کتاب های مطالعاتی واسه مرحله یک

لایک ها
223
به نظر شما دوستان عزیز بهتره ابتدا کتابای2و3 مهندس بهمن بازرگانی رو شروع کنم یا کتاب های موضوعی فاطمی رو؟هنوز چیز خاصی از این کتابا رو مطالعه نکردم!:39:

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497

rayehe

New Member
لایک ها
163
پاسخ : کتاب های مطالعاتی واسه مرحله یک

آقای خلینا اگه کسی از همون مرحله ی اول عقب باشه(مث من)باید چیکار کنه؟
در مرحله اول نوشته شده بود که کتاب های درسی گنگ و نا مفهوم هستند.یعنی ما از همون اول بریم سراغ مورتیمر و به کتاب های درسی کاری نداشته باشیم؟
توی این 2 ماه باقی مونده از تابستون چه کار هایی باید بکنیم؟(البته چون من خودم رو میشناسم نمیتوتم مورتیمر رو تموم کنم و علا قه ی بیشتری به تموم کردن کتاب های درسی دارم از نظر فهمیدن میگما)
این علاقم درسته یا نه؟لطفا منو روشن کنین... :93:

لایک ها
0

من که الان دارم کتابهای درسی رو برای المپیاد می خونم و فکر میکنم برای شروع هم همین کار خوبه.

happymoj

Active Member
لایک ها
150

به نظر من هر یه روزی که از دست می دید بعد ها پشیمون می شید پس در لحظه بهترین کارو بکنید که بعد ها مثل من پشیمون نشید

farina farnia

New Member
لایک ها
0

سلام برای شروع اول فاطمی بعدش بازرگان

Rezvan.gh

Active Member
لایک ها
132

من کتابای درسی با بازرگان شروع کردم ...

فک کنم بعد اگه بعداز هرمبحث کتاب درسی مبحث مرتبط (کتابای فاطمی)بهتر متوجه بشی........((البته این نظرشخصی منه))

یا اینکه بعد تموم کردن درسیا فاطمی بخونی........:173:

Sepehr rs

New Member
لایک ها
66

خيلي خوبه كه شما ( آقا محمد) از الان كه راهنمائي اند ميخوايد شروع كنيد به مطالعه شيمي
آقا خلينا كه استادند و هرچي ميگن درسته... ولي من خودم با جزوات معلم هايي كه چند سال قبل مدال گرفتن شروع كردم...
كتاب هايي مث سري كتاب هاي "ناب" از انتشارات فاطمي (مرحله اول شيمي) كتاباي خوبين...مورتيمرو اگه ميتوني هضم كني بخون...
ولي كتاب هاي شيمي 2 و شيمي 3 رو حتما بخون كه منبع المپياد هميناست...
بقيه ش رو ديگه بايد تست بزني و نكته يادبگيري...:3:

لایک ها
207

من برای المپیاد کتاب های مهندس بازرگان (مبتکران)رو شروع کردم.اول کتاب درسی رو میخوندم بعد چون خیلی نامفهوم بود و گاهی خیلی کم توضیح داده بود مجبور شدم کتاب مبتکران رو بخونم.خیلی خوب بود.نتیجه ی خوبی گرفتم.ولی به نظرم کتاب های انتشارات فاطمی خیلی با کتاب درسی فرق نداره و هر مطلب اضافی اگه توش باشه توی مبتکران هم هست.
موفق باشی:89:

بالا