پاسخ : کیروش و ماندنش در تیم ملی...!
به کل و شدیدا با نظرت مخالفم!!!
اصلا مربی ایرانی (با عرض معذرت) عرضه ی این رو نداره که بخواد هدایت تیم ملی رو به عهده بگیره!!!
شما میگی باید تیم رو تو حمله هم قوی کرد ، ولی وقتی تیم هیچی نداره باید از یه جایی برای ساختن تیم شروع به کار کرد یا نه؟ خب کیروش هم با تقویت دفاع تیم شروع به کار کرد و من مطمئن هستم اگه یه دوره دیگه هم تو تیم باشه یه قسمت دیگه ای رو سر و سامان میده!!!
یه زمانی والیبال ما ارزوش بود بتونه کره رو ببره... من خودم خیلی خوب اون روزا رو یادمه... از رویارویی با استرالیا هم وحشت داشتیم...
تا اینکه ولاسکو اومد...سه سال قبل...
و اون شب به یاد ماندنی که 3-2 به ایتالیا تو خاک خودش باختیم...
و اوج والیبال ما از همون موقع بود... و ایران رو به سر زبان ها انداخت...
و کم کم شدیم یکی از ابر قدرت های والیبال جهان
کیروش هم سه سال پیش اومد تو ایران...
که خب نتایجش زیاد جالب نبود...
تا اینکه کره رو بردیم و رفتیم جام جهانی و بعدشم که نتایح به دست اومده.
منم کاملاً مخالفم...
یکم دقت کن ببین تفکرات این سرمربی چطوریه...
وقتی رحمتی رفت...دیدی همه رییس و مسولا هی رفتن بهش گفتن بذار بیاد بذار بیاد...«ولی اون گفت کسی که از تیم من میره دیگه هیج جایگاهی تو تیم من نداره»...همین اتفاق برای چند تا از کادر فنی هم افتاد!
یا در مورد توپ های سبز دست بازیکنا...وقتی ازشون می پرسیدی اینا چین میگفتن که «سرمربی اینو به ما داده تا یادمون باشه با این توپا برا ملمون بجنگیم...
یا قبل از بازی اولمون با کره یه مصاحبه صمیمانه باهاش ترتیب داده بودن...اونجا گفت نتیجه اهمیت نداره...و فوتبال یه بهونه است...برای اینکه دل هم وطنانمون رو شاد...
ویا...
شما بگو کدوم سرمربی ایرانی با چنین تفکراتی وجود داره...حتی تیم والیبالمون هم به خاطر تفکراتی که از آقای ولاسکو به ارث برده....داره نتیجه می گیره...
کواچ که کلاً 5یا 6ساله سرمربی شده...تو پگاه ارومیه هم بازی کرده!
اصلاً یکم ببین تیم های سرشناس اروپایی مثل آرسنال یا قبلاً منچستر یا آرسنال دم به دقیقه سرمربی هاشون رو عوض می کردن یا...«اصلاً من کسیو بجز آرسن ونگر تو نیمکت آرسنال ندیدم»
یکم فراخ تر بیندیشی میبینی ادامه دادن کیروش خیلی میتونه مفید باشه...:16: