سلام دوستان لطفا توجه کنید کتاب های موجود در بازار تقریباً مضمون یکسانی دارند فقط سلیقه و یک سری تغییرات داده شده اند مثلا فیزیک خوشخوان با سال 87یکم فرق کرده یا مبتکران شما با هر کتاب به یک مقدار تسلط می رسید هیچ کتابی معجزه نمی کنه واین بستگی به شما داره که باکدوم معجزه کنید ممکنه این تغییرات برای یکی خوب برای یکی بد انتخاب کتاب کار در یک سطح معینی به خودتون بستگی داره یا حالت دیگه ممکنه نوع کتاب فرق داشته باشه یکی دوس داره درسنانه بخونه بعد بره تست بزنه یا یکی جزوه رو بخونه بعد بره تست بزنه یا حالات دیگرو.....
البته این که گفتم تا این جا و یک سری........
بنابراین خوندن تایپیک هایی که ایجاد شده اند شاید نتونه مستقیماً نشون بده ولی در یک سری موارد می تونه کمک کنه پس تا زمانیکه تایپیک ها به این سادگی دنبال می شوند اتفاق خاصی نمی افته اگر به پیشنهادmohsen, hبا کمی تغییر توجه بشه فکر کنم بد نیست.
البته این که گفتم تا این جا و یک سری........
بنابراین خوندن تایپیک هایی که ایجاد شده اند شاید نتونه مستقیماً نشون بده ولی در یک سری موارد می تونه کمک کنه پس تا زمانیکه تایپیک ها به این سادگی دنبال می شوند اتفاق خاصی نمی افته اگر به پیشنهادmohsen, hبا کمی تغییر توجه بشه فکر کنم بد نیست.