Mostafa_

New Member
لایک ها
445
سلام دوستان

من دنبال یه کتاب ترکیبیات می گردم که توش ناوردا و رنگ آمیزی رو آموزش داده باشه (تو کتاب ترکیبیات فاطمی نبود)

میشه یکی معرفی کنه؟

sinamosavi

New Member
لایک ها
67
پاسخ : کتاب ترکیبیات

سلام دوستان

من دنبال یه کتاب ترکیبیات می گردم که توش ناوردا و رنگ آمیزی رو آموزش داده باشه (تو کتاب ترکیبیات فاطمی نبود)

میشه یکی معرفی کنه؟
محافل یه چیزایی داره. ولی سطحش فک نکنم خیلی بالا باشه. اگر اونو خوندید سوالای استراتژی رو حل کنید.

shamsaei

New Member
لایک ها
9

سلام دوستان

میشه یکی معرفی کنه؟
رنگ آمیزی و ناوردا مباحثی نیست که درسنامه ی خاصی داشته باشه باید بیش تر سوال حل کنید !!!

Mostafa_

New Member
لایک ها
445

محافل یه چیزایی داره. ولی سطحش فک نکنم خیلی بالا باشه. اگر اونو خوندید سوالای استراتژی رو حل کنید.
محافل ریاضی فاطمی منظورتونه؟؟؟؟ استراتژی حل مسئله من کله انقلاب رو زیر و رو کردم هیج جا نداشت ... شما میدونید کجا داره ؟؟؟ تو نمایشگاه هست؟ کدوم انتشارات

رنگ آمیزی و ناوردا مباحثی نیست که درسنامه ی خاصی داشته باشه باید بیش تر سوال حل کنید !!!

خوب از کدوم کتاب؟؟ من حتی نمی دونم ناوردا چیه یا رنگ آمیزی چیه .... یه کتاب می خوام یکم توضیح داده باشه بعد مسئله داشته باشه .... خوشخوان ترکیبیاتش داره؟

Al!R3ZA

Well-Known Member
لایک ها
3,166

محافل ریاضی فاطمی منظورتونه؟؟؟؟ استراتژی حل مسئله من کله انقلاب رو زیر و رو کردم هیج جا نداشت ... شما میدونید کجا داره ؟؟؟ تو نمایشگاه هست؟ کدوم انتشارات

خوب از کدوم کتاب؟؟ من حتی نمی دونم ناوردا چیه یا رنگ آمیزی چیه .... یه کتاب می خوام یکم توضیح داده باشه بعد مسئله داشته باشه .... خوشخوان ترکیبیاتش داره؟
آخه توضیح ندارن. اینها یه مفهومن. مثلاً توی ناوردا سعی میکنن یه چیز ثابتی رو پیدا کنن و با اون بقیه حالت هارو بریزن دور و با بررسی اون حالت به جواب برسن.
یا با رنگامیزی هم میشه به یه سری چیزهای خوب رسید. سوالات حل شده فصل اول ترکیبیات علیپور فاطمی ( فصل آشناییش ) همشون ناوردا و اکسترمال و رنگ آمیزی هستن.
استراتژی هم یه منبع حل مساله بسیار قویه.
دو تا انتشارات یکی مبتکران و یکی دانش پژوهان چاپ کردن. همون دانش پژوهان رو نشردانشگاهی هم چاپ کرده.

sinamosavi

New Member
لایک ها
67

بله محافل ریاضی فاطمی منظورم بود.
ولی استراتژِی رو من رفتم نمایشگاه که نداشتن! اگر شما هم پیدا نکردید می تونید Ebook ش رو پرینت کنید. هم فارسیش هست هم انگلیسیش ولی شدیداً پیشنهاد می کنم انگلیسی اش رو بخونید چون خیلی بهتره.

Al!R3ZA

Well-Known Member
لایک ها
3,166

در تکمیل حرفای آقا سینا بگم که :
بله فارسیش نشر مبتکران چون هل هلی کار کردن ، با وجود مترجمین قوی (البته از لحاظ علم ریاضی نه از لحاظ زبان انگلیسی :4:) ، یه سری غلط های علمی داره.
نشر دانش پژوهان و دانشگاهی هم غلط علمی نداره ولی به نظرم نثرش به روونی مبتکران نیست. یه ذره بده نثرش.

Mostafa_

New Member
لایک ها
445

خوب حالا این استراتژی رو از کجا پیدا کنیم؟؟؟؟؟؟؟ .... ebook ـش رو دارم منتها 500 صفحس ..... کم الکی نیست پرینت کردنش

کی بریم سراغ ناوردا و رنگ امیزی و اینا ... بعد از اینکه مباحث اصلی ترکیبیات رو تموم کردیم؟ (مثلا استقرا و لانه کبوتری و .....)

پ.ن. اکسترمال چیه؟

Al!R3ZA

Well-Known Member
لایک ها
3,166

خوب حالا این استراتژی رو از کجا پیدا کنیم؟؟؟؟؟؟؟ .... ebook ـش رو دارم منتها 500 صفحس ..... کم الکی نیست پرینت کردنش

کی بریم سراغ ناوردا و رنگ امیزی و اینا ... بعد از اینکه مباحث اصلی ترکیبیات رو تموم کردیم؟ (مثلا استقرا و لانه کبوتری و .....)

پ.ن. اکسترمال چیه؟
آره اول اونارو بخون ، بعد برو سراغ ناوردا و رنگ آمیزی و این صحبت ها.
اکسترمال هم اگه اشتباه نکنم ، پیدا کردن یه حالت ماکزیمم یا مینیمم توی یه مساله است. بعد توی سوال یه دنباله صعودی یا نزولی پیدا میکنی ، با توجه به اینکه مثلاً تابعت صعودیه و ماکزیمم (یعنی حد) داره ، پس یه جایی این کار خاتمه پذیره.
برای حل سوالایی بدرد میخوره که میگه ثابت کنید بعد از چندبار تکرار فلان عمل میتوانیم فلان کار را انجام دهیم.

بالا