کتابهای مفید برای مطالعه القای الکترومغناطیس

Irodov

New Member
لایک ها
0
لطفا هر کی کتاب خوب میشناسه اینجا بگه ما هم استفاده ببریم

H O S E I N

New Member
لایک ها
1,216
کتابای الکترومغناطیس. اینهمه کتاب : هالیدی گریفیث نایفه و....

Mahdi73

New Member
لایک ها
71
گر می خواهی از صفر شروع کنی هالیدی بعد گریفیث نایفه برای حرفه ای هاست(البته بعضی حرفه ای ها توش موندند)

Amirstm

New Member
لایک ها
92
گریفیث لازمه بخونيم؟ من مي خونم ولي خيلي جاهاشو به مشكل بر ميخورم چون رياضياتش خيلي سطح بالاست. لازمه اون قدر رياضي بدونيم؟

H O S E I N

New Member
لایک ها
1,216
Amirstm گفت
گریفیث لازمه بخونيم؟ من مي خونم ولي خيلي جاهاشو به مشكل بر ميخورم چون رياضياتش خيلي سطح بالاست. لازمه اون قدر رياضي بدونيم؟
اگر فکر میکنید ریاضیات گریفیث سطح بالاست خب باید ریاضی بخونید. ولی گریفیث حتی برای مرحله 2 هم لازم نیست. تو دوره هم فقط 4 فصل اولش میاد که اون هم خود اساتید درس میدن.

Amirstm

New Member
لایک ها
92
HAMILTON گفت
Amirstm گفت
اگر فکر میکنید ریاضیات گریفیث سطح بالاست خب باید ریاضی بخونید. ولی گریفیث حتی برای مرحله 2 هم لازم نیست. تو دوره هم فقط 4 فصل اولش میاد که اون هم خود اساتید درس میدن.
خوب اگه خودش لازم نيست رياضياتشم نمي خواد آخه فقط تو گريفيث من ديدم ديورژانسو تاوو اينا بخواد.

H O S E I N

New Member
لایک ها
1,216
Amirstm گفت
HAMILTON گفت
Amirstm گفت

خوب اگه خودش لازم نيست رياضياتشم نمي خواد آخه فقط تو گريفيث من ديدم ديورژانسو تاوو اينا بخواد.
الکترومغناطیس - ریاضی = 0

کامل گفتم.

بالا