hoco.hc

New Member
لایک ها
267
سلام.
این پست رو ایجاد کردم که توش کتاب ها و جزوه ها و ... مفید ترکیبیاتی رو بزاریم. لطفا همکاری کنید.

hoco.hc

New Member
لایک ها
267
پاسخ : کتب مفید ترکیبیات برای دانلود

سعی می کنم با هر لینکی که گذاشتم یه توضیحی هم در موردش بدم

کتاب 100 مسئله ترکیبیات_ به همراه منبع ( کاری از امیر حسین پروردی )

زبان: انگلیسی
توضیح: توی این کتاب، آقای پروردی 100 مسئله از مسائل ترکیبیات شامل مسائل المپیاد جهانی ریاضی ( imo )، سوالات short list و long list و همچنین مسائل انتخابی تیم ملی چین را گرد آوری کرده است.

[HR][/HR]کتاب 102 مسئله ترکیبیات

زبان : انگلیسی
توضیح: کتاب خیلی معروفی هست که توی اون 102 مسئله ترکیبیات شامل مسائل مقدماتی و پیشرفته همراه با جواب از المپیاد ریاضی آمریکا اومده. ( خیلی کتاب خوبیه )
پ.ن.: این کتاب ترجمه هم شده ( هم انتشارات فاطمی و هم دانش پژوهان جوان )

[HR][/HR]مسائل المپیاد های ریاضی مختلف سال های 2000 و 2001

توضیح: اکثر سوالای کشور های مختلف در سال 2000 و 2001 همراه با پاسخ در این کتاب اومده.

[HR][/HR]کتاب مسائل ترکیبیات و گراف

توضیح: نمی دونم
اگه کسی می دونه بگه.

[HR][/HR]کتاب اصول و فنون ترکیبیات (PTC )

توضیح: کتاب معروفی هستش که خیلیا از این کتاب شروع کردند ( تا اونجایی که می دونم ) ترجمه هم شده.

[HR][/HR]با توجه به این که اگه لینک بدم معمولا باید به سایت های خارجی لینک بدم، و احتمال این که اون سایت ها فیلتر بشه زیاد هست ( مثلا همین 4shared ) خودم این کتابا رو توی picofile آپلود کردم. اگه لینک ها مشکل داشتند بگید تا درستشون کنم.

آخرین ویرایش توسط مدیر

mahanmath

New Member
لایک ها
701

Download Combinatorics_problems_in_APMO.pdf
توضیح:سوال‌های ترکیبیات مسابقات معروف APMO هست ، سطح سوالش در حد سوال‌های متوسط به بالای مرحله ۲‌های خودمونند .
ببخشید دیگه نصف شبی‌ حوصله LaTeX کردن اینا رو نداشتم .:205:

لایک ها
151

Combinatorial and Computational Geometry - Jacob E. Goodman, János Pach, Emo Welzl - Google Books جامع ترین کتاب هندسه ترکیبیاتی از نظر من

بچه ها کتاب برای هندسه ترکییاتی فوقوالعاده عالیه ممنون از همتون که همکاری میکنید.

زبان انگلیسی سطح دوره

بیشتش از اکسترمال توی حل مساءل هندسیه ترکیبیاتی استفاده میکنه و مفید هست برای ریاضوی ها+اینکه کامپیوتریوی ها هم بعضی از فصلاش هست که بدردشون میخوره هرچند تو دوره پارسال سوالای هندسه ترکیبیاتی کامپیوتر همش تکراری بود اما ممکنه امسال اونطوری نباشه و توش بمونید.:pیعنی بمونیم در اصل

آخرین ویرایش توسط مدیر
لایک ها
151

اینم یه کتاب خیلی مفید برای همه ی مباحث بفرمایید تعارف نکنید بفرمایید دانلود

:87:
خودم از خودم به خاطر این پست مفیدتشکر میکنم

آخرین ویرایش توسط مدیر
لایک ها
151
آخرین ویرایش توسط مدیر

hoco.hc

New Member
لایک ها
267

Combinatorial pattern matching: ... annual symposium ; proceedings. Warwick ... - Maxime Crochemore - Google Books

اینم خیلی خوبه به خصوص واسه کامپیوتری ها خودم خیلیشو نخوندم اما یه کمشو مطالعه کردم دیدم خوبه بدرد بخوره واسه کامپیوترا و ریاضی ها هم گرافشو میتونن مطالعه کنن
کتابی که گفتید رو می تونید از اینجا دانلود کنید.

پ.ن.: فکر کنم لینکش فیلتر باشه- تا چند روز دیگه لینک بدون فیلتر این کتاب رو هم می زارم (‌مثل کتاب هایی که بالا گذاشته بودم )

tanaz19

New Member
لایک ها
358

mostafa13

New Member
لایک ها
0

اون کتاب ترکیبیات تامسکیو هست که خفنای زمان داوود وکیلی آرش امینی اینا می خوندن

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

اون کتاب ترکیبیات تامسکیو هست که خفنای زمان داوود وکیلی آرش امینی اینا می خوندن