rasakereh

New Member
لایک ها
9
پاسخ : کاهش قطعی سهمیه مدال های نقره و برنز به 10 درصد!!

مگه برا امسالی ها هم هست؟
اخه شک داشت طرف گفت احتمالا نیست
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

چه تخیلی!اگه علاقه خالصه چه کاریه المپیاد میخونی
برو بشین یه کنج ازلت راحت رشتتو بخون!!
کنکورم به این آسونی نیست خیلی هم رقابت نزدیکه مخصوصا تو رشته تجربی باز ریاضیا راحت تر ان.خیلی هم امکانش زیاده رتبه یکم(نه خیلی) بد تر شه تا 7 سال مجبور باشه طرف بره یه شهر دیگه درس بخونه و سختی بکشه
خب من نظر شخصیمو گفتم
شما میتونی هر هدفی برای مطالعه المپیاد داشته باشی
ولی فراموش نکن هیچ انگیزه ای بیشتر از علاقه نیس
موفق باشی

آقا یک مسئله ی کم کردن سهمیه هم همین خارج رفته
به هر کی بگی می گی وقتی طرف می ره خارج ما واسش خرج کنیم بره بهترین دانشگاه بعد مثلا به آمریکا بره به کشور مخالف ما خدمت کنه
همه اینو می گن شما چه جوابی به اینها می دهید
حقیقتش کسی که سطح فکریش اینقدر پایینه جای جواب آدم باید براش تاسف بخوره :|

kaark

New Member
لایک ها
252

شرایط رو سخت تر کنه؟

درسته که فولاد و آهن رو هرچی بیشتر چکش بزنیم و حرارت بدیم ، جلا پیدا می کنه ولی دیگه نه تا این حد!!!

حقیقتش اول که بحث تغییر سهمیه رو شنیدم (چند ماه پیش) به خودم گفتم که دارن افزایش میدن سهمیه رو ! جدا اصلا به کاهش فکر نمی کردم

اگر من بودم سهمیه های نقره و برنز رو حداقل 50 درصد می کردم! (البته که حالا من نیستم :4:)

rasakereh

New Member
لایک ها
9

حرفتون رو قبول دارم وازنظرمن هم کنکور همه چیز نیست و همه ی پزشکان هم خوشبخت نیستن(قابل توجه کسانی برای پول میرن تجربی و خیال میکنن اگه پزشکی بیارن حسابی خوشبخت میشن)ولی جو بد کنکور علیه المپیادی هاست نه اینکه اونا نمیتونن تو کنکور خوب باشن منظورم اینکه مقام و احترامی که برای اونها باید گذاشته بشه نیست(نمونه اش همین که علوم پزشکی تهران سهمیه نقره و برنز قبول نمیکنه اما کسایی که سهمیه هیئت علمی دارن(باتمام احترام به اونها) با آغوش گرم ازشون پذیرایی میشه خب شما ازاین وضع ناراحت نمیشید؟

حرفتون رو قبول دارم وازنظرمن هم کنکور همه چیز نیست و همه ی پزشکان هم خوشبخت نیستن(قابل توجه کسانی برای پول میرن تجربی و خیال میکنن اگه پزشکی بیارن حسابی خوشبخت میشن)ولی جو بد کنکور علیه المپیادی هاست نه اینکه اونا نمیتونن تو کنکور خوب باشن منظورم اینکه مقام و احترامی که برای اونها باید گذاشته بشه نیست(نمونه اش همین که علوم پزشکی تهران سهمیه نقره و برنز قبول نمیکنه اما کسایی که سهمیه هیئت علمی دارن(باتمام احترام به اونها) با آغوش گرم ازشون پذیرایی میشه خب شما ازاین وضع ناراحت نمیشید؟
والا حرف شما کاملا درسته ولی راجع به اون احترامی که اشاره کردین که واقعا هم حق با شماست آدم باید این خلا رو خودش پر کنه
کافیه برا خودش و علاقش و هدفش زندگی کنه نه حرف اینو اون و احترام فلانی
این خودش خود به خود احترام و شخصیت میاده
البته اگه هدف خوبی دنبال بشه

Mehran Asadi

Well-Known Member
لایک ها
442

شرایط رو سخت تر کنه؟

درسته که فولاد و آهن رو هرچی بیشتر چکش بزنیم و حرارت بدیم ، جلا پیدا می کنه ولی دیگه نه تا این حد!!!

حقیقتش اول که بحث تغییر سهمیه رو شنیدم (چند ماه پیش) به خودم گفتم که دارن افزایش میدن سهمیه رو ! جدا اصلا به کاهش فکر نمی کردم

اگر من بودم سهمیه های نقره و برنز رو حداقل 50 درصد می کردم! (البته که حالا من نیستم :4:)

موافقم.ضربه زدن به فولاد هم حدی داره ما فولاد هم نیستیم که
ای کاش به جای دکتر فرهادی الان تو وزیر علوم بودی;)

s.l.v.n

New Member
لایک ها
214

شرایط رو سخت تر کنه؟

بعد جالبیش اینجا بود اون خانوم محترم ! فرمودند که مگه شما فقط به اندازه 80% تلاش کردی که طلبکاری
_ نخیر بنده حداکثر تلاشمو کردم و میکنم اما خیلی بین 90 و 80 فرقه
_معلومه که فرق زیادیه ، سیاست ما اینه که شرایطو سختر کنیم
_ خوب به ما اول کار حرف دیگه ای زدین نمیشه که تغییرش بدین
_ به هر حال پیگیری میکنیم
_اگه قرار بود پیگیری کنید تو این 5 ماه پیگیری میکردید
_خو پس پیگیری نمیکنیم

Mehran Asadi

Well-Known Member
لایک ها
442

والا حرف شما کاملا درسته ولی راجع به اون احترامی که اشاره کردین که واقعا هم حق با شماست آدم باید این خلا رو خودش پر کنه
کافیه برا خودش و علاقش و هدفش زندگی کنه نه حرف اینو اون و احترام فلانی
این خودش خود به خود احترام و شخصیت میاده
البته اگه هدف خوبی دنبال بشه
موافقم اما آدم مگه چقد میتونه خودش خلا رو پر کنه؟ فقط کافیه که یه نگاه به وضعیت نخبگان تو دیگر کشورها بندازیم اونوقت میفهمیم که شرایط چقدر بده

kaark

New Member
لایک ها
252

از هر کی می پرسی می خوای آینده چکاره شی ... میگه : خلبان ، دکتر ، مهندس و ...

بچه ها من می خوام وزیر علوم بشم!!!:205:

ma.biolife

New Member
لایک ها
357

موافقم اما آدم مگه چقد میتونه خودش خلا رو پر کنه؟ فقط کافیه که یه نگاه به وضعیت نخبگان تو دیگر کشورها بندازیم اونوقت میفهمیم که شرایط چقدر بده
راجع وضعیت نخبگان در سایر کشور هاکاری ندارم فقط این یه مورد رو میدونستم گفتم انتقال داده باشم،در چین هیچ سهمیه ای برای المپیادی ها در سطح دبیرستان وجود نداره ، تنها نکته مثبت موجود براشون اینه که میتونن از ازمایشگاه های بعضی دانشگاها استفاده کنن،استفاده کننا نه اینکه برن اونجا درس بخونن.فقط چین رو میدونستم لطفا نزنید منو.منم عینه شمام.

amir navid

Well-Known Member
لایک ها
273

سلام به همه ی المپیادی های عزیز والله تا امروز باور نمیکردم ولی دیگه واقعن دارم نگران میشم مثل اینکه قضیه خیلی جدیه ای خدا یعنی کی میخواد امور با عقل و منطق پیش بره نه با هیجانات واقعن تاسف داره جامعه ای که به جای قرب و اهمیت دادن به نخبه هاش اونا رو له میکنه انگار هنوز تو دوره قاجاریم که میخوان امیرکبیر رو بکشند

s.l.v.n

New Member
لایک ها
214

راجع وضعیت نخبگان در سایر کشور هاکاری ندارم فقط این یه مورد رو میدونستم گفتم انتقال داده باشم،در چین هیچ سهمیه ای برای المپیادی ها در سطح دبیرستان وجود نداره ، تنها نکته مثبت موجود براشون اینه که میتونن از ازمایشگاه های بعضی دانشگاها استفاده کنن،استفاده کننا نه اینکه برن اونجا درس بخونن.فقط چین رو میدونستم لطفا نزنید منو.منم عینه شمام.
این درست اما اینجوری نیست که بهشون بگن سهمیه دارین بعدش بگن شوخی کردیم

sepidfekr

New Member
لایک ها
637

از هر کی می پرسی می خوای آینده چکاره شی ... میگه : خلبان ، دکتر ، مهندس و ...

بچه ها من می خوام وزیر علوم بشم!!!:205:
منم میخوام جلاد بشم برم سر تک تکشون رو ببرم!!!:205:
ولی دیگه نه در این حد که گفتم بالاخره این جا در مقایسه با آنگولا ،گینه بیسائو،آفریقای مرکزی کمی مایل به غرب و البته جنگل های آمازون امکانات تحصیلی واقعا خوبی داره!!!

Mehran Asadi

Well-Known Member
لایک ها
442

بچه ها اینطور که معلومه احتمالا نه سهمیه درسن بشه نه معدل بیاید بگیم که حداقل نون رایگان به المپیادی ها بدن اینطوری وزارت تو تنگنا میفتع حرف مارو قبول میکنن خخخخخخخخخخخخخخخخخخ

sepidfekr

New Member
لایک ها
637

بچه ها اینطور که معلومه احتمالا نه سهمیه درسن بشه نه معدل بیاید بگیم که حداقل نون رایگان به المپیادی ها بدن اینطوری وزارت تو تنگنا میفتع حرف مارو قبول میکنن خخخخخخخخخخخخخخخخخخ
آقا این حرفا چیه؟همون طور که گفتم ایران امکاناته تحصیلی ش از خیلی جاهای دیگه بیشتره نمونه های دیگه میشه به ایالت تگزاز(البته اینو مطمئن نیستم)رشته کوه های مرتفع فلات آسیا و مغولستان، جزایر ماداگاسکار(اینم مطمئن نیستم) و از همه مهم تر قطب شمال و جنوب
ولی اگر تصمیم به این کار دارید من که نمیایم دوست ندارم به خاطر دو لقمه نون تو صف بمیرم!!!:4:
آقا من میگم کودتای قهوه ی راه بندازیم!!!:4:
خخخخخ!!!

Mehran Asadi

Well-Known Member
لایک ها
442

ﯾﻪ ﺑﺎﺯﺍﺭﯾﺎﺏ ﺟﺎﺭﻭ ﺑﺮﻗﯽ ﺍﻭﻣﺪه بود ، ﺩﺭ ﺧﻮﻧﻤﻮﻥ ﺭﻭ ﺯﺩ؛ ﺗﺎ ﺩﺭ ﺭﻭ ﺑﺎﺯ ﮐﺮﺩﻡ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺣﺮﻓﯽ ﺯﺩه ﺑﺸﻪ… ﭘﺮﯾﺪ ﺗﻮ ﺧﻮﻧﻪ ﻭ ﯾﻪ ﮐﯿﺴﻪ ﮐﻮﺩ ﮔﺎﻭﯼ ﺭﻭ ﺭﻭﯼ ﻓﺮشامون ﺧﺎﻟﯽ ﮐﺮﺩ! بعد برگشت ﮔﻔﺖ: ﺍﮔﻪ ﻣﻦ ﻗﺎﺩﺭ ﺑﻪ ﺟﻤﻊ ﮐﺮﺩﻥ ﻭ ﺗﻤﯿﺰ ﮐﺮﺩﻥ ﻫﻤﻪ ﯼ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﻇﺮﻑ ﻣﺪﺕ ۳ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﺟﺎﺭﻭﺑﺮﻗﯽ ﻗﺪﺭﺗﻤﻨﺪ ﻧﺒﺎﺷﻢ؛ ﺣﺎﺿﺮﻡ ﮐﻪ ﺗﻤﺎﻡ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺭﻭ ﺑﺨﻮﺭﻡ! ﮔﻔﺘﻢ : ﺳــﺲ ﺳﻔﯿﺪ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﻗﺮﻣﺰ؟؟ ﮔﻔﺖ : ﭼــــﺮﺍ؟ ﮔﻔﺘﻢ :قبض برقو ندادیم یک ساله ، صبح اومدن برقو قنطع کردن!

ﯾﻪ ﺑﺎﺯﺍﺭﯾﺎﺏ ﺟﺎﺭﻭ ﺑﺮﻗﯽ ﺍﻭﻣﺪه بود ، ﺩﺭ ﺧﻮﻧﻤﻮﻥ ﺭﻭ ﺯﺩ؛ ﺗﺎ ﺩﺭ ﺭﻭ ﺑﺎﺯ ﮐﺮﺩﻡ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺣﺮﻓﯽ ﺯﺩه ﺑﺸﻪ… ﭘﺮﯾﺪ ﺗﻮ ﺧﻮﻧﻪ ﻭ ﯾﻪ ﮐﯿﺴﻪ ﮐﻮﺩ ﮔﺎﻭﯼ ﺭﻭ ﺭﻭﯼ ﻓﺮشامون ﺧﺎﻟﯽ ﮐﺮﺩ! بعد برگشت ﮔﻔﺖ: ﺍﮔﻪ ﻣﻦ ﻗﺎﺩﺭ ﺑﻪ ﺟﻤﻊ ﮐﺮﺩﻥ ﻭ ﺗﻤﯿﺰ ﮐﺮﺩﻥ ﻫﻤﻪ ﯼ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﻇﺮﻑ ﻣﺪﺕ ۳ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﺟﺎﺭﻭﺑﺮﻗﯽ ﻗﺪﺭﺗﻤﻨﺪ ﻧﺒﺎﺷﻢ؛ ﺣﺎﺿﺮﻡ ﮐﻪ ﺗﻤﺎﻡ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺭﻭ ﺑﺨﻮﺭﻡ! ﮔﻔﺘﻢ : ﺳــﺲ ﺳﻔﯿﺪ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﻗﺮﻣﺰ؟؟ ﮔﻔﺖ : ﭼــــﺮﺍ؟ ﮔﻔﺘﻢ :قبض برقو ندادیم یک ساله ، صبح اومدن برقو قنطع کردن!

دوستان عزیز اینو گذاشتم تا یه کم ازاین حال وحوا بیایم بیرون ببخشید اگه بی ربط بود یا قبلا شنیده بودین ماشالا بعضی از دوستان هستن خیلی آپ تو دیت هستن

s.l.v.n

New Member
لایک ها
214

دوستان خواهشا بریید در این وبلاگ نظراتتون رو بگید
چون مستقیما توسط همین اقا اداره میشه
دکتر عبدالرحیم نوه ابراهیم
اگه برید پست های قبلیشو بخونیید میبینید که کلی برای کارای مختلف بهش اعتراض کردن و بهش رسیدگی شده

_Mobin_

New Member
لایک ها
257

فکر اون هایی که رشته ریاضی و تجربی هستند و طلای ادبی دارند را بکنید. آخه ده درصد برای طلا؟

sohrab.rz

New Member
لایک ها
49

فکر اون هایی که رشته ریاضی و تجربی هستند و طلای ادبی دارند را بکنید. آخه ده درصد برای طلا؟
طلا سهمیش سر جاشه

minoo.om

New Member
لایک ها
17

یکی ازبچه های مدرسمون رشتش ریاضی بود طلای المپیاد ادبی داشت
فک کنم فک کنم بدون کنکور داره اقتصاد میخونه:1:
10درصد کجابود:1:

mefmef

New Member
لایک ها
232

يك نكته دانشكاه علوم بزشكى با وزارت بهداشت است نه وزارت علوم

بالا