- لایک ها
- 336
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="align: right"]الکتریسیته و مغناطیس ( 1 ) برای داوطلبان المپیاد فیزیک
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"] این کتاب در حال حاضر یک جلد میباشد با 216 صفحه و قطع رحلی که در آینده شمارههای بعدی آن به چاپ خواهد رسید. نویسندگان این کتاب خانم فرینا ساعتی و آقایان بردیا نجاری و شهروز زربافیان میباشند. این کتاب در سه فصل کلی با عناوین بار الکتریکی - قانون کولن - میدان الکتریکی در فصل اول ، قانون گاوس در فصل دوم و پتانسیل الکتریکی در فصل سوم تدوین شده و هریک از فصلها دارای مباحثی مختلف به شرح زیر است: ۱) مباحث المپیاد ۲) مسائل نمونه فصل ۳) پاسخ مسائل نمونه فصل ۴) تمرینات فصل ۵) سوالهای المپیاد فصل ۶) پاسخهای سوالهای المپیاد فصل ، در حال حاضر چاپ اول این کتاب در بازار موجود است.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"] قیمت : 5400 ر یال [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"] [TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD] [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
گفتم شاید خبر نداشته باشین
گفتم بهتون بگم ثواب داره
[TR]
[TD="align: right"]الکتریسیته و مغناطیس ( 1 ) برای داوطلبان المپیاد فیزیک

[/TR]
[TR]
[TD="align: right"] این کتاب در حال حاضر یک جلد میباشد با 216 صفحه و قطع رحلی که در آینده شمارههای بعدی آن به چاپ خواهد رسید. نویسندگان این کتاب خانم فرینا ساعتی و آقایان بردیا نجاری و شهروز زربافیان میباشند. این کتاب در سه فصل کلی با عناوین بار الکتریکی - قانون کولن - میدان الکتریکی در فصل اول ، قانون گاوس در فصل دوم و پتانسیل الکتریکی در فصل سوم تدوین شده و هریک از فصلها دارای مباحثی مختلف به شرح زیر است: ۱) مباحث المپیاد ۲) مسائل نمونه فصل ۳) پاسخ مسائل نمونه فصل ۴) تمرینات فصل ۵) سوالهای المپیاد فصل ۶) پاسخهای سوالهای المپیاد فصل ، در حال حاضر چاپ اول این کتاب در بازار موجود است.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]

[/TR]
[TR]
[TD="align: right"] قیمت : 5400 ر یال [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"] [TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD] [/TD]