پاسخ : کنکور؛زندگی درقالب کوچیکتره...
آخه مسئله اینجاست اگر ما کنکورمون رو خراب کنیم بهمون نمیگن شهریور بیا برو دو سه ماه دیگه بیا،میگن یک سال تمام دیگه باید صبر کنیم،صبح ها زود بیدار شیم،استرس بودجه بندی داشته باشیم،اعصاب خورد کنی سر آزمون داشته باشیم،کم خوابی داشته باشیم.شاید باور نکنید شاید هم مسخره کنید اما واقعا" احساس میکنم وقتم برای خودم نیست.دوست دارم یک ساعت بنشینم و کانال های تلوزیون رو عوض کنم(مثل سال های پیش)بدون اینکه بترسم الآن وقت ادبیات دارم.سال خیلی سختی بود انواع اتفاقات خارجی سخت هم افتاد.خداوند مدیران نهاد کتابخانه های شهرداری تهران رو با عدالتش محاکمه کنه،کتاب خونه مثل بیمارستان هست،کتاب خونه نباید ایام عید تعطیل باشه،نباید جمعه ها تعطیل باشه،نباید ایام مذهبی و ملی تعطیل باشه،دم به دقیقه کتاب خونه ها تعطیل میشند.همین تعطیل شدن عیدی کتابخونه ها (ساعتشون این قدر کم شد که یعنی تعطیل)برنامه ی تحصیلی ما رو خیلی لطمه زد.
حقیقتا" امیدوارم برای سال بعد کارمون نرسه اما خوب اگر هم شد کاری نمیشه کرد.زندگی اینه.
فکر میکنم ما نسل دهه هفتاد یکم زیادی نازپرورده شدیم.
با نظرتون موافقم!
حیف این تاپیک مسکوت موند و نشد که حرف بزنیم!اما حقیقت اینه که میشه حتی از سخت ترین شرایط هم لذت برد!
نمیخوام ادعایی کنم و بگم واسه من همه چیز ok هست و وایی من همش خوشحالم و میخندم و اصلا بهم فشار نمیاد و میانگین ترازم 8900هست!!!
نه اتفاقا منم اذیت شدم،گریه کردم،بغض کردم،اعصابم به هم ریخت،ناله و نفرین کردم و هزاران کار منفی دیگه!
اما باور کردم برای آسایش روانم در آینده باید یه چند ماهی سختی بکشم!باور کردم خدا اون بالا هست و میبینه و 10 برابر تلاشمون بهمون پاداش میده!
راستش به نظرم بحث سر اینکه کنکور چیز مزخرفیه واقعا بی فایده و اعصاب خورد کنه!
وقتی فهمیدم که باید کنکور بدم،سعی کردم بپذیرم،و سعی کردماین موجود زمخت رو دوستش داشته باشم!سخته!خیلی هم سخته...اما شد!
و من از الان داره دلم واسش تنگ میشه!
به قول مامان بزرگم پرش رفته،کمش مونده!
از اون فرصت 12 ماهه مون همش 80و اندی روز مونده!به نظرم جاشه که توی این فرصت باقیمونده به جای به هم دوختن زمین و زمان،به تمام خوبی های این 12 سال درس خوندنمون فکر کنیم!:224:
به تمام اردوهایی که رفتیم و دیگه تکرار نمیشه،به تمام جیم زدن ها،امتحان ندادن ها،خودمون رو به مریضی زدن ها،حرص دادن ها،حرص خوردن ها و....!خیلی زیاده!خیلی خیلی زیاده!
قد تک تک ثانیه های 12 سال درس خوندنمون خاطره ی شیرین داریم واسه مرور کردن!!:105:
به پشت کنکور موندن هم از الان فکر نکنید!!!!!خیلی خطرناکه!
شما تلاشتون رو بکنید و سعی کنید به این باور برسید که خدا به کوچیکترین تلاش انسان هم پاداش میده...:1:
سلامت و موفق باشید:53: دور از استرس و آروم هم درس بخونید