- لایک ها
- 1,316
پاسخ : کنکور از زاویه ای دیگر،نقد و بررسی
درسته که شاید خیلی ها با علاقه نرفته باشن توی رشتشون اما هیچ آمار دقیقی نیست که بگیم کسانی که با علاقه دارن تحصیل میکنن کمن! من خودم افراد علاقه مند اطرافم کم نمیبینم
الان چرا این افرادی که دارم اطرافم میبنم که علاقه مند هستند، از دانشجوی مهندسی گرفته تا کارشناسی ارشد و دکترا (حداقل توی شریف که مثلا داره عنوان بهترین دانشگاه فنی رو یدک میکشه) باید مشکل داشته باشند در زمینه شغلی؟چرا دانشگاه ما رابطه چندانی با صنعت نداره؟ نمیگم مشکل از دانشجو ها نیست ها! اتفاقا میخوام همینو بررسی کنم که این دانش آموزا و دانشجو ها چی کار میخوان بکنن واسه درست شدن این قبیل مشکلات...
مطمئن باشین اگه کسی واقعا توی رشته مورد علاقش توانمند باشه ..نمیسوزه
درسته مملکت ما شایسته سالار نیستنولی افراد شایسته رو هم دور نمیندازن
اینهمه درس خونده دانشگاهی رو هم که مینین بیکارن اکثرشون توانمندی ندارن و توقع بالا دارن
فک کنم تعداد معدودی باشن که توانمندی داشته باشن ولی ...
درسته مملکت ما شایسته سالار نیستنولی افراد شایسته رو هم دور نمیندازن
اینهمه درس خونده دانشگاهی رو هم که مینین بیکارن اکثرشون توانمندی ندارن و توقع بالا دارن
فک کنم تعداد معدودی باشن که توانمندی داشته باشن ولی ...
الان چرا این افرادی که دارم اطرافم میبنم که علاقه مند هستند، از دانشجوی مهندسی گرفته تا کارشناسی ارشد و دکترا (حداقل توی شریف که مثلا داره عنوان بهترین دانشگاه فنی رو یدک میکشه) باید مشکل داشته باشند در زمینه شغلی؟چرا دانشگاه ما رابطه چندانی با صنعت نداره؟ نمیگم مشکل از دانشجو ها نیست ها! اتفاقا میخوام همینو بررسی کنم که این دانش آموزا و دانشجو ها چی کار میخوان بکنن واسه درست شدن این قبیل مشکلات...