وضعیت
موضوع بسته شده است.

narmin

New Member
لایک ها
75
پاسخ : کلاس‌های آموزش المپیادهای علمی - تابستان 1394

سلام . یه سوال داشتم . من باتوجه به اینکه سال نهم تیزهوشان میدم,تو شهر خودمون تو کلاسهای تیزهوشان ثبت نام کردم.از یه طرف هم خیلی دلم میخواد که به کلاسهای المپیاد زیست بیام,به نظرتون اگه المپیاد ریاضی هم بیام,میتونه تیزهوشانو پوشش بده؟ [MENTION=19069]حمید آنالیز[/MENTION]

آخرین ویرایش توسط مدیر

zizigooloo77

New Member
لایک ها
20

تو وقتی به زیست میری چه احتیجای به ریاضی داری
سعی کن تویکیش خیلی عالی باشی
انقد کلاساهم تاثیر ندارن

narmin

New Member
لایک ها
75

تو وقتی به زیست میری چه احتیجای به ریاضی داری
سعی کن تویکیش خیلی عالی باشی
انقد کلاساهم تاثیر ندارن
ریاضیو واسه تیزهوشان میگم

zizigooloo77

New Member
لایک ها
20

ریاضیو واسه تیزهوشان میگم
خسته نکن خودتو.اگه میبنی خسته نمیشی و میتونی کنارش زیستتم درصدشو بالا بزنی برو.کنکورم هست.تیزهوشانم که عالیه دبیراش چه احتیاجی داری به کلاس؟

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

خودت بشینی کتاب خوب بخونی اماده میشی.ینجا بچه های زیادی هستن که ریاضی المپیادشو میدن.ازشون بپرس.راهنماییت میکنن

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

اینجا کسی هس روان شناسی بدونه؟

حمید آنالیز

Well-Known Member
لایک ها
1,322

سلام . یه سوال داشتم . من باتوجه به اینکه سال نهم تیزهوشان میدم,تو شهر خودمون تو کلاسهای تیزهوشان ثبت نام کردم.از یه طرف هم خیلی دلم میخواد که به کلاسهای المپیاد زیست بیام,به نظرتون اگه المپیاد ریاضی هم بیام,میتونه تیزهوشانو پوشش بده؟ @حمید آنالیز
بله صد در صد اگه پوشش نده که معنیش اینه که تیزهوشان از المپ سخت تره که این طور نیست و برای قبولی در تیزهوشان همون مبتکران خوبه خلاقیتش برای ریاضی و باید 2000 تست مبتکران بود تو قدیما اونم بزنی عالیه
و این کلاسا فقط برای المپیاد هست که اگر میخواهید در المپیاد خاصی شرکت کنین در کلاسش شرکت کنین و ببینید کدومو بیشتر علاقه و توانایی دارین شرکت کنین و با ارامش پیش برین چون خیلی وقت دارین:4:
با تشکر.

kouchak

New Member
لایک ها
364

سلام خدمت مسئولین محترم آیریسک
من به خاطر یه سری مشکلات افتخار حضور توی کلاساتون رو ندارم
ولی یه پیشنهاد دارم واسه اینکه سطح کلاساتون درست دسته بندی بشه
هر دانش آموزی که 600 هزار و خورده ای برای کلاس هزینه میکنه میخواد بهترین معلم ها و بهترین مطالب ممکن اون دوره براش مهیّا باشن
و فکر کنم شاید خیلیا که از سطح خودشون نسبت به بقیه خیلی اطلاع ندارن ، یا در مورد سطح خودشون توی یه رشته ی خاص صرفا به خاطر علاقه، احساسی برخورد می کنن
به احتمال زیاد دانش آموزانی هستند که سطحشون خیلی پیشرفته نباشه و درخواست ثبت نام تو کلاسای پیشرفته رو داشته باشن
از این حرفم هیچ منظور سوئی ندارم و فقط میخوام با یه پیشنهاد به آیزیسک کمکی کرده باشم در جهت یکسان سازی فضای المپیاد در کشور
پیشنهاد میکنم آزمون تعیین سطح برگزار کنید قبل از تعیین کلاسا
و پیشنهاد دیگه هم اینه که حداقل دو تا آزمون در دو روز جدا برگزار کنید که قضاوت در مورد یک نفر توی یه آزمون نباشه
و معیارتون رو این آزمونا قرار بدید واسه سطح بندی دانش آموزان
چون ممکنه اونایی که واقعا پیشرفته باشه سطحشون به خاطر یه انتخاب اشتباه از طرف هم کلاسیشون دوره براشون خراب بشه
با آرزوی موفقیت برای همه [MENTION=2]khalina[/MENTION]

آخرین ویرایش توسط مدیر

حمید آنالیز

Well-Known Member
لایک ها
1,322

سلام خدمت مسئولین محترم آیریسک
من به خاطر یه سری مشکلات افتخار حضور توی کلاساتون رو ندارم
ولی یه پیشنهاد دارم واسه اینکه سطح کلاساتون درست دسته بندی بشه
هر دانش آموزی که 600 هزار و خورده ای برای کلاس هزینه میکنه میخواد بهترین معلم ها و بهترین مطالب ممکن اون دوره براش مهیّا باشن
و فکر کنم شاید خیلیا که از سطح خودشون نسبت به بقیه خیلی اطلاع ندارن ، یا در مورد سطح خودشون توی یه رشته ی خاص صرفا به خاطر علاقه، احساسی برخورد می کنن
به احتمال زیاد دانش آموزانی هستند که سطحشون خیلی پیشرفته نباشه و درخواست ثبت نام تو کلاسای پیشرفته رو داشته باشن
از این حرفم هیچ منظور سوئی ندارم و فقط میخوام با یه پیشنهاد به آیزیسک کمکی کرده باشم در جهت یکسان سازی فضای المپیاد در کشور
پیشنهاد میکنم آزمون تعیین سطح برگزار کنید قبل از تعیین کلاسا
و پیشنهاد دیگه هم اینه که حداقل دو تا آزمون در دو روز جدا برگزار کنید که قضاوت در مورد یک نفر توی یه آزمون نباشه
و معیارتون رو این آزمونا قرار بدید واسه سطح بندی دانش آموزان
چون ممکنه اونایی که واقعا پیشرفته باشه سطحشون به خاطر یه انتخاب اشتباه از طرف هم کلاسیشون دوره براشون خراب بشه
با آرزوی موفقیت برای همه
خیلی خوبه و میتونین از ازمونای انلاینتون استفاده کنین و تستی باشه تصحیحش طول نمیکشه .
این خیلی ایده ی خوبیه و کاش کلاسای ریاضی ها شهرستانی بشه و من نمیتونم بعضی دوستامو به خاطر سطحشون بیارم چون سطحشون پایینه.

لایک ها
0

سلام میخواستم بدونم هزینه کلاسا چقدره؟

IRYSC-team

مدیر آیریسک
لایک ها
683

سلام میخواستم بدونم هزینه کلاسا چقدره؟
سلام،
برای یک دوره‌ی 20 جلسه‌ای تابستان در هر رشته، 610 هزار تومان است.

لایک ها
1

سلام من امسال دوم دبیرستان میرم.میخواستم بدونم باتوجه به اینکه من المپیاد زیستو از سال اول شروع کردم اما هنوز نتونستم به اندازه ی کافی کمپبل بخونم و تابستون بهترین و آخرین فرصت من برای جبران است اومدن به این کلاس ها منو از دیگران عقب نمی اندازه؟واین که خوندن کتابای تخصصی تر از کمپبل برایم بهتر نیست؟(ممنون ازشما)

IRYSC-team

مدیر آیریسک
لایک ها
683

سلام من امسال دوم دبیرستان میرم.میخواستم بدونم باتوجه به اینکه من المپیاد زیستو از سال اول شروع کردم اما هنوز نتونستم به اندازه ی کافی کمپبل بخونم و تابستون بهترین و آخرین فرصت من برای جبران است اومدن به این کلاس ها منو از دیگران عقب نمی اندازه؟واین که خوندن کتابای تخصصی تر از کمپبل برایم بهتر نیست؟(ممنون ازشما)
سلام دوست عزیز،
این کلاس‌ها در دو سطح مقدماتی (آموزش از ابتدا) و پیشرفته (مطالب تکمیلی مرحله‌ی اول و مورد نیاز مرحله‌ی دوم) برگزار می‌شود. در صورتی که شما در هیچ یک از این دو سطح نیستید، بهتر است با سرعت پیشرفت کنید و با مطالعه‌ی کافی، خود را برای مهرماه آماده نمایید.
رسیدگی بخش درخواست مشاوره برای مطالعات و برنامه‌ریزی المپیادی در طول برگزاری کلاس‌ها با سرعت و دقت بسیار بالا انجام خواهد شد.
موفق و پیروز باشید

IRYSC-team

مدیر آیریسک
لایک ها
683

zizigooloo77

New Member
لایک ها
20

چرا انقد هزینه‌های کلاس بالاس؟درسه معلماش عالین اما شاید یکی واقعا لازم داشته باشه به این کلاسا اما پول کلاسو نداشته باشه. باید چیکار کنه؟

IRYSC-team

مدیر آیریسک
لایک ها
683

چرا انقد هزینه‌های کلاس بالاس؟درسه معلماش عالین اما شاید یکی واقعا لازم داشته باشه به این کلاسا اما پول کلاسو نداشته باشه. باید چیکار کنه؟
سلام دوست گرامی،
اگر کسی رو می‌شناسید که در پرداخت این هزینه مشکل داره، بفرمایید روزهای شنبه تا چهارشنبه ساعت 9 تا 15 با دفتر آیریسک تماس بگیرند تا راه‌کارهایی برای ایشان در نظر گرفته شود.

شماره‌ی آیریسک:
66980538

موفق باشید

IRYSC-team

مدیر آیریسک
لایک ها
683

سلام به همه دوستان گرامی،
ظرفیت باقیمانده از کلاس‌های المپیاد تابستان آیریسک در پایین صفحه‌ی اصلی مشخص شده است.

یادآوری می‌کنیم که مهلت ثبت نام در این کلاس‌ها تا 25 تیر است.

موفق و پیروز باشید

soshiant

New Member
لایک ها
107

به شدت برام سواله که کلاس های ادبی قراره چجوری باشه وقتی منابع اعلام نشده.

آرایه و قرابت و زبان فارسی میخوان بگن ینی؟

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497

به شدت برام سواله که کلاس های ادبی قراره چجوری باشه وقتی منابع اعلام نشده.

آرایه و قرابت و زبان فارسی میخوان بگن ینی؟
سلام [MENTION=18740]soshiant[/MENTION]

دقیقا! قراره در سطح مرحله‌ی اول و دوم منابع درسی (که معمولا درصد بالاتری نسبت به منابع غیردرسی داره) کار بشه.
دستور، آرایه، قرابت، تاریخ ادبیات، آشنایی با متون و از این دست مطالب.

farzam

Active Member
لایک ها
149

دقیقا! قراره در سطح مرحله‌ی اول و دوم منابع درسی (که معمولا درصد بالاتری نسبت به منابع غیردرسی داره) کار بشه.
دستور، آرایه، قرابت، تاریخ ادبیات، آشنایی با متون و از این دست مطالب.
اگه یه کلاس دیگه هم مثله این ولی فشرده(1هفته ای) برای شهرستانی ها میذاشتید خیلی خوب میشد :)

Sharifi_M

New Member
لایک ها
348

آقا چندتا عکس از این کلاساتون نگرفتید که تو اینستا بزارید :-" #پیشنهاد

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497

آقا چندتا عکس از این کلاساتون نگرفتید که تو اینستا بزارید :-" #پیشنهاد
سلام @Moshk
تازه هفته‌ی اول گذشته (هنوز شنبه و یکشنبه که بره میشه یک هفته کامل)
کم‌کم بچه‌ها با جو که آشناتر بشن، حتما بعد از چند جلسه خودشون عکس می‌گیرند و دلشون بخواد توی اینستا هم می‌ذارند. اگر از ما بخوان، توی آلبوم آیریسک هم میره.
تو تالار افتخارات و اینستا هم گفتیم، ما روی اسم و قیافه‌ی بچه‌ها تبلیغات نمی‌کنیم :)

یاحق

آخرین ویرایش توسط مدیر
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا