کتاب کمک درسی فیزیک 1

لایک ها
12
با توجه به اینکه کتاب فیزیک یک تغییر کرده کدوم کمک درسی خوبه؟؟ بیشتر توضیح باشه نه تست و پرسش .
لطفا اسم کتاب روکامل بگین

ali19

New Member
لایک ها
260
پاسخ : کتاب کمک درسی فیزیک 1

با توجه به اینکه کتاب فیزیک یک تغییر کرده کدوم کمک درسی خوبه؟؟ بیشتر توضیح باشه نه تست و پرسش .
لطفا اسم کتاب روکامل بگین

سلام
ببین دوست من اگه کتاب می خوای توضیح باشه گل واژه توضیحه به همراه سوالات امتحانی که فقط در حد کتابه و فقط واسه امتحانا به درد می خوره که به نظر من اصلا به درد نمی خوره !! و باید بگم که اگه کتاب می خوای به دردت بخوره کتاب های تست بگیر مث گاج سفید و کانون آبی ( البته اگه می خوای سوالاش در حد کتاب باشه ) و پس از این که سوالای هر بخشو حل کردی برو تو پاسخ نامه و وپاسخ هارو بخون و سوالاایی که فک می کنی مهمن رو علامت بزن تا دفعه بعدی فقط همونا رو بخونی

البته اگه بقیه دوستان کتاب فیزیک (در کل 1,2,3و پیش) بالاتر از سطح کتاب میشناسن ممنون میشم معرفی کنن

.

لایک ها
12

سلام بالاتر از سطح کتاب باشه وگرنه خود کتاب درسی که مشکلی نداره.

Procyon

New Member
لایک ها
5

به نظر من مبتکران کتاب خوبیه،هم توضیحات خوبی داده هم سوالات خوبی داره ،بالاتر از سطح کتاب هم هست(اما اگه فقط تستو سوال خواستی یه روزی نشر الگو بگیر.)
موفق باشی.

ahmadi

New Member
لایک ها
2,532

سلام
دوست عزیزم بستگی داره شما چقدر بالاتر از سطح کتاب بخوای
من خوشخوان رو توصیه میکنم؛چون واقعا مثالها؛تست ها؛تمرین ها و درسنامه ی خوبی داره(نویسنده:علی شبانی!)
اما سطحش بالاست؛به درد کنکور میخوره ها!اماخب بستگی به میزان آمادگی ت داره
مبتکران هم خوبه
ولی حوصله ی آدم رو با پرگوئی هاش سر میبره...
باتشکر:)

Hosein.D

New Member
لایک ها
862

با سلام... کتابایی که دوستان معرفی کردن، همشون کتابای خوبی هستن! شما می تونی از بین کتابایی مثل: الگو، خوشخوان و مبتکران یکیشو به انتخاب خودتون انتخاب کنید! چون انتخاب کتاب به نظره من به طرف بستگی داره! شاید من با الگو راحت ترم ولی ممکن شما با خوشخوان راحت تر ارتباط بر قرار کنی!
بــــا آرزوی موفقیــــــــــت

mahan.

New Member
لایک ها
0

کتاب علامه حلی هم خوبه ولی فقط سوال تشریحی داره

بالا