پاسخ : ...:::کنکوری های 91 آیریسک:::...
خدا لعنت کنه طراح سوالای فلسفه منطق رو. خدا از رو زمین برش داره بخدا امروز آب بدنم خشک شد انقد گریه کردم. شاید فک کنید دارم خالی میبندم ولی من همه ی سال های پیش فلسفه منطقش رو بین 90-100 میزدم امسال چی؟؟؟ 30 درصد!!!!!!! خدا خیرش نده
اقتصاد و فلسفه رو به امید 100 رفتم اقتصاد رو 90 و خورده ای زدم فلسفه رو 30!!! خدا ازش نگذره بی وجدان باورم نمیشه. باورتون نمیشه اصلا همچین چیزی سابقه نداشته غیر قابل باوره واسمون دعا کنید گرچه میدونم مهم نیست واسه کسی ولی واسه منم مهم نیست فقط میخواستم یه جایی تخلیه بشم
خدا عذاب ابدی بهش بده اخه چیکار کرده با جوونای مردم چجوری دلش اومد آخه. اسم این سخت نبود که بخواد معیاری باشه واسه کسی که واقعا خونده و حقش بوده با بقیه. اسم این ظلم بود بی وجدان چقد خوشحالی از این که همه بهت بگن خدای فلسفه هان؟؟؟ از اشک هزاران جوون با ارزشتره واست ؟؟ از به باد دادن امید جوونای مملکتت؟؟؟ تو نابغه ای تو معرکه ای تو محشری خدا جوابتو بده...... بی وجدان
lمهم درصد نیست مهم ترازه ...
شاید 30 درصد الان ترازش حتی بیشتر از100 پارسال باشه ....
پارسال یکی از آشنا هامون رو تخمین 89 درصد هاشو زد رتبش شد 150 . اما وقتی رتبش اومد دید که شده 40 !!!!!!
به پارسال و ... نگاه نکن ..
مسلمه که تو در اوج آمادگی بوده و این درسد به هیچ وجه راضیت نمیکنه!!!! حتی نمیخواهی قبول کنی که سوالاتون تو اوج مزخرفی و سختی بودن!
توکلت به خدا باشه!خودش کارتو راه میندازه:67:
مطمئن باش خیلی سخت برای کسایی که تو اوج آمادگی بودن خیلی خوبه!!!!خیلی !مطمئن باش!!!!!
اگه سخت بوده برای همه بوده!به خودت بگو من که انقد خفنم این زدم دیگه بقیه فک کنم منفی زده باشن:21: