من که فک میکنم 20 30 نفر نمرشون مثل هم بوده واسه همین برداشتن و الا دوه میشد 30 نفره مثلا!
و از اون 56 نفر یکی طلایی بوده آقای علی بهجتی پس بهتره روی 55 نفر تمرکز کنیم!!!
من که فک میکنم 20 30 نفر نمرشون مثل هم بوده واسه همین برداشتن و الا دوه میشد 30 نفره مثلا!
و از اون 56 نفر یکی طلایی بوده آقای علی بهجتی پس بهتره روی 55 نفر تمرکز کنیم!!!
سلام مثل این که دلیل تعداد زیاد قبولی ها ، اینه که یه عده کثیری رو کف قبول شدند .....
مدال که حتما داده میشه ( به همه بجز دیپلم ها !! ) .
دوره هم تو دانشگاه شهید رجایی برگزار میشه نه باشگاه .
سلام مثل این که دلیل تعداد زیاد قبولی ها ، اینه که یه عده کثیری رو کف قبول شدند .....
مدال که حتما داده میشه ( به همه بجز دیپلم ها !! ) .
دوره هم تو دانشگاه شهید رجایی برگزار میشه نه باشگاه .
خیلی ممنونم !! ممنون !
کلا امسال به نظر من باتوجه به کسایی که قبول شدند و کسایی که قبول نشدند ، دوره جالبی خواهد بود !! شاید ته شهریور خیلی چیزا معلوم بشه !
پاسخ : کفبینی و حاشیههای مرحله دوم المپیاد ریاضی 1394
اگه ارس یا اقای ذولفقاری یا قربانی و یا نیکدان طلا نیارن ناراحت میشما!!!:7:
و این اقای ذولفقاری شما مدرستون فقط ریاضی قبولی دادین؟قفل ریاضیتون شکستا بالاخره !
اگه ارس یا اقای ذولفقاری یا قربانی و یا نیکدان طلا نیارن ناراحت میشما!!!:7:
و این اقای ذولفقاری شما مدرستون فقط ریاضی قبولی دادین؟قفل ریاضیتون شکستا بالاخره !
خوب بله حتما تا چهار شنبه واسه اعتراضا وقت هست دیگه؟!
آقای ذولفقاری برنامه های سومین المپیاد همزمان رو وقتی دیدم خیلی از انصرافم پشیمون شدم چون نمیتونستم زود برم سال بعد با هم میریما یادتون نره!و تو المپیاد هندسه مشرف حضورتون خواهم بود!
خوب بله حتما تا چهار شنبه واسه اعتراضا وقت هست دیگه؟!
آقای ذولفقاری برنامه های سومین المپیاد همزمان رو وقتی دیدم خیلی از انصرافم پشیمون شدم چون نمیتونستم زود برم سال بعد با هم میریما یادتون نره!و تو المپیاد هندسه مشرف حضورتون خواهم بود!