کمپلکس فعال

Farnaz94

New Member
لایک ها
0
سلام، توی یک کتابی دیدم شانس یک پیچیده ی فعال جهت تبدیل به واکنش دهنده یا فراورده برابر هست. میشه بگین چطوری؟

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497
پاسخ : کمپلکس فعال

سلام دوست من،
همان طور که میدانید در این حالت پیوندهای اولیه ای که قرار است در واکنش شرکت کنند شکسته شده اند. همچنین پیوندهای جدید هنوز تشکیل نشده اند. حالا شما اتم هایی دارید که آمادگی تشکیل پیوند دارند و برایشان فرقی نمیکند که این تشکیل پیوند در جهت مواد اولیه باشد یا محصولات.
همانطور که روی نمودار پیشرفت واکنش (شکل زیر) نشان میدهیم، حالت گذار یا کمپلکس فعال در قله ای است که ممکن است از هر طرف سقوط کند:

Magnetic

New Member
لایک ها
550

خب می دونین تو پیچیده فعال پیوند هایی که قراره توی واکنش شکسته و یا تشکیل بشن همه شونو بصورت نقطه چین نشون می دن.
یعنی اگه مثلا پیچیده فعال یک واکنش فرضی مثل a.....b
| | رو درنظر بگیریم.همه بصورت نقطه چین نشان داده می شوند.حالا فرقی نمی کنه (این شانس برابره)که عناصر مشابه از هم جدا بشن و به غیر مشابه وصل بشن.و یا این که عناصر غیر مشابه از هم جدا بشن و به مشابه وصل بشن.البته این فقط از نظر شانسی برابره اما از نظر شرایط مسئله و باتوجه به پایداری بیشتر پیوند بین دو عنصر غیر مشابه حالت اولی که گفتم صورت می گیره.
| |
a.....b

Farnaz94

New Member
لایک ها
0

از هر دو دوست و استاد گرامی ممنونم ولی خوب به نظره من از نظره پایداری قابله توجیح نیست. قبول دارم که میتونه هر 2 اتفاق پیش بیاد ولی اینکه شانسش برابر باشه واسم شک برانگیزه.

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497

از هر دو دوست و استاد گرامی ممنونم ولی خوب به نظره من از نظره پایداری قابله توجیح نیست. قبول دارم که میتونه هر 2 اتفاق پیش بیاد ولی اینکه شانسش برابر باشه واسم شک برانگیزه.
الان شما روی اون قله وایسا ... نه شما مناسب نیستی، یک توپ گرد بذار اون بالا

حالا موقع افتادن با اینکه ارتفاع دو طرف فرق داره براش مهمه که از کدوم طرف بیفته؟ فکر کنم حالا قبول داری که 50-50 ممکنه از هر طرف سقوط کنه.

بالا