(این تیکش رو باید فینگیلیش بنویسم.)
oh oh oh oh
انگار چه خبره!
انگار آزمون بین سیاره ای دادید دارید اینطوری میکنید!رقابت بین کدوم سیارات بوده؟؟؟؟
به نظرتون اتفاق خیییلی خاصی میخواد بیفوته؟؟؟
یکی از اینا میزنه
اون یکی واسش آیه نازل میکنه.
یکی شعر میزنه واسه کاهش استرس.
یکیم مثل نوید جان از این اخبار جعلی میده.(دمت گرم نوید.خییییییلی حال کردم
)
حالا دیگه همه ام به انقطاع از رحمت الهی رسیدن.
جمع کنید این حرفا رو بابا!استرس و ترس و....
راس میگن این خاله زنک بازیا چیه؟!
بی خییییییییییییییال.خانوم SOME ONE قرار بوده زیر ده شی،میشی زیر 100.اتفاق خاصی رخ نمیده!خانوم پایرت هم همینطور!
شماها که رتبه هاتون بالا میشه غصتون از چیه؟؟؟کسی که(!) فقط 5-6 تاریاضی نزده معلومه درصدش چقد میشه با سابقه ای که همه ازش سراغ دارن.
من چی بگم؟؟؟که حتم دارم رتبم میزنه بالای 3000.!!!!!!!!!!!
میخواید بگم من چندتا ریاضی نزدم؟؟؟؟؟
30 تا!!!!!!کمنیست.فقط 25 تا زدم.اگه اگه اگه همش درست باشه میشه 45%.چون به قدری سرجلسه بهم ریختم که میخواستم پاشم بیام.....حالا کی باید نگران باشه؟ناراحتباشه؟خداتونو شکر کنید کلاتونم بندازید بالا که اینقد خوب دادید به طورنسبی از بقیه!
عملیات جنگی انجام نمیدیم که خدا بخواد این شبارو بخیر کنه یا نکنه!تخخخخخخخخخخخخخت بگیرید بخوابید.
میدونید چیه؟درد ما اینه یه سریامون از حرفا میترسیم...که بعد اعلام نتایج فلانی چی میگه،دوستم تیکه میندازه،معلم بد نیگا میکنه!
هر کیییییییییییییییی هر چی میخواد بگه،هر کاری میخواد بکنه اصلـــــــــــــــــــــــــــــــــــــا مهم نیس...مهم خودمونیم که میدونیم چه کردیم،میدونیم که تلاشمونو کردیم.
از ما گفتن بود....خیلی دوس دارم نتایجو 15ام بدن!!!میخوام ببینیم تا اوون روزم استرس دارید!!!
هم اکنون ساعت 05.05 بامداد روز یکشنبه 10 ام مرداد ماه 1389 مصادف با 31 جولای 2010 میلادی،20 ام شعبان!اذان صبح به افق تهران همین یه نیم ساعت پیش بود،
طلوع آفتابم 1 ساعت دیگس
یا علی
یا حق
س.ب.ز باشید