skashef

New Member
لایک ها
68
ماشین حسابه من casio مدل fx-5800p هست
به چند تا از برنامه هاش ور رفتم بعد یک دفعه دیدم جواب معادله درجه 2 و3 رو به جایه اینکه به صورت عدد عادی نشون بده به صورت عدد موهومی نشون میده !!!! کل دفترچه راهنما رو زیر و رو کردم ولی نتونستم درستش کنم چند بار هم ریست کردم باتریش رو در اوردم ولی فایده نکرده خواهشا اگه بلدید کمکم کنید دارم از استرس میمیرم:20: نمیدونستم باید توی کدوم انجمن میذاشتم خواهشا تاپیک حذف نشود

لایک ها
130
پاسخ : کمک برای ماشین حساب

دوست عزیز لطف کنید یه کی لز معادلات جواب موهومی رو میشه بزارید.

skashef

New Member
لایک ها
68

a+bi به این نوع جواب می گن مختلط یا موهومی
i=radical(-1
مثال 1+6.98767i

sorena313

Active Member
لایک ها
105

مدل ماشین حساب من فرق داره ولی mode اش رو دوباره تنظیم کنید شاید درست بشه
mode0 برای حالت نرمال محاسبات
mode9 برای نمایش معمولی نتایج
هر دوتاش رو امتحان کنین بلکه فایده داشته باشه...:89:
دکمه ی mode و سپس عدد رو بزنید

شاید هم معادله ای که برای امتحان به ماشین حساب میدین کلا دلتا کوچیکتر از 0 هستش و ماشین حساب جواب موهومی نشون میده! :دی
(میدونم الان دارین فک میکنین که من چقدر باهوشم!!!!!:D:D:D)

ghazaalqsm

Well-Known Member
لایک ها
260

چه كاريه الكي به خودتون فشار وارد ميكنين!ي ماشين حساب قاطي كردن كه استرس نداره،الان من ماشين حسابمو انقد انداختم زمين عددارو نصفه نيمه نشون ميده:dهمون كارايي كه باهاش كردي رو يبار ديگه با همون ترتيب بكن درست ميشه!(شوخي نميكنما!)

sorena313

Active Member
لایک ها
105

همون كارايي كه باهاش كردي رو يبار ديگه با همون ترتيب بكن درست ميشه!

احتمالا بعد از این کار عدد هارو به جای موهومی، توهمی نشون میده

:d

mohammad1

New Member
لایک ها
114

آقا ریست کن و خلاااااس :89:

Yousefi

Well-Known Member
لایک ها
602

سلام

در ابتدا دقت داشته باشید که دلتای معادله ی داده شده به ماشین حساب منفی نباشه، چون در این صورت جواب ها موهومی هستند! و اشکال از ماشین حساب نیست!

شاید هم ماشین حساب روی Complex Mode قرار داره، برای رفتن روی حالت عادی باید دکمه ی Mode رو فشار بدید و روی حالت 1 قرار بدید.

در انتها اگه درست نشد به قول دوستمون ریست کنید و اگر باز هم درست نشد! یه ماشین حساب دیگه بخرید!

لایک ها
344

من چیزی نمیتونم بگم ولی براتون ارزو میکنم که هرچه زود تر ماشین حسابتون درس بشه بعدشم شما مگه دانشگاهی نیستید؟خب از دوستان و اساتیدتون بپرسید!!!!

ghazaalqsm

Well-Known Member
لایک ها
260

اره احتمالش هست!!:90:
هرچی باشه از موهومی که بهتره:91:

skashef

New Member
لایک ها
68

ممنون از دوستان ماشین حساب به حالت اول بازگشت
واقعا خیلی به بچه های سایت امید وار شدم خیلی سریع جواب دادید بازم ممنون

only physics

New Member
لایک ها
2,386

بچه ها يه سوال...

ببخشيد اگه ربطي به تاپيك نداره!

اگه سر جلسه ي المپياد شيمي ماشين حساب مهندسي casio نداشته باشيم و ماشين حسابمون معمولي باشه ، قبول نميشيم؟

داشتن ماشين حساب مهندسي تا چه حد لازمه؟

فهيمه

New Member
لایک ها
51

سوالتون كمي خنده داره :دي
4تا ضرب و تقسيم و كسر تبديله ديگه حالا چه با كاسيو چه اين ماشين حساباي معمولي!

iman HN

New Member
لایک ها
2,646

سوالتون كمي خنده داره :دي
4تا ضرب و تقسيم و كسر تبديله ديگه حالا چه با كاسيو چه اين ماشين حساباي معمولي!
زیادم خنده دار نیست...شما با ماشین حساب معمولی بیاید سر جلسه...گریتون در اومد بهتون می گمماشینحساب یعنی چی....
اگه روز مرحله دو ماشین حساب نبردید(اونم از نوع مناسبش)مستقیم برگردید خونه...چون احتمال قبولیتون زیر صفر درصده....

فهيمه

New Member
لایک ها
51

زیادم خنده دار نیست...شما با ماشین حساب معمولی بیاید سر جلسه...گریتون در اومد بهتون می گمماشینحساب یعنی چی....
اگه روز مرحله دو ماشین حساب نبردید(اونم از نوع مناسبش)مستقیم برگردید خونه...چون احتمال قبولیتون زیر صفر درصده....
چند نكته:
1. جو الكي ندين من يكيو ميشناسم پارسال با يه ماشين حساب مهندسي معمولي مرحله2 قبول شد
2.شما بياين جواب ترموديناميك منو بدين اول!
3. با ماشين حساب من (كاسيو )991es plus چجوري بايد 2معادله 2مجهول حل كرد؟!:4:

iman HN

New Member
لایک ها
2,646

تا حالا این ماشین حساب خط کشی ها دید که توش یه جور ژله آبی هست با یه شکلک خنده؟؟؟
من پارسال با اونماشین حساب نمرم شد 72.5....میدونمکه میشه ولی اونقد ازتون وقت کم میشه که خیلی باید مسلط باشید تا قبول شید(البته اگه ماشین حسا نداشتید همون بهتر برگردید خونه آبرومندانه تره!!!!)
2-اگه سوال ترمودینامیک پارسال رو میگید من پارسال این سوال رو نمره کامل گرفتم...آیریسک رو هم چک کردم غلطی نداره....
3-من خودم ماشین حساب زیاد پیشرفته ندارم(واسه من casio-4500pa هست)ولی فک کنم باید برید تو قسمت mode بعد eqn رو انتخاب کنید(البته eqn رو مطمئن نیستم ولی مخفف equation رو پیدا کنید...)بعد معادله مورد نظرتون رو پیدا کنید...

فهيمه

New Member
لایک ها
51

تا حالا این ماشین حساب خط کشی ها دید که توش یه جور ژله آبی هست با یه شکلک خنده؟؟؟
من پارسال با اونماشین حساب نمرم شد 72.5....میدونمکه میشه ولی اونقد ازتون وقت کم میشه که خیلی باید مسلط باشید تا قبول شید(البته اگه ماشین حسا نداشتید همون بهتر برگردید خونه آبرومندانه تره!!!!)
2-اگه سوال ترمودینامیک پارسال رو میگید من پارسال این سوال رو نمره کامل گرفتم...آیریسک رو هم چک کردم غلطی نداره....
3-من خودم ماشین حساب زیاد پیشرفته ندارم(واسه من casio-4500pa هست)ولی فک کنم باید برید تو قسمت mode بعد eqn رو انتخاب کنید(البته eqn رو مطمئن نیستم ولی مخفف equation رو پیدا کنید...)بعد معادله مورد نظرتون رو پیدا کنید...
خدا خيرتون بده بابت سوميش!
شما فقط بگين چرا نبايد آنتالپي تصعيده رو تاثير بديم؟! آخه چرا؟!چون2طرف معادلس؟! البته تو همون تاپيك ج بدين!

فهيمه

New Member
لایک ها
51

ببخشيد يه سواله ديگه من ايني كه گفتينو آوردم معادله روهم انتخاب كردم حالا چجوري به كجاش عدد بدم حل شه؟! :دي
اين شكل موهوم چيه رو صفحه ماشين حساب؟! :دي

آخرین ویرایش توسط مدیر

sorena313

Active Member
لایک ها
105

منم
casio-4500pa دارم، میشه یه کم بیشتر توضیح بدین چظوری معادله حل کنم باهاش؟
واقعا ممنونم

آخرین ویرایش توسط مدیر

فهيمه

New Member
لایک ها
51

من فهميدم چجوري معادله حل كنم و بمدت 2 روز از فرت خوشحالي همش معادله بهش ميدادم حل كنه :دي
همون كاري كه آقاي imi007 گفتن انجام بدين اون ماتريسو كه اومد a . b . c ضريبائه مجهولان عدد بدين حل ميشه
چقد علم پيشرفت كرده... ميبينين بخدا؟!!!!!! :دي

بالا