پاسخ : کفبینی و حاشیههای مرحله اول المپیاد نجوم 1394
در مورد سوال یک باید توجه داشت که ماه نو میشه 0 و ماه کامل میشه تقریبا میشه 14 (ماه شب چهارده!)حالا شما اگه با یه نسبت تناسب بخواید ببینید چقدر میشه بدست میاد تقریبا 40 درجه که چون سوال تقریبی خواسته خوب 45 درسته ( در ضمن وقتی میگه زاویه خورشید - زمین - ماه یعنی زمین وسطه و تو رأسه!)
سوال 32 رو من یه عددی در ده به توان 6 بدست آوردم که زدم گزینه یک (4در ده به توان 7)
چیزی برات به نام دایره ی مثلثاتی مفهوم داره؟من دارم با توجه ب شکل میگم.زوایا رو دقت کن.بعدم اصن 45 خیلی غیرمنطقی تر از 135 ه.توضیحشو ک نوشتم.در ضمن اینایی ک کلید میذارن علامه ی دهر ک نیستن.اگ بخوای کلی غلط از کلید و سوالای پارسالشون واست لیست میکنم ک ی نمونش اینه ک سوال جوابش میشده 1.8 ک نزدیکترین گزینه 1.4 بوده ولی تو کلید 0.18 درست زدن!حتی تو پاسخنامه تشریحی هاهم ی غلطای هس ک مخ آدم سوت میکشه..پس خیلی با ضمانت ب اینا نمیشه صحبت کرد!
سوال 32 رو هم از E=mc2 و E=LTباید به دست اورد ک جواب نهایی میشه 6 در ده به توان9 .ب نظرت خیلی این عدد به عدد 4 در ده به توان 7 نزدیکه؟
یا سوال 31:ک از F=GMm/R2 می ریم و دوطرفو مساوی هم میذاریم.در آخر با ساده شدن ی سری چیزا از طرفین جواب R2 سیاهچاله میشه0.1
ک ی رادیکل بگیریم میشه 0.37 حالا ب نظرت کدوم گزینه رو باید زد؟
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
چیزی برات به نام دایره ی مثلثاتی مفهوم داره؟من دارم با توجه ب شکل میگم.زوایا رو دقت کن.بعدم اصن 45 خیلی غیرمنطقی تر از 135 ه.توضیحشو ک نوشتم.در ضمن اینایی ک کلید میذارن علامه ی دهر ک نیستن.اگ بخوای کلی غلط از کلید و سوالای پارسالشون واست لیست میکنم ک ی نمونش اینه ک سوال جوابش میشده 1.8 ک نزدیکترین گزینه 1.4 بوده ولی تو کلید 0.18 درست زدن!حتی تو پاسخنامه تشریحی هاهم ی غلطای هس ک مخ آدم سوت میکشه..پس خیلی با ضمانت ب اینا نمیشه صحبت کرد!
سوال 32 رو هم از E=mc2 و E=LTباید به دست اورد ک جواب نهایی میشه 6 در ده به توان9 .ب نظرت خیلی این عدد به عدد 4 در ده به توان 7 نزدیکه؟
یا سوال 31:ک از F=GMm/R2 می ریم و دوطرفو مساوی هم میذاریم.در آخر با ساده شدن ی سری چیزا از طرفین جواب R2 سیاهچاله میشه0.1
ک ی رادیکل بگیریم میشه 0.37 حالا ب نظرت کدوم گزینه رو باید زد؟
وای وای وای...
ی احمق بازی بد در اوردم .. خیی بد!داشتم شکل رو تجزیه تحلیل می کردم یه ربع ساعو با ی ربع ماه قاطی کردم زاویه ی 90 درجه ی تشکیل شده رو گفتم روز پونزدهمه.
در این صورت اعتراف به این حماقت ضایعم میکنم و جواب درست45. ولی همچان سرسختانه رو بقیه حرفام هستم.مخصوصا سوال 16!