پاسخ : گاج؟ قلم چی؟ گزینه 2؟ یا .....
سلام
همون جور که دوستان فرمودن هیچ آزمون هیچ موسسه ای شبیه کنکور نیست. حتی خود سنجش! من سنجش آخری 7 منطقه شدم کنکور 108... سنجش آخری من زیست 100 زدم کنکور 71!!! این از نظر شبیه بودن
از نظر برنامه ریزی که به نظر من از همه چیز مهم تره قلم چی بین آزمون های دیگه یه سروگردن بالاتره. شما با برنامه قلم چی چندین دفعه همه مطالب رو مرور می کنید و آخرش به جایی می رسید که از مرور حالتون دیگه بهم می خوره (البته واسه بقیه هم هست ولی واسه دانش آموز های قلم چی زودتر فکر کنم :197
از نظر سطح سوال راستش ریاضی رو زیاد خبر ندارم ولی توی تجربی گزینه 2 زیستش ارسال خیلی آسون بود و ریاضی و فیزیکش خیلی بی خودی سخت. در حالی که قلم چی شیمی و زیستش بود که همیشه سخت بود. طوری سوالای زیست رو می دادن که دیگه واقعا همه جای کتاب رو به طور کامل نکته هاش رو می دیدی. گرچه خوب بعضیهاشون هم مزخرفه ولی خوب بعضیهاشون درسته و احتمال تو کنکور اومدن هست که اینا رو من خودم تو هیچ کتاب تستی ندیدم تا وقتی سر آزمون می رفتم
از نظر جامعه "آماری تو ریاضی گزینه 2 بهتره و توی تجربی قلم چی.
در کل با توجه به چیزهایی که از بچه های زیاضی مدرسه خودمون شنیدم برای ریاضی ها گزینه 2 بهتره و توی تجربی با تجربه خودم قلم چی خیلی بهتره
موفق و پیر.ز باشید