سلام.
بریم سر اصل مطلب!!
اصل مطلب درباره ی کنکور و حاشیه هاش و اصل موفقیت در کنکور هستش!!
برای قبولی در کنکور با یه رتبه ی خوب و حتی خیلی خوب باید اول از همه دور از حاشیه بود!! (کاری که من در سال کنکور94 انجام ندادم
) البته ناراضی هم نیستم چون برای کنکور95 کلی تجربه کسب کردم.
خیلی از ما ها نمیدونیم حاشیه به چی میگن!
بذارید با چندتا مثال حاشیه رو براتون قابل درک کنید:
- کتاب: مثلا برای شروع میگردیم دنبال کتابهایی که عالی باشند، درسنامه ی مفهومی داشته باشند و یه عالمه ویژگی های دیگه اما اینو در نظر نمیگیریم که اکثرا انتشارات بنام مثل خیلی سبز، الگو (انرژی اتمی)، گاج و... واقعا کتاب های عالی ای دارند، برای اینکه ببینید کدوم کتاب به دردتون میخوره برید کتاب فروشی، بالفرض به فروشنده بگین که دینی جامع گاج (نقره ای) و دینی جامع خیلی سبز رو بیاره، بعدش مثلا در هر دو کتاب درس 4 سال دوم رو از باز کنید و درسنامه ها و چینش تست ها رو بررسی کنید و از این دوتا یکی رو انتخاب کنید.
- مشاور: خدمتتون عرض کنم اکثر مشاورها یک حرف رو میزنند و بحث های مشاوره ای یک سری شاخصه های ثابت داره و در حقیقت مشاور هیچ کاری نمیتونه براتون انجام بده بشرطی که خودتون بخواین به قول رضا (Hiccup): آدم باید تو زندگی خودش مثل یه دیکتاتور عمل کنه و همه ی خطرها رو به جون بخره. برای مباحث مشاوره ای بهتون پیشنهاد میکنم از کتابهای کنکورت را قورت بده (خیلی سبز) یا همراه من (مهروماه) استفاده کنید
- آزمون: آزمون شرکت کردن خیلی خوبه به شرطی که بتونید خودتون رو با بودجه بندی هر آزمون خودتون رو همراه کنید چون اگر اینکار رو نکنید کلاهتون پس معرکه ست
- کلاس: برای کلاس رفتن در شهر خودتون اصلا در نت جستجو نکنید !! از کنکوری های سال قبل که رتبه ی خوبی آوردند بپرسید چون اونها خیلی خوب میدونند که کدوم استاد خوبه و کدوم بد!!
نکته ی آخر اینکه دوستای گلم کار شما فقط و فقط درس خوندنه نه چیز دیگه!!
شما با درس خوندنتون آینده ی خودتونو میسازین!!
اگر که تحصیل کرده باشید تو محله تون دارید راه میرید همه براتون احترام قائل میشن!!
اگر تحصیل کرده باشید چند سال بعد فرزندتون از این که شما درس نخوندین در مدرسه سرزنش نمیشه و با افتخار میگه من بالفرض فرزند یه مهندس یا ... هستم!!
لطفا کمی عاقلانه فکر کنید... کنکور سالی برای آزمایش و خطا نیست!!
این کل تجربیاتی بود که از کنکور 94 بدست آوردم و امیدوارم مفید واقع شده باشه.
اگر سوالی بود در خدمتم