erfan125

New Member
لایک ها
2
سلام، من هر چقدر دنبال دانلود کتاب هالیدی ویرایش جدید به زبان فارسی گشتم پیدا نکردم، میخواستم بپرسم از کدوم سایت میتونم دانلود کنم?

A L I

New Member
لایک ها
12
پاسخ : منابع المپیاد فیزیک

سلام دوست عزیز.
اخرین ویرایش هالیدی ویرایش دهمش هست اما اخرین ویرایشی که به فارسی ترجمه شده ویرایش نهم هست که اکثر کتاب فروشی ها دارن.ویرایش دهم هنوز به فارسی ترجمه نشده یا شاید من جایی ندیدم.

sohrab.rz

New Member
لایک ها
49

kolan az man mishnavi ketab vaghti dastet bashe kheyli tasiresh bishtar az pdf eshe ... taghriban tamame ketab khune ha holiday daran ... agar didi ghadimiyan boro ketab foroshiya daste 2 bgir!agaram baz didi ghadimiyan foghesh yeki no begir dg !

erfan125

New Member
لایک ها
2

کتابش رو دارم قدیمی هست میخوام یکی جدیدشو بگیرم و همون چاپش رو دانلود کنم که وقتی کتاب ندارم ادامه شو از گوشیم بخونم ولی تو اینترنت هر چقدر میگردم چاپ ده یا نه پیدا نمیکنم راستی چاپ یازدهمش هم تازگی اومده، نمیدونید میتونم از کدوم سایت چاپ ده یا نه رو میتونم دانلود کنم??????

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

راستی نمونه سوال برای امتحانات دی میخواهید این سایت عالیه http://www.kanoon.ir/Public/ExamQuestions.aspx?group=24

sohrab.rz

New Member
لایک ها
49

کتابش رو دارم قدیمی هست میخوام یکی جدیدشو بگیرم و همون چاپش رو دانلود کنم که وقتی کتاب ندارم ادامه شو از گوشیم بخونم ولی تو اینترنت هر چقدر میگردم چاپ ده یا نه پیدا نمیکنم راستی چاپ یازدهمش هم تازگی اومده، نمیدونید میتونم از کدوم سایت چاپ ده یا نه رو میتونم دانلود کنم??????

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

راستی نمونه سوال برای امتحانات دی میخواهید این سایت عالیه نمونه سوال های امتحانی دوم رياضي
ببین کتابایی که چاپ میشن پی دی افشون نیست معمولا! حق کپی رایتو ازین صحبتا دارن...
حتی فکر نکنم انگلیسی اش رو هم پیدا کنی...
بعد حالا واسه المپیاد خیلی گیر نده ب هالیدی اگر خوندیشو سوالاشم همونایی ک داره حل کردی برو سراغ کتابای دیگه...

erfan125

New Member
لایک ها
2
پاسخ : کتاب هالیدی ویرایش دهم

باشه دستت درد نکنه

بالا