکور :cry:
کاوش راس می گه...منم فقط دارم حسرت می خورم که ای کاش بر می گشتم و همه ی تنبلی های زندگیمو فقط می نشستم واسه المپیاد می خوندم :cry: :cry: بر می گشتم سر ازمون مرحله ی 2 و اون همه بی دقتی نمی کردم چون با وجود 1 ماه خوندنم همه ی غلطام از بی دقتی بود نه از کم خوندن

اقا افشین گفتید ریاضیتون فوله؟ 1000=4؟؟؟؟؟؟؟؟ :wink:
ولی بی شوخی لیاقت همونم نداشتم :(
ولی در مورد دقت حق با ایشونه!بی نهایت بی دقتم!و گاهی خیلی وقت کم میارم :(

Ali007

New Member
لایک ها
70
درسته میخوام برا کنکور بخونم به این دلایل:
*1)من عاشق پزشکی هستم ومیخواستم با قبولی در المپیاد و گرفتن طلا از کنکور معاف شوم و به داشگاه تهران برای ادامه ی تحصیلاتم بروم
اما وقتی که به این راه نگاه میکنم میگم چه کاریه که من بیام تا اون سطح شیمی بخونم بعد یهو به جای ادامه تحصیل تو درس شیمی(یا دروس مرتبط به اون) بیام تو دانشگاه پزشکی بخونم،خنده دار نیست!،اصلا" کسی بوده که تا حالا شیمی رو در سطح المپیادی خونده باشه بعد به جای ادامه تحصیل تو شیمی بره پزشکی بخونه؟(آخه من یکی از مقالات پله پله تا مدال طلا خونده بودم بچه های المپیادی سوادی در حد کارشناسی ارشد شیمی دارن) خب اگه این طوری باشه اون فرد تو شیمی خیلی قویه و دیگه نمیاد آینده اش تو شیمی رو خراب کنه بره پزشکی بخونه!
نظر من: :?: :idea: خب اگه این جوری باشه، منم به جای این که مثلا" روزی 10 ساعت وقتمو رو شیمی بذارم و خوندم با ترس و لرز از نتیجه باشه (که اگه قبول نشم کنکورم رفته به باد و اینکه المپیاد یه ریسکه بزرگه) رو درس های کنکور وقت بذارم مسلما" نتیجه بهتری میگیرم ،تازه از اون موقعی که تصمیم گرفتم واسه کنکور بخونم انگیزم خیلی بیشتر شده چون تکلیفم روشن شده،با این اوصاف لطفا" منو راهنمایی کنین. (تو رو خدا توضیح بدین و برام روشن کنین این مطلب رو)

2)به دلیل داشتن کلاس های فراوان(ریاضی،فیزیک،شیمی،زیست،زبان) نمی تونم برای المپیاد شیمی خودم رو آماده کنم(در طول سال تحصیلی نمیتونم بدلیل داشتن مدرسه ) و چون کلی از وقتم برا اینا میره مسما" نمی تونم عمیق بخونم . در حدود 25 ساعت وقتم در هفته برای اینها صرف میشه که این مقدار ساعت ممکنه در تابستون بشه یکاریش کرد ولی تو سال تحصیلی نمیشه.

در ضمن من عاشق شیمی ام ولی دوست ندارم تو دانشگاه رشته های مرتبط به شیمی رو بخونم من هدفم پزشکیه!

حالا با این اوصاف شما هم با من هم نظرید و فکر میکنید کنکور برای رسیدن به پزشکی تهران برای من مناسبه یا المپیاد؟
با تشکر :)
محسن :idea:

artadokht

New Member
لایک ها
47
خب اگه می خوای پزشکی بخونی المپیاد زیست خیلی کمکت می کنه ...من بهت اطمینان میدم که کسی که المپیاد زیست بخونه 99 درصد پزشکی تهران قبوله...اگه طلا بشی که هیچی...ولی اگه نقره برنز بشی هم زیستت عاتیه و هم برای کنکورت سهمیه داری ...پس حتما پزشکی تهران قبولی...اگه مرحله2 هم قبول نشی بازم زیستتو درحد عالی بلدی...چند نفر از دوستام که المپیاد زیست بودن امسال کنکورشونو خیلی توپ دادن به طوری حتی بدون استفاده از سهمیه پزشکی تهران قبولن!

اما اگه نمی خوای ریسک کنی...کنکور بخون ولی عمیق بخون و مفید...کیفیت خیلی مهمتر از کمیته پس نگران کمبود وقت نباش به جای این که ساعت زیادی رو به درس اختصاص بدی تمرکز و علاقتو افزایش بده...

در ضمن من شنیدم از طلاهای شیمی پارسال به جز آقای احمدزاده که برق می خونن بقیه همشون پزشکی میخونن!...البته دکتر بهرامی به شدت با این کار مخالف بودن!

pirate17

New Member
لایک ها
40
ببینید اقا محسن ما یه معلمی داشتیم واسه المپیاد البته 6 روز!که صلای شیمی بود و پزشکی می خوند! :)
کلا سهمیه ی المپیاد واسه پزشکی خوبه
شمام اگه می خواید پزشکی بخونید می تونید کنارش المپیادم داشته باشید...می تونید همه ی درساتونو بخونید و در کنارش روزی نیم ساعتم واسه المپیاد!با اینم می تونید تو هر دو موفق باشید :)
البته شمام حق دارید
باز خودتون فک کنید
خودتون بهتر از همه توانایی هاتونو می دونید پس بهتر از همه می تونید صلاحو تشخیص بدید :)

nava

New Member
لایک ها
16
سلام یه روزی دقیقا منم همین مشکلا رو داشتم نمی تونستم تصمیم بگیرم واسه المپیاد بخونم یا کنکور؟؟البته الان هنوزم وقت دارم که برای المپیاد بخونم امسال سومم یه مدتی هم به طور جدی خوندم ولی بعد منصرف شدم من با تمام دوستانی که بالا گفتن المپیاد بهترین راهه کاملا موافقم واقعا در راهه المپیاد خوندنه که ادم می فهمه درس خوندن به مفهوم واقعی یعنی چی.البته شما هنوز وقت دارین که هر کدومشو انتخاب کنین ولی زودتر تصمیم بگیرین و یه تصمیم منطقی و همه چیزو در نظر بگیرین با یکی دو ماه خوندن نمیشه ار المپیاد قبول شد کسی که بخواد نتیجه ی خوب بگیره باید واقعا وقت بذاره روش.ولی طوری تصمیم بگیرین که مثل من هر روز از تصمیمتون پشیمون نشید شک نکنین روش نمی خوام اصلا از المپیاد نا امیدتون کنم شاید من خودم اگه جای شما بودم و تصمیم جدی می گرفتم که برای المپیاد بخونم حتما این کارو می کردم.مهم ترین چیزی رو هم که باید در نظر بگیرین اینه که هدفتون از المپیاد خوندن چیه؟اگه فقطو فقط برای حذف کنکور می خونین پس اون وقت خوب فکر کنید !!!تجدید نظر بکنین :)

pozitrone

New Member
لایک ها
21
به نظر من کسایی که تو المپیاد طلا می گیرن یا واسه المپیاد خیلی زحمت می کشن اگه برن رشته ی غیر مرتبط به شیمی یه جور خیانته!
کسیکه همه چیشو از شیمی داره و به خاطر طلا ی شیمی کنکور نمیده بره پزشکی یا برق بخونه که حتی یک واحد شیمی هم ندارن نامردی بزرگیه!
از ما گفتن بود.من خودمم می خوام دارو بخونم که کلی شیمی داره.

nassim

New Member
لایک ها
10
سلام . بذارین من هم نظرم رو بگم ! 8)

ببینین اوضاع من چه طوریه ! 8O

من ، همیشه عاشق ریاضی بودم ! همین طور فیزیک ! همیشه دلم میخواسته برم رشته ریاضی و ریاضیات محض بخونم. هنوزم دوست دارم ! ولی دیدم پزشکی بهتره ! تصمیم گرفتم جفتشون رو با هم بخونم ، دیدم نمیشه ! :cry:

من اصلا" شناخت کافی از المپیاد نداشتم . اگه میدونستم چیه ( یعنی از سال اول ) 100 % المپیاد ریاضی یا فیزیک رو میخوندم ! افسوس !!!! :cry: :cry: :cry:

سال دوم رفتم رشته ریاضی . با هزار امید و آرزو ! با قلبی آکنده از علاقه به ریاضیات و فیزیک ! تمام تابستون دنبال این بودم که طی سال چه جوری میشه ؟ وضع کلاسمون چه جوریه ؟ معلما مون چه طوری ن ؟ و ...

و ... رفتم سر کلاس ....

اولای سال اونجا بودم ... آن چنان خورد تو ذوقم که یه مدت افسرده شدم !! :cry:

اصلا " اون طوری نبود .. همه دنبال این بودن یه جوری معلما درس ندن .... :cry:

و ... تصمیم گرفتم برم تجربی. از زیست خوشم نمی یومد ! :cry: ولی چاره چی بود ؟

معلم خوبی داشتیم. شروع کردم به خوندن و تو تجربی موندم. تو همه ی امتحانا ، نفر اول بودم و این بم انگیزه داد.

اومدم سوم . یکی از بچه ها از المپیاد حرف زد . من هم دیدم اون واسه المپیاد زیست میخونه ، منم واسه شیمی بخونم. البته زیست هم شرکت کردم. مرحله 1 قبول شدم . واسه مرحله 2 هم یه ماه مدرسه نرفتم . قبول هم نشدم . به نظر من بهترین فایده المپاد واسم این بود که کمتر مدرسه رفتم !!! )

به نظر من ، المپیاد تجربه ی فوق العاده ای بود . به شما توصیه میکنم این تجربه رو از دست ندید. خصوصا" اینکه شما امسال میرید دوم و خیلی وقت دارید !

من اینکه میگید واسه المپیاد وقت ندارید رو اصلا" قبول ندارم. :!: من تو همه ی فعالیت های غیر دزسی که بهم مربوط میشه ، شرکت کردم ، با وجود اینکه من ، سوم بودم ، هم واسه المپیاد خوندم ، هم تو آزمایشگاه کار کردم ( که امتحانش اینجا برگزار نشد ) و هم تو تمام امتحان های آینده سازان و هم تو قلم چی شرکت کردم و هم مقام اول شطرنج استان و هم شاگرد اول و .....

من هم الان ( دیگه از سر ناچاری ) عاشق پزشکی م . دارم واسه کنکور میخونم و تنها ضعفم ادبیات و زبان فارسی و دین وزندگیه !!!! :twisted:

نتیجه اخلاقی : المپیاد رو از دست ندید . خیلی بهتون کمک میکنه . تو همه ی زمینه ها .

" صلاح مملکت خویش ، خسروان دانند ! "

pirate17

New Member
لایک ها
40
نسیم گریم گرفت!یاد حرف مامانم افتادم که بهم گفت می شه تو کنکور ازاد تجربی شرکت کنی منم شوکه شدم!رفتم به بابام گفتم اونم گفت 3 و4 تا کتاب چیزی نیست داشت اشکم در میومد!چون ظاهرا تو خونه فقط من دوس داشتم رشتم ریاضی باشه ولی همیشه سر حرفم می مونم!چون منم عاشق ریاضی و فیزیک و شیمیم ولی وقتی زیستو می خونم حالم بد می شه! :(
خب بهت تبریک می گم که تونستی همه ی این کارا رو کنی!من به خاطر المپیاد قلمچی رو پیچوندم!ولی خیلی خوشحالم از این کار!شطرنجو واسه درسام کنار گذاشتم ولی گاهی یاهو می رم!به خاطر بعضی چیزا شاگرد اول نشدم!البته من هیچ وقت اول نمی شدم! :p اینم روش!ولی باز خوبه معدلم زیاد ابروریزی نیس! :)
{ببخشید وسط بحثتون احساساتی شدم!این چجیزای حدودا نامربوطو گفتم)

Ali007

New Member
لایک ها
70
ببخشید دوستان من یه سوال برام پیش اومده :?: :
هدف شما از المپیاد خوندن چی بوده؟
آیا غیر از این بوده که میخواستین معاف شین از کنکور و تو رشته ای که دوست داشتین ادامه تحصیل بدین و طلا بگیرین؟ یا شایدم هدفه والا داشتین :p
دوستان تناقض ایجاد شده ،لطفا" نظراتتون رو بگین(مهمه)

nava

New Member
لایک ها
16
ببینید من نگفتم که هدف ار المپیاد خوندن حذف کنکور نباشه مطمئنا یکی از مهم ترین دلایلی که ادم بخواد المپیاد بخونه اونه من گفتم هدفتون فقط و فقط اون نباشه وگرنه اون وقت برای کنکور خوندن خیلی منطقی تره.(البته این نظر منه)

pozitrone

New Member
لایک ها
21
نمی خوام خود ستایی کنم.ولی من المپیادو به خاطر عشق و علاقه خودم خوندم نه به خاطر طلاش!وقتی شیمی می خوندم لذت میبردم.
دوست داشتم مرحله 2 قبول شم.سه ماه تو دوره ای باشم که نخبه های شیمی جمع شدن.استادای بزرگ شیمی هستن.و افرادی مثل خودم اونجا هستن.آخرشم اگه طلا نمی شدم مهم نبود.من دوست داشتم فقط تو یه همچین جوی باشم.تو اون فضا تنفس کنم!و یه خاطره خیلی دوست داشتنی همیشه تو ذهنم باشه یعنی بودن تو دوره تابستونی المپیاد!
ولی نشد...

nava

New Member
لایک ها
16
من اصلا نمی خوام نا امیدتون کنم قبلا هم اینو گفتم ولی اگه تنها هدفتون از المپیاد خوندن حذفه کنکوره من زیاد موافق نیستم درسته المپیاد یکی از بهترین راه هاست برای رسیدن به هدفی که دارین یعنی برای قبولی در دانشگاه و ادامه تحصیل و رسیدن به درجات بالا ولی اینم فراموش نکنین که تنها راه رسیدنم نیست پس خوب فکر کنین که بهترین راه رسیدن به هدف هایی که دارینو انتخاب کنید

بالا