سلام بچه ها
جاتون خالي امروز از ساعت 2 تا 7 در شريف بوديم.دوستم مشغول ثبت نام شد و من هم به شريف گردي و ديدن بازي مشغول شدم.
اول از همه تا يادم نرفته بگم كه يادتون نره سيگاري نشين!!من خيلي ها را در شريف ديدم كه سيگار مي كشيدن!!!!
بعد اينكه جاتون صلا خالي نبود امروز عصر يه بازي بسكتبال تداركاتي بين شريف و خواجه نصير بود كه نكات جالبي هم داشت.
بازي بسيار بي كيفيت و افتضاح بود بازي هاي بين مدارس جالب تر هستند.
يه چيز خنده دار اين بود كه بين دو نيمه يكي از بازيكن هاي تيم شريف شد داور و داوري بازي كه نيمه ي اول را قضاوت كرده بود شد بازيكن تيم شريف
بازيكنان خواجه نصير پرتاب هاي ايربالشون خيلي زياد بود تيم شريف هم فقط 2-3 تا بازيكنش خوب بودن ، بقيشون..... جالب شريف تو كشور 2دوم يا سوم است.
من اول بار رفتم پيش يه آقايي در مورد تمرين ها پرسيدم و گفتم كه تيم بچه هاي تيم شريف حتما همشون درس ميخونن و هيچي بسكتبال حاليشون نيست كه يارو بهش برخورد ولي من توجه نكردم بعدش فهميدم كه مربي تيم شريف بوده تازه در بين بازي من همش خواجه نصير را تشويق مي كردم. با اين تفاصير ديگه منم نميتونم برم تو تيم بسكت شريف!
تعدادي پسر اومده بودن كه اتفاقا خواهراشونو هم آورده بودند
( البته ايشالله كه خواهراشون بودن )
كه البته مسئول سالن يه مقداري مقاومت كرد اما در آخر در مقابل يكي از پسرا تسليم شد.
اينقدر اين دخترها جيغ زدن كه سرم تركيد!!!
درآخر هم تيم شريف 56 بر 44 تونست خواجه نصير را شكست بدهد.