پاسخ : کفبینی، اعلام درصد و بحثهای حاشیهای مرحله اول المپیاد شیمی 1393
نه عزیز من چرا الکی میگی من پارسال 60 زدم قبول شدم. یکی از دوستان 55 زده بود قبول شده بود و یکی دیگه 48 زده بود قبول نشد پس کف 50 بود پارسال
آقا خواهشا خواهشا چیزایی رو که دقیق نمی دونین در موردش حرف نزنین ( لطفا نظر میدید دقیق و منطقی حرف بزنید)
پارسال کف50 بود همه ی کسایی که پارسال المپیاد دادن اینو میدونن همه هم گفتن کف 50 بود
امسال هم به نظر من کف تو همون مایه هاست شاید یه ذره بیاد بالاتر مثلا تو محدوده ی 55-60
در پاسخ به مسعود زارع
دوست عزیز من گفتم کف 55 بوده شما گفتی 50 الآن به نظرت خیلی تفاوت داره؟
چنان می گی انگار 20 درصد اختلافشه.!!!
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
نه عزیز من چرا الکی میگی من پارسال 60 زدم قبول شدم. یکی از دوستان 55 زده بود قبول شده بود و یکی دیگه 48 زده بود قبول نشد پس کف 50 بود پارسال
آقا خواهشا خواهشا چیزایی رو که دقیق نمی دونین در موردش حرف نزنین ( لطفا نظر میدید دقیق و منطقی حرف بزنید)
پارسال کف50 بود همه ی کسایی که پارسال المپیاد دادن اینو میدونن همه هم گفتن کف 50 بود
امسال هم به نظر من کف تو همون مایه هاست شاید یه ذره بیاد بالاتر مثلا تو محدوده ی 55-60
در پاسخ به مسعود زارع
دوست عزیز من گفتم کف 55 بوده شما گفتی 50 الآن به نظرت خیلی تفاوت داره؟
چنان می گی انگار 20 درصد اختلافشه.!!!
من سوالا امسال رو کامل حل کردم از پارسال خیلی آسون تر بود.
به نظرم کف محدوده60 یعنی بالا 60 ها برا مرحله دو بخونن بازه 50 تا 60 هم امید داشته باشن.
بازه زیر 50 احتمالش خیلی کمه.
من سوالا امسال رو کامل حل کردم از پارسال خیلی آسون تر بود.
به نظرم کف محدوده60 یعنی بالا 60 ها برا مرحله دو بخونن بازه 50 تا 60 هم امید داشته باشن.
بازه زیر 50 احتمالش خیلی کمه.