ب بهار اشنا New Member 1391/7/15 #1 ارسال ها 50 لایک ها 17 امتیاز 0 1391/7/15 #1 سلام بر همگی. ببخشید یه سوال داشتم واسه کنکور چه کتابی خوبه؟یه چیزی میخوام جامع ،کامل ،خلاصه واسه کنکور عالیییییی باشه ممنون میشم اگه زووووووود جواب بدین
سلام بر همگی. ببخشید یه سوال داشتم واسه کنکور چه کتابی خوبه؟یه چیزی میخوام جامع ،کامل ،خلاصه واسه کنکور عالیییییی باشه ممنون میشم اگه زووووووود جواب بدین
M-Mohammadi New Member 1391/7/16 #2 ارسال ها 2,708 لایک ها 3,152 امتیاز 0 1391/7/16 #2 پاسخ : کتاب مناسب ریاضی برای کنکور لااقل رشته ی تحصیلیتون رو ذکر کنید...... برای تجربی خیلی سبز کتاب کامل و جمع بندی داره که خوبه.....
پاسخ : کتاب مناسب ریاضی برای کنکور لااقل رشته ی تحصیلیتون رو ذکر کنید...... برای تجربی خیلی سبز کتاب کامل و جمع بندی داره که خوبه.....
mohammadaminnasseri New Member 1391/7/16 #3 ارسال ها 960 لایک ها 1,804 امتیاز 0 1391/7/16 #3 پاسخ : کتاب مناسب ریاضی برای کنکور برا تجربی که شما هم انگار تجربی هستین من خودم ماله خیلی سبز رو دارم اسمش : ریاضیات جامع کنکور تجربی راضیمممممممممممممممم ازش
پاسخ : کتاب مناسب ریاضی برای کنکور برا تجربی که شما هم انگار تجربی هستین من خودم ماله خیلی سبز رو دارم اسمش : ریاضیات جامع کنکور تجربی راضیمممممممممممممممم ازش
Zakernezhad New Member 1391/7/16 #4 ارسال ها 520 لایک ها 528 امتیاز 0 1391/7/16 #4 پاسخ : کتاب مناسب ریاضی برای کنکور اره خیلی سبز خیلییییییییییییییی عالیه بعد از اون مهروماه هم خوبه!!! ولی خیلی سبز راه های میانبر هم داره که عالین... موفق باشید
پاسخ : کتاب مناسب ریاضی برای کنکور اره خیلی سبز خیلییییییییییییییی عالیه بعد از اون مهروماه هم خوبه!!! ولی خیلی سبز راه های میانبر هم داره که عالین... موفق باشید