vma

New Member
لایک ها
74
پاسخ : کنکور حذف شد؟کی کجا؟

چه خبره ؟
گازشو گرفتی همینطور داری میری دوست من؟ خوب نیست آدم دوتا اصطلاح که شنیده همینطوری بیاد یه جا دیگه بنویسه. فکر میکنم کسی که چند سال اقتصاد خونده بیشتر از من و شما از این مسائل سر در بیاره اگه اینطوری نبود پس فرقی بین یه متخصص و یه فرد عادی وجود نداره. کسی پدر کشتگی با من و شما نداره بیاد عقده هاشو خالی کنه رو سر ماها.

اگه راه حل بهتری داری ارائه کن در غیر این صورت کار دیگران نبر زیر سوال.
هه...حالا مطمئنی متخصصه و چند سال اقتصاد خونده؟!:39:

mssh

Active Member
لایک ها
54

هیشکی مثل ما 74-75 ایها بدشانس نیست به دلایل زیر:
1-دقیقا سالی که رفتیم اول ابتدایی کتابا شد بخوانیم بنویسیم...حالا کاری به خوب یا بد بودنشون ندارم
2-رفتیم سوم راهنمایی دقیقا همون سال کتاب آمادگی دفاعی برای دخترا اجباری شد!!
3-خواستیم بریم دبیرستان سمپاد ازمون آزمون گرفت با اینکه سال قبل ما بچه هایی که سمپاد بودن بدون آزمون و استرس رفتن دبیرستان...
4-حالا دقیقا اون سالی که ما میخوایم کنکور بدیم کنکورو میخوان بردارن!!!
مگه ما بدبختا چه هیزم تری به اینا فروختیم که هرچی قانون و تبصرست روی ما آزمایش میکنن؟؟؟ شدیم موش آزمایشگاهی!!!!(دور از جونمون)

. لطفا به این برهان ساده توجه کنید. فرض رو بر این می ذاریم که این اتفاقات که شما از اونها گلایه کردین باید رخ می دادن. چه سال شما چه قبل شما چه بعد شما. به هر حال باید برای یه سالی رخ می داده. حالا اگر سال دیگه ای هم بود اونها هم می گفتن چرا ما. و به همین صورت همه خواهند گفت چرا ما. خب پس کی؟
کلا همیشه اتفاقاتی برای یه سری می افته اگر اونا بخوان شکایت کنن که چرا ما خب بقیه همه شکایت می کنن که چرا ما. احما اینطور که نمیشه.
به هر حال اولا شما نگران نباشید. واسه همه از این مشکلا بوده و هست. اما ترس تون از اینکه معدل المپیادی ها خوب نشه. من یه چیز می گم کامل قبض روح شین. اگر کنکور حذف بشه و مطلقا بر اساس معدل گزینش بشه کارتون تمومه.(البته با عرض معذرت). چون من حوزه تصحیحایی سراغ دارم که واسه دانش آموز می نویسن. کلا دیگه اون موقع همه چی می شه شانس که مصحح برگه ی تو دلش برات بسوزه یا بخواد وجدانی کار کنه.

vma

New Member
لایک ها
74

. لطفا به این برهان ساده توجه کنید. فرض رو بر این می ذاریم که این اتفاقات که شما از اونها گلایه کردین باید رخ می دادن. چه سال شما چه قبل شما چه بعد شما. به هر حال باید برای یه سالی رخ می داده. حالا اگر سال دیگه ای هم بود اونها هم می گفتن چرا ما. و به همین صورت همه خواهند گفت چرا ما. خب پس کی؟
کلا همیشه اتفاقاتی برای یه سری می افته اگر اونا بخوان شکایت کنن که چرا ما خب بقیه همه شکایت می کنن که چرا ما. احما اینطور که نمیشه.
به هر حال اولا شما نگران نباشید. واسه همه از این مشکلا بوده و هست. اما ترس تون از اینکه معدل المپیادی ها خوب نشه. من یه چیز می گم کامل قبض روح شین. اگر کنکور حذف بشه و مطلقا بر اساس معدل گزینش بشه کارتون تمومه.(البته با عرض معذرت). چون من حوزه تصحیحایی سراغ دارم که واسه دانش آموز می نویسن. کلا دیگه اون موقع همه چی می شه شانس که مصحح برگه ی تو دلش برات بسوزه یا بخواد وجدانی کار کنه.
دوست عزیز اگه اینطوری باشه که شما می فرمایید یه جورایی قراره المپیاد رو کشک و دوغ حساب کنن!!!که اینطوری نیست!
اگر بخوان کنکور رو بردارن و شرط معدل بشه و اگر قرار باشه که واسه المپیادی ها هیچ راهی نذارن دیگه هیچکی نمیره المپیاد بخونه و همه به درس های مدرسه اکتفا می کنن و اینطوری سطح المپیاد کشور پایین میاد و دیگه هیچ راهی واسه پرورش نخبه ها نمی مونه و همه باید فقط و فقط به فکر درس های محدود مدرسه باشن!اون وقته که اون بچه هایی هم که جا واسه رشد دارن ذهناشون بسته و منجمد میشه!!!:102::102::102:
پس نتیچه می گیریم که راهی ندارن بجز اینکه کنکور مثل قبل به قوت خودش باقی باشه!!!:59::59::59::59::59:

ریحانه

New Member
لایک ها
232

کنکو قراره سال 93 نباشه
اینو خود رییس سازمان سنجش گفت
براساس معدل دانشکاه میری
و فکر کنم واسه دانشگاه های تراز اول یه امتحان ورودی باشه

elish

New Member
لایک ها
116

درسته منم شنیدم که 93 حذفه:63:

shokolat_g72

New Member
لایک ها
129

معدل اوردن از 100تا المپیاد هم سخت تره....

SMASZOP

مشاور فیزیک
لایک ها
529

من که دعا می کنم حذف نشه چون که اگه حذف بشه تا روشه جدید روی روال بیفته معلوم نیست چند نفر بدبخت میشن!:59:

SeYeDkOdEn

New Member
لایک ها
37

منم کاملا با msshموافقم.از یکی از فوامیل شنیدم که خیلی ها با همین پارتی بازیا معدلشون خیلی جالب رفته بالا.
خوب این اصلا به نفع ما 93 ایا نیس.:179:

saeed94

New Member
لایک ها
60

ولی من فکر نمی کنم کنکورو حالا حالا ها بر دارن . معلم ریاضی ما می گه از سال 68 که من تدریسو شروع کردم می گفتن می خوان کنکورو بردارن . تازه اگه بخوان کنکورو بردارن باید تغییرات اساسی توی دبیرستان ها و اصلا توی کل نظام آموزشی ایجاد کنن که فکر نمی کنم تا 10 سال آینده این اتفاق بیفته .

bahareh.h

New Member
لایک ها
11

خب این درسته ولی من میگم چرا این اتفاقا فقط باید برای یه سری بیافته منظورم اینه که همه تغییراتو روی ما اجرا نکنن اگه یکی دوتا تغییر بود مشکلی نداشت..تازه شنیدم قراره آمادگی دفاعی دومو دو کتاب کنن..بازم بیچاره شدیم!!!:195: ولی برداشتن کنکور اصـــــــــــــــــلا منطقی نیس

ghazaalqsm

Well-Known Member
لایک ها
260

سلام.از93قراره كنكورفصلي برگزار شه اخرسر ميانگين بگيرن سال پيش رييس سنجش شب كنكور گفت:181:​

skashef

New Member
لایک ها
68

چقدر بد فکر میکنید هر وقت تاپیک ها رو میخونم جز ناله و آخ چرا ما این قدر بدبختیم چیزه دیگه ندیدم شرایط واسه همه یکیه از قدیم گفتن عزای دسته جمعی عروسیه!
از ناظمان گرامی خواهش میکنم سعی کنن با این فضای آلوده مقابله کنن اگر هم به همکاری بچه ها نیاز بود در خدمتیم!
تا وقتی از نظر خودت بدبخت ترین آدمی بدبخت ترین آدم هم میمونی!!!
:82:

Nima138

Well-Known Member
لایک ها
527

یه خبر که در حد شایعه هست
میگن قراره برای سمپاد سهمیه 20 درصد تو کنکور بزارن

shadi2011

New Member
لایک ها
139

کنکورو حذف کنند؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!:21::21:
ب نظر من ماها بهتره فعلا مث قدیما درس بخونیم,کنکور حذف شد ک شد!
نشد هم ک نشد!هر کسی ب حقش میرسه قطعا!
در مورد پارتی بازی گفتید:نه این ک تاحالا همه چیز بر اساس عدل الهی سنجیده شده؟!:4:
ما ک این همه خوردیم اینم روش!خدایی مهم نیست کنکورو بردارن یا نه!
ب بعدش فک کنید!اصن بدترین شرایطو در نظر بگیرید!
کنکور حذف میشه شما دانشگاهی میافتی ک حقت خیلی خیلی بیشتر بوده
خوب حالا اگه واقعا راس میگی و حقت بیشتر بوده 4 تا مقاله بده از دانشگاههای خارجی 100 درصد بورست میکنند!
کلا بهتره الکی وقت و انرزیتونو نذارید رو حرف کسایی ک خودشونم نمیدونن میخوان چیکارر کنن و ب دلیل سنگین بودن و هضم نشدن غذای دیشب فردا صبحش پشت تریبون با اعصاب یه ملت بازی میکنند!
تو نیکی میکن و در دجله انداز ک ایزد دربیابانت دهد باز
درسمونو میخونیم هر چی شد شد!فعلا ک نشده هر وخ شد بعد بش فک میکنیم!
چو فردا شود فکر فردا کنیم:3:

بالا