m.r.s.d.bio

New Member
لایک ها
42
پاسخ : کتاب گیاه شناسی رست

رست برای مبتدیا و کسایی که علاقه زیادی ندارن و نمی خوان زیاد مخ شون پر از زیست و فیزیولوژی گیاهی کنن خوبه
بیبنین شما زیستو واسه چى میخونین تو المپیاد? قطعا یکی از هدافاتون مدال اوریه. پس چرا اینقدر به شیر فهم شدن تو زیست فکر میکنین اگه اینجوری بود من دیگه المپیاد زیست شرکت نمیکردم و به صورت تفریحی زیست میخوندم. تو المپیاد هر درس رو باید به اندازش بخونیم.

mmed94

New Member
لایک ها
119

انتخاب رفرنس اختیاریه مثلا من با لنینجر راحت تر بودم تا استرایر و دوستم با برن ولوی تا گایتون و اینا به خودت مربوطه!:25:پس برید کتابا رو بگیرین دستتون و ببینین با کدومشون راحت ترین!این حق شماس! از کسی امانت بگیرین یا از کتابخونه یا وقتی میرین بخرین یه مبحث مشترک پیدا کنین و یه صفحه از هر کدوم بخونین!ده دیقه طول میکشه!:95:نگیری کتابو هایلایت کنیا :24:سریع یه نگاهی بنداز تا ببینی با کدوم راحت تری!مطمئن باشین تو رست و ریون و کتاب خانم علوی و تایز وزایگر و کتاب خانم چلبیان آوند چوبی تو گیاهان چن ساله به داخل و آوند آبکش به بیرون رشد میکنه!:69:مهم ترین منبع هر بحث سوالات اون تو مراحل المپیاده!من مرده شماها زنده!:231:

bloodborne

New Member
لایک ها
215

داداش من زیست رو برای یه آزمون که توش چند تا سوال بی ارزش(نسبت به کل علم زیست) داره نمی خونم ولی خوب داداش هر کس به مباحث خاصی علاقه داره.
من فیزیولوژی بدن انسان وجانوران،ژنتیک و بیوشیمی و تکامل و جانورشناسی علاقه دارم بقیه مباحث می خونم ولی به اندازه این مباحث علاقه ای بهشون ندارم.
من خودم رست دارم واقعا هم راضیم و تایید می کنم خوبه بعدشم چاپشم سال 90 یا 91 هست پس خیلی قدیمی نیست

narmin

New Member
لایک ها
75

ببخشید من میخواستم رستو بخرم,ولی تلفظشو نمیدونم.میشه بگین کدومه
Rost,Rest,Rast??????????????:31:

بالا