محمد آقا میگفت کسیکه همه چیشو از شیمی داره و بخاطر طلا ی شیمی کنکور نمیده بره پزشکی یا برق بخونه که حتی یک واحد شیمی هم ندارن نامردی بزرگیه!
منم باهاش هم نظرم .
آخه من که میخوام پزشکی بخونم چرا برم المپیاد شیمی بدم که تو دانشگاه یه ذره ام دستم رو نمیگیره(البته اگه طلا،نقره،برنز بشم چرا) و اگه نشم..................
میخوام یه واقعیتی رو به شما بگم ممکنه بعضی از دوستان مخالف من باشن بعضی دیگم موافق من(خب این طبیعیه) پس بسم الله:
میخوام کسیکه طلای جهانیه هر المپیادیو میگیره رو با کسی نفر اول کنکور میشه براتون مقایسه کنم :?: :
1) :arrow: از لحاظ رسانه ها(تلویزیون): کسیکه نفر اول تجربی یا ریاضی میشه رو چند بار تو تلویزیون نشون میدن؟(جدا از شبکه های استانی که تا یک ماه کارشون تعریفو تمجید از نفر اول کنکور تو استانشونه) حالا کسیکه طلای کشوری رو میاره بعد عضو تیم میشه بعدشم میره جهانی بعد اونجام طلا میگیره بعد این آقا یا خانوم عزیز برمیگرده ایران سر جمع چند بار اینو تو تلویزیون نشون میدن؟(آیا اصلا" شبکه استانی حرفی از این استعدادا می زنه)
عمق فاجعه اینجاست :cry: ....................
بذارین یه مثال براتون بزنم:
نفر اول کنکور رشته ریاضی در سال 86 از شهر ما(قائم شهر/استان مازندران) بود**آقای نوید نادری**که الان صنعتی شریف تو رشته برق دارن ادامه تحصیل میدن.
من تمام خاطراته ایشونو خوندم تمامه دبیرایی که ایشون رفتن من الان دارم میرم و کلا" از کارهایی که کردن خبر دارم ،حالا میخوام اینو بگم :
علاوه بر اینکه این آقا رو چندین بار تو اخبار سراسری نشون دادن ،برای تبلیغ قلم چی هم چندین بار اومد رو آنتن(بیش از 10 بار)،برای تبلیغ کتاب های گاج هم چندین بار اومد رو آنتن(بیش از 10 بار)،شبکه استانی هم ایشون رو ول نمی کردن مکرر حرف از ایشون بود
خب حالا فکر می کنین به کسیکه طلای جهانی (تو هر المپیادی) انقد بها می دن.
2) :arrow: از لحاظ رسانه ها(مجله و روزنامه):
قربون مجله ها و روزنامه ها برم که واقعا" هوای المپیادی ها رو دارن!(افعال معکوس) ،من تو این چند سال اخیر فقط یه گزارش دیدم تو مجله خانواده سبز که یکی از بچه های المپیاد زیست رو که برنز گرفته بود مورد گزارش خودش قرار داده بود (قبول کنین به المپیادی ها بی مهری میشه)
حالا نفر اول کنکور وضعیتش چطور بوده:چندین گزارش تو روزنامه،مجله های فرهنگی متفاوت،عکس صفحه اول جلد مجله،گزارش تو مجله کانون ، پیک سنجش و....................بازم بگم یا بسه!
3) :arrow: افکار عمومی(یا زندگی اجتماعی خودمون):
قربون افراد جامعه مون برم که یا المپیادو با المپیک اشتباه میگیرن یا اگه اشتباه نگیرن بدون اینکه بدونن بچه های المپیادی چقدر زحمت میکشن میان همشونو میکوبن و به باد انتقاد میگیرن.(البته یه دسته کمی هم هستن که می دونن المپیاد چیه و کامل تو بطن کارن)
حالا نفر اول کنکور وضعیتش چطوره تو افکار عمومی:تو جامعه همه اونو بالای سرشون میذارن(طرف پسر/دختر.............آره بابا.........کارشون خیلی درسته) حالا بری از همین کسایی که یک کلمه از المپیاد نمی دونستن در مورد کنکور بپرسی یک روز برات از اهمیت کنکور روضه میخونن.
حالا کنکور تو ایران بهتره یا المپیاد؟
4) :arrow: زحمت،تلاش:از لحاظ زحمتو تلاش اگه المپیادی ها از نفرات اول کنکور بیشتر نباشن کمتر نیستن، اینو همه قبول داریم.
حالا فهمیدین چرا میخوام واسه کنکور بخونم(دوستان واقع بین باشید به این جنبه ها هم باید توجه کرد)
لبخند فراموش نشه!
در ضمن نظرم فراموش نشه!
با تشکر
محسن 8)