سلام
یکم کمک میخواستم در زمینه منابع المپیاد شیمی
1-سطح کتاب شیمی عمومی ماهان بالاتره یا مسترتون؟اول کدوموبخونم؟
2-زومدال رو ندارم خیلی مهمه؟اگه آره هرکی لینک فارسیشو داره ممنون میشم بذاره
3-شیمی آلی سولومونز ندارم میدونم واسه شروع خیلی مهمه فقط جلد یکش ترجمه تو سایتاهس اگه کسی لینک ترجمه جلد یا جلدهای بعدشوداره بذاره لطفن
4-شیمی تجزیه فقط هریس و اسکوگ رو دارم .نمیدونم سطحشون در چ حده و منبع دیگه ای اگه واسه شروع نیازه یاسطح بالاتراز اینامیشناسین ذکرکنین به همراه لینک لطفن
5-معدنی هیویی روباید3جلدش رو بخونم بعد آقابزرگ یانه فقط جلد1کافیه؟و هاوس کرافت سطحش در چ حده(لینکشم اگه دارین ومهمه بذارین ممنون میشم)
6-لواین-اتکینز-آلبرتی-----باروروکی بخونم؟-آلبرتی جلد1روندارم مهمه؟
خیلی ممنون میشم کمکم کنین لطفن:91:واینکه هدفم طلاست ینی نمیخام از هیچ منبعی دریغ کنم:90:
خیلی خیلی ممنون
یکم کمک میخواستم در زمینه منابع المپیاد شیمی
1-سطح کتاب شیمی عمومی ماهان بالاتره یا مسترتون؟اول کدوموبخونم؟
2-زومدال رو ندارم خیلی مهمه؟اگه آره هرکی لینک فارسیشو داره ممنون میشم بذاره
3-شیمی آلی سولومونز ندارم میدونم واسه شروع خیلی مهمه فقط جلد یکش ترجمه تو سایتاهس اگه کسی لینک ترجمه جلد یا جلدهای بعدشوداره بذاره لطفن
4-شیمی تجزیه فقط هریس و اسکوگ رو دارم .نمیدونم سطحشون در چ حده و منبع دیگه ای اگه واسه شروع نیازه یاسطح بالاتراز اینامیشناسین ذکرکنین به همراه لینک لطفن
5-معدنی هیویی روباید3جلدش رو بخونم بعد آقابزرگ یانه فقط جلد1کافیه؟و هاوس کرافت سطحش در چ حده(لینکشم اگه دارین ومهمه بذارین ممنون میشم)
6-لواین-اتکینز-آلبرتی-----باروروکی بخونم؟-آلبرتی جلد1روندارم مهمه؟
خیلی ممنون میشم کمکم کنین لطفن:91:واینکه هدفم طلاست ینی نمیخام از هیچ منبعی دریغ کنم:90:
خیلی خیلی ممنون