Saba76

New Member
لایک ها
113
پاسخ : کنکور 1395

با قسمت آخر حرفت تا پای جون موافقم! :1:
امسال خداوکیل چقدر مشاورا بهمون میگفتن اگه فقط تستای کنکور ۱۰ سال اخیر فیزیک رو بزنید میتونید بالای ۸۰ بزنید؟
امسال تعداد زیادی از سوالات تالیفی با سبک جدید بوده و این اثبات میکنه که نباید خیلی به تستای کنکور متکی بوت. از طرفی نباید از اونا هم فاصله گرفت. نه افراط نه تفریط
و من الله توفیق
خدا از دهنتون بشنوه....

M.N.R

New Member
لایک ها
11

به نظر من با دیدن سوالای اختصاصی کنکور امسال نیاز بیشتری به زدن تست تالیفی دیده میشه(مخصوصا فیزیک)

M.Banparvar

Well-Known Member
لایک ها
495

به نظر من با دیدن سوالای اختصاصی کنکور امسال نیاز بیشتری به زدن تست تالیفی دیده میشه(مخصوصا فیزیک)
سلام،فرمایشتون تا حدودی صحیحه اما نباید زیاده روی کرد!شما اگر سوالات سالهای پیش رو بالای پنج شش بار تا زمان کنکور حل کنید و در کنارش حدودا سه چهار هزارتا تست هم بزنید کاملا مناسب و معقوله

only physics

New Member
لایک ها
2,386

سلام دوستان وقت تون بخیر .

لازم دیدم یه سری نکته رو در مورد تست زدن بگم چون دیدم خیلی هاتون شک دارید بین زدن تست کنکور یا تالیفی .

ببینید بچه ها ، توی شروع مطالعه حتما حتما حتما سوالات کنکور مربوط به هر درس رو ، خصوصا سوالات 2-3 سال اخیر ، حتما یه بررسی و مرور اجمالی بکنید تا متوجه بشین که

سبک طراحی سوال چطور هست و چطور باید بخونید و محور مطالعه بیاد دست تون .

اما صرف زدن تست های کنکور کافی نیست ، مگه کنکور کلا واسه هر درس چندتا سوال داره ؟!

واسه همین لازمه برای تمرین از تعداد تست های بیشتری استفاده کرد ( حالا این تست ها شامل تست های آزمون ها ، سنجش ، کتب تستی ، تالیفی ، کنکور خارج و ...)

میشن .

پس هم زدن تست های کنکور لازمه و هم تست های تالیفی ، چون باید انقدر سوال حل کنید تا با انواع و اقسام مسائل و سوالات آشنا بشین ، مهارت تون بره بالا ،

یه سری ترفندها رو یاد بگیرید ، از طرفی همه سبک سوال حل کنید از آسون گرفته تا سخت ( منتها سختیش هم باید متعادل باشه مثلا یهو نرید سوالای المپیاد رو

کار کنید !) .

از بین تست های تالیفی هم ، برید سراغ کتبی که سبک نزدیک تری به کنکور دارن و تاییدشده هستن و بیشتر افراد ازش استفاده میکنن .

ان شاء الله موفق باشید .

بالا