وضعیت
موضوع بسته شده است.

masomeh

New Member
لایک ها
1
مرصاد از من به تو نصیحت:فقط کتابو بخون با سوالای کنکور سال قبل.من تو طول سال فقط برای ازمونا یه بار کتابو روخوانی میکردم بعدش سوالای کنکور همون درسو میزدم کنار ایه های هر درس مفهومشو که تو سوالای کنکور بودو مینوشتم.یه ماه اخرم کتابو کامل با ایه هاش حفظ کردم.بالاترین درصدم تو کنکور دینی بود94.من که میگم فقط کتاب.
اینجا که بچه های ترم اول خیلی بی جنبه ان.اخر ترمی همه دارن خودشونو نشون میدن.برای کپی جزوه باید دو روز کامل التماسشون کنی؟؟!!!
ای بابا هیچ کس هیچ پیشنهادی واسه بهره بهتر از زندگی نداره!!!!!!کمکککککککککککککک!!

mersad.94

Active Member
لایک ها
55
masomeh گفت
مرصاد از من به تو نصیحت:فقط کتابو بخون با سوالای کنکور سال قبل.من تو طول سال فقط برای ازمونا یه بار کتابو روخوانی میکردم بعدش سوالای کنکور همون درسو میزدم کنار ایه های هر درس مفهومشو که تو سوالای کنکور بودو مینوشتم.یه ماه اخرم کتابو کامل با ایه هاش حفظ کردم.بالاترین درصدم تو کنکور دینی بود94.من که میگم فقط کتاب.
اینجا که بچه های ترم اول خیلی بی جنبه ان.اخر ترمی همه دارن خودشونو نشون میدن.برای کپی جزوه باید دو روز کامل التماسشون کنی؟؟!!!
ای بابا هیچ کس هیچ پیشنهادی واسه بهره بهتر از زندگی نداره!!!!!!کمکککککککککککککک!!
پس همتون يه پا طلبه هستين!
94 درصد ديني!

لایک ها
46
Fiboonatchi گفت
اره موافقم..خیلی چرته..ولی سخت هم هست تجسمش..

اگه اونایی که نقشه شون خوبه بتونن سر امتحان بلوتوث کنن عکس برگشونو واستون خیلی خوب میشه!

بچه های صنایع ما که این کار و کردن!
بلوتوث که فایده نداره...تا هماهنگ کنی و طرف عکس بگیره و بلوتوث کنه وقت تمومه...3 تا نقشه در عرض یک ساعت و نیم...!!! یکی هم نمیشه کشید...
خدا بهمون کمک کنه...

m-s

New Member
لایک ها
129
واااااااااااااااااااااااااااااااااای خدایا

دیروز.. آبان.. دیدن چند تا از دوستای خوبم fiboonatchi-pirate-someone-parinaz ....تهران

.
.
.
.
امروز..دی..دیدن یکی دیگه از دانشجوای گل سایت....مشهد!!!

.
.
.

فردا...!!؟؟؟؟...دیدن چند تای دیگشون...؟؟؟؟...

shahin

New Member
لایک ها
2
navid_hacker گفت
Fiboonatchi گفت
اره موافقم..خیلی چرته..ولی سخت هم هست تجسمش..

اگه اونایی که نقشه شون خوبه بتونن سر امتحان بلوتوث کنن عکس برگشونو واستون خیلی خوب میشه!

بچه های صنایع ما که این کار و کردن!
بلوتوث که فایده نداره...تا هماهنگ کنی و طرف عکس بگیره و بلوتوث کنه وقت تمومه...3 تا نقشه در عرض یک ساعت و نیم...!!! یکی هم نمیشه کشید...
خدا بهمون کمک کنه...
emro0z Mtehane naghshe dashtim(25'ghabl!
manam ke 45'ghabklaz tamo0m shodane vaght tamunm kardam)
bejaye inke bedam ba kenariam chek kardam chantashounam ehteba dashtan kheili delam mikhast behesho0n begam vali be ellate hozo0re560ta moragheb ke tu chesham zol zade bo0dan ro0m nashod
chek kardanam kare jaleb va tazminiiie Mtehan konin
!!
!!!!!!!!!!!

nato0nestam far30 benevisam,sorry!:(

jasem

Well-Known Member
لایک ها
327
بچه هایی که نقشه داشتید امتحان چجور بود ؟؟؟

لایک ها
46
من همین الان از سر جلسه امتحان اومدم....راحت بود...یعنی از اون چیزی که فکر می کردم خیلی راحت تر بود...

m-s

New Member
لایک ها
129
آخه چطوری میشه از این سایت دل کند؟؟؟

چه طوری میشه این همه خاطره رو فراموش کرد!!؟؟؟

وقتی میبینی بچه های این سایت اینقدر گلن!!

شاید شماها فقط نتی با بچه های 89 بودین!!اما من که دیدمشون کارم خیلی سخته!!

اون دفعه سفرنامه مریم خسرو رو (به قول بچه ها) نوشتم،حالا فقط میخوام با چند تا کلمه بگم چقدر دیدار قشنگی بود!!کاش میتونستم با همه بچه

های

سایت اونطوری بشینم و صحبت کنم!!

شب،نیمکت،هوای سرد،گرمای دل،گرم صحبت،،اشک،گل سرخ،واااااااااااااااااااااااااای که چقدر به یاد موندنی شد اون شب!!!

میدونم میای اینجا shey2nakعزیزم!!

ممنونم ازت به خاطر همه چی!!امیدوارم دوباره هم همدیگرو ببینیم!!

از صمیییییییییییییییییییییییییییییییییییییم قلبم میخوام یه روز هممون، کنار همدیگه ،همو ببینیم!!!!1 بار دیگه

همتونو دوست دارم!!!خیلی زیاد

لایک ها
4
m-s گفت
آخه چطوری میشه از این سایت دل کند؟؟؟

چه طوری میشه این همه خاطره رو فراموش کرد!!؟؟؟

وقتی میبینی بچه های این سایت اینقدر گلن!!

شاید شماها فقط نتی با بچه های 89 بودین!!اما من که دیدمشون کارم خیلی سخته!!

اون دفعه سفرنامه مریم خسرو رو (به قول بچه ها) نوشتم،حالا فقط میخوام با چند تا کلمه بگم چقدر دیدار قشنگی بود!!کاش میتونستم با همه بچه

های

سایت اونطوری بشینم و صحبت کنم!!
اون دیدارتون تو دانشگاه ما خیلی قشنگ بود فقط جمع زیادی از دانشجویان میخواستن خفتون کنن
آخه جلوی یه مشت ترم اولی گریان که ریاضی گند زده بودند شما و دوستانتان در حال خندیدن بودید!!
اگه من جلوی شورشیا رو نگرفته بودم قطعا شماها اون روز جلوی دانشکده ریاضی خفه شده بودین!!!!!

(در مورد حرفی که میزنم مطمئن نیستم شاید اشتباه باشه اما با توجه به تاریخ حضور شما ها در دانشگاه به احتمال 90% حرفی که زدم درسته و شماها اون روز و اون ساعت جلوی دانشکده ریاضی در حال شادی بودین )

m-s

New Member
لایک ها
129
ما که کسی رو ندیدیم اونجا گریه کنه!!!

ولی جلو دانشکده ریاضی بودیم!همه میومدن نمره هاشونو نگاه میکردن و میرفتن!!
کسی چپ چپ نگاهمون نکرد واسه شادی

لایک ها
4
m-s گفت
ما که کسی رو ندیدیم اونجا گریه کنه!!!

ولی جلو دانشکده ریاضی بودیم!همه میومدن نمره هاشونو نگاه میکردن و میرفتن!!
کسی چپ چپ نگاهمون نکرد واسه شادی
گریه مجاز از غم و غصه فراوان بود
شما مست دیدن رفیقاتون بودین حواستون به اطراف نبود
من افرادی را دیدم که چپ چپ نگاه میکردن و میخواستن خفتون کنن!!!!!!!!

لایک ها
46
امروز خیر سرم اولین امتحان ترم دانشگاهم رو دادم...فیزیک بود....انقدر سخت گرفته بود که نگو و نپرس...6 تا سوال داده بود 2 ساعت وقت داشت نصفشو بیشتر ننوشتم اونم شر و ور ...ای خدا...بریم معتاد شیم...

masomeh

New Member
لایک ها
1
امتحانای من تا 12 بهمن طول میکشه!!!!!!!!!من نمی خوام

Fiboonatchi

New Member
لایک ها
55
navid_hacker گفت
امروز خیر سرم اولین امتحان ترم دانشگاهم رو دادم...فیزیک بود....انقدر سخت گرفته بود که نگو و نپرس...6 تا سوال داده بود 2 ساعت وقت داشت نصفشو بیشتر ننوشتم اونم شر و ور ...ای خدا...بریم معتاد شیم...
وایییییییییییییییییییییییییییییییییییییی...

من که خیر سرم قرار بو د تو فرجه فیزیک هم بخونم لاشو وا نکردم..استادمونم که خوب نیس همه رو باید خودمون بخونیم!

بابا shahin بیا این هوشنگ و جم کن ببر ...

بقیه درس ها رو هم که هیچی...

معتادنشیم و نه ولی بریم قلیون رو امتحان کنیم هم حال میده هم وابستگی نمیاره هم خواب و میپرونه!

من که بد جور وسوسه شدم...

m-s

New Member
لایک ها
129
ببین جوونای مردم معتاد شدن رفت!!!!!

m-s

New Member
لایک ها
129
چرا نفس جان میاد رو صفحه!!!

اون قلب مال من بود دیگه؟؟؟؟