پاسخ : کنکوری بیچاره
با عرض سلام
من دانش اموز یه شهر ما فوق محروم هستم تا الانم فقط خوندم ولی نتیجه نگرفتم پس از شما عزیزان درخواست دارم که یه کوچولو از برنامه ی خودتون برام بگید فقط خیلی کلی گویی نکنید.(مختص کنکور)
سلام
خیلی خوش بختم از آشنایی با یکی مثل خودم:105:
به محله ما هم میگن محروم (به نظر خودم که اصلا هم محروم نیست!!!یک روز به یکی از بالاشهر را رفتم داشت گریم میگرفت ،اصلا توش بچه پیدا نمی شد !!انگاری که اونجا همه تو زندونن!!تو محله ما که از صبح تا شب بچه ها تو خیابونن!!:94:به هر حال با صفا هستش!!)
ببین برنامه من این طوریه که برا ی ایام تابستون برم کتابخونه درس بخونم (چون جو درس خوندن توش زیاده)
درباره درسا هم کانون تعیین میکنه که چه درسایی رو بخونیم !
یک نکته اصلا نا امید نشو !اصلا ربطی به این نداره که ما تو منطقه محرومیم یا ...بستگی به خودت داره
درباره فاز منفی دورو برت هم ..
من خودم این کاررو می کنم (دور و بر خودم همه منفی هستن به جر چن نفر مثلا از بچه ها ی کلاسم فقط من می خوام تو کنکور شرکت کنم )
مطالعه درباره ی بزرگان (مثلا شهدا)اینکه با مشکلاتشون آشنا بشی و تلاششون رو ببینی بهت انرژی میده !(آواتار شخصیم یکی از این شهدا هستش--»مهندس آقاسی زاده شاگرد ممتاز دانشگاه تورنتو)
درباره کلاس کنکور به نظر من بستگی به خودت داره مثلا من برای خودم لازم میدونم تو این کلاسا شرکت کنم (تا حالا تست نزدم )