ketabe fatemi age komak darsi manzuretune, aval uno be nazare man tamum konid, bad haliday, bad kelepner, badam age vaq shod masale az meryam hal konid, kheili khube
سلام. به نظر من اول اون کتاب مکانیک امیر آقامحمدی واسه انتشارات فاطمی خوبه. بعدش هم میشه کتاب مکانیک 1 انتشارات خوشخوان رو خوند. حالا بعد از این ها جلد 1هالیدی و مکانیک کلپنر و مکانیک تحلیلی فولز رو میشه مطالعه کرد. ولی در کل با مطالعه ی هالیدی و کتاب هایی از این قبیل ، ذهنت باز میشه.:67:
کتاب فاطمی هم خیلی ساده توضیح داده ... شما اول هالیدی رو بخون هر جایی رو که متوجه نشدی ، برو سراغ فاطمی ... اما کتاب فاطمی در کل لازم نیست ... هالیدی همه چیز رو خوب توضیح داده
سلام
دبیر فیزیک ما به شدت با هالیدی مشکل داره و میگه بجاش میشه کتاب در قلمرو مکانیک از انتشارات فاطمی رو خوند...
به نظر شما میشه هالیدی رو با این کتاب تعویض کرد؟؟؟ واقعا در قلمرو مکانیک میتونه جای هالیدی رو کاملا پر کنه؟؟؟؟
حتی اسمش رو هم نشنیدم!
بهترین و پراستفاده ترین جایگزین هالیدی بلته که اکثرا به خاطر اینکه مشتق و انتگرال بلد نیستن اول اونو میخونن بعد که مشتق و انتگرالشون خوب شد میرن سراغ هالیدی.
ولی قلمرو فیزیک رو اصلا نمیدونم.
کتاب فاطمی هم خیلی ساده توضیح داده ... شما اول هالیدی رو بخون هر جایی رو که متوجه نشدی ، برو سراغ فاطمی ... اما کتاب فاطمی در کل لازم نیست ... هالیدی همه چیز رو خوب توضیح داده
حل مسائل هالیدی فقط بسته به سطحتون داره اگه مسائل نمونه فصلی رو که تو خود متن درس هستش راحت حل کردید فقط حل مسائل سه ستاره و نگاهی به مسائل دوستاره اخر کافیه اما اگه توی بخشی مشکل داشتید همه ی مسائلشو حل کنید که کمتر پیش میاد
نکته دیگر این که اگه واقعا بره المپ میخونید نباید خیلی تو هالیدی گیر کنیدو وقتتون رو تلف کنیدو باید به سراغ حل مسائل سخت تر برید
به نظره من فیزیک هالیدی تو مکانیک زیاد ترجمه ی خوب و روونی نداره علاوه بر اینکه سطحش هم بالا نیست بهترین کتاب برای مکانیک که سطحه متوسط رو به بالا داره و برای شروع خوبه کلپنره!
به نظره من فیزیک هالیدی تو مکانیک زیاد ترجمه ی خوب و روونی نداره علاوه بر اینکه سطحش هم بالا نیست بهترین کتاب برای مکانیک که سطحه متوسط رو به بالا داره و برای شروع خوبه کلپنره!