کتاب تست ریاضی2

m.h.souri

Active Member
لایک ها
118
من چند وقتیه سوالی ذهنم رو مشغول کرده,,,,من بین انتخاب نشرالگو و میکروگاج بشدت دچار سردرگمی شدم !!!اگه کمکم کنید ممنون میشم!!!

M.Banparvar

Well-Known Member
لایک ها
495
پاسخ : کتاب تست ریاضی2

من چند وقتیه سوالی ذهنم رو مشغول کرده,,,,من بین انتخاب نشرالگو و میکروگاج بشدت دچار سردرگمی شدم !!!اگه کمکم کنید ممنون میشم!!!
سلام،راستش بنظر من میکرو گاج بهتر هست هم تعداد سوالاتش کافی هست و هم درسنامه ی خوبی داره

anahidpak

New Member
لایک ها
244

نشر الگو خوبه گام بالایی داره و ایده برای حل میده به نظرم بعدش خیلی سبز خوب باشه

ma.gh

New Member
لایک ها
56

به نظرم از جفتش استفاده کن... اول میکرو گاج رو بزن... بعدش برو سراغ نشرالگو که سوالاش چالشی تر و سخت ترن...

J.Karimi

Active Member
لایک ها
115

اگه صرفا به دنبال سوالاتي هستيد كه شما را در حد كنكور و تست هاي آزمون هاي مختلف آماده كنه گاج كافيه ولي اگه به دنبال جلو تر بودن از كتاب و تاحدودي سوالات چالش برانگيز هستيد الگو

البته درسنامه ي گاج زياد تعريفي نداره چون اولا مفصل نيست و ثانيا فرقي با كتاب درسي نداره!!!!!!

امیر75

New Member
لایک ها
30

من رتبه 32 کنکور سراسرییم.اگه سوال میخوای خیلی سبز خوبه اما برا درسنامه الگو خوبه.میکروی گاج سطحش پایینه

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

من رتبه 32 کنکور سراسرییم.اگه سوال میخوای خیلی سبز خوبه اما برا درسنامه الگو خوبه.میکروی گاج سطحش پایینه

بالا