پاسخ : کنکوری های 94
سلام به آقای علیرضا
من هم سال 77 وارد کارشناسی شدم الان دانشجوی دکترا هستم و مجدد تصمیم گرفتم کنکور بدم . زمان ما اصلا کتاب تست و این حرفا نبود . کتاب کمک درسی نبود یا کسی کلاس کنکور با این شدت و حدت نمی رفت . الان میگن باید تکنیک بلد باشی . نمی دونم شاید درست باشه منم خواستم چند ماهی وقت بذارم ببینم تکنیک یعنی چی؟ یا نحوه درس خوندن امروزی ها با ما چه فرقی داره
عرض ارادت داریم
همینطوره که شما میفرمایید مهم تکنیک و نوع آزمونهاست که نسبت به دوران ما بشدت عوض شده.
راستش من فکر میکنم یخورده باید توضیح بدم ...
شما دانشگاه قبول شدید و الان هم دارید دکترا میخونید پس من حدس میزنم بهره هوشی شما باید دوروبر 120 باشه (اگر بیشتر نباشه)، خوب شما با این خصوصیات یک سوال مبهم یا پیچیده میبینید اما مفهوم رو بخوبی بلدید، چکار میکنید؟
خوب با کمی تفکر احتمالا حلش میکنید، تا اینجا مشکلی نداریم اما فرض کنید مثلا در درس شیمی پنج یا شش تا از این نوع سوالات باشه، اون وقت چی؟
اینجا دیگه هوش و درک مطلب بدرد نمیخوره و دلیلش هم خیلی ساده هست، وقت به شما اجازه نمیده!
وای به روزی که هر کدام از دروس چند تا از این نوع سوالات داشته باشن.
پس تنها راهی که باقی میمونه اینه که شما از پیش با حداکثر ممکن این نوع سوالات آشنا بشین.
خوب این کار رو هم موسسات خاصی دارن انجام میدن، چه توسط کتابها و چه توسط آزمونهای دوره ای.
اما باز من تاکید دارم که اصل خود کتابهای درسی دبیرستان هستن چون سوالهای پیچیده حداکثر از ده تا بیست درصد هر درس بیشتر نمیشن.
اگر کسی کتابهای درسی رو بقول بچه ها فول فول باشه و روی سرعت تست زنی خیلی خوب کار کرده باشه بجرات میتونم بگم میتونه رشته های بالا قبول بشه.
شما تمام درسها رو ده یا پانزده درصد سختهاشو توی کنکور نزن و ده درصد هم سوالای معمولی رو نزن.
اینطوری همه درسهات میشه هفتادو پنج درصد یعنی پزشکی یکی از دانشگاههای تهران!
اینطور نیست؟
من روی نوع درس خوندن برای درک یا حفظ مطلب ادعایی ندارم فقط میگم برگ برنده این هست که (پس از درک و حفظ مطلب) شبیه ترین تستها به کنکور (هم تالیفی هم کنکورهای دو سه سال اخیر) رو باید کار کرد حالا فرقی نمیکنه مال چه موسسه ای باشه.
البته صد درصد اگر نکات خوبی توی اون تستها باشه درصد شما رو بالاتر میبره.
ختم کلام و نتیجه گیری:
1. هر کسی با یک کتاب ارتباط خوبی پیدا میکنه
2. بهتره که گفته بشه کدوم کتاب رو نگیریم تا این که کدوم کتاب رو بگیریم
3. شبیه سازی کنکور در خانه یا در آزمونهای دوره ای موسسات