تو مملکتی که رییس جمهورش فکر میکنه تنها مشکل مملکت تعداد پرستارهاست و هی گوتره ای !! اونا رو استخدام میکنه یکی مثل تو هم باید به خودش افتخار کنه !!!!1 اما به امید اون روزی که مملکنمون درست بشه و همه چیز واقعی بشه
با بر ف زمین اب شود ظلم وقسااوت
فرداش ببینند که سبز است دوباره
ensafan daste hamegi dard nakone k ye dele siiiiiiiiiiiiiiir emshab khandidim!!!!!
..agha ye jasem mikhay barat roze ebekhoonam!!!??
mage che eibi dare k 1 nafar ba harchizi k mibine faghat 1 chizo yadesh biad???!!!!
ta hala ashegh nadidi??!!!!!
مرسی navid hacker آره بابا ، منو به عنوان بانوی مقاومت میشناسن!!!!!!!!!!
ما هر روز در این زمینه کلی سوژه داریم.
والا اینجا کسی حریفمون نمیشه چه برسه به نت!!!!!
ولی بچه ها از شوخی گذشته همه رشته ها اهمیت و خوبی خودشون رو دارن و اون چیزی که ارزش یه رشته رو مشخص میکنه علاقت به اون رشتست !!!!
من به عنوان تنها حزب پزشکی فعال اینجا این فردا رو به تمام مهندسین 89ای و همه ی دوستان خوبم fiboonatchi-pirate-some one-parinaz-navidhacker-jasem-irmath-irangirl-و مهندسین آینده تبریک میگم یادتون نره اول شهریور روز پزشکی جبران کنید
[hr:c6861767fe]
[center:c6861767fe]تذکر: تایپ به زبان انگلیسی خلاف قوانین سایت المپیادهای علمی ایران است. [/center:c6861767fe][center:c6861767fe] مشاور تالار:milad_imo09[/center:c6861767fe]
تذکر من به ام اس را پاک کردید و خودتان متن او را تبدیل به فارسی کردید........ واقعا که .......... به شما میگویند! حیف حرف زشتی است وگرنه میگفتم تا .... بازهم میگویم اقای گل پسر میلاد ای ام اوخههه خیلی ..... هستی... منظورم هم همون دو تا کلمه ایه که از گفتنش عاجزم
بعد 1 ماه برگشتن به خونه چقدر لذت بخشه!!!!!
خوشحالم که همیشه خدا کمکم میکنه که خوشحال باشم!!!
.
.
.شما ها هم حتما تعطیل کردین دیگه نه؟؟؟ایشالا همتون به سلامتی برگردین
به سلام بروبکس irysc خصوصا 89 ایا!!
سال نو تون مبارک..!
امیدوارم 90 پر از خاطره های خوب بشه براتون..
خب سایت هم که نو شد و دست استاد درد نکنه مثه همیشه کارشون درسته ولی من خودم شخصا با قبلی بیشتر حال میکردم!
هرچند که من دوس ندارم از این پست چرت ها بزنم ولی انصافا دلم تنگیده بود واسه پست دادن تو این سایت!
ما هم که المپمونو و کنکورمونو دادیمو دیگه فعالیت علمی نداریم تو سایت کم کم باید بکشیم بیرون از سایت...
اما سر میزنیم دوستامونو ببینیم..
سلااااام به همه دوستاي خووووووووووب خودم
سال نو همتون مبارك...
يه خسته نباشيد هم به مهندس
منم انصافا دلم واسه اينجا لك زده بود...
خيلي انتظار كشيدم
اما قبليش باحال تر بود...خدا كنه اينجا هم مثل قبل بشه...كه بعيد ميدونم(
من سايت قبليو ميخواااام(
سال 89 از بهترين سالاي عمر هممون بود...ايشالا همتون سال 90 از 89 بهتر باشه وبه بهترين ارزوهاتون برسين..
age ta ghabl az taghyire site 5 nafar mumadan..
hala k faghat man miam...
che sakht!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:181::181:
khaheshan tanha nazarin in topico ba man!!!!!!!!!!!!!