r_dh

New Member
لایک ها
3
سلام.شرمنده من نباید اینجا جواب بدم اما چون پاسخی نیست می نویسم:
(p+n^2a/v^2)(v-nb)=nRT که در اونها a,b فقط به نوع گاز بستگی دارن(بهشون می گن ثابت های واندروالس)واز طریق آزمایش تعیین می شن.
موفق باشید

septal_2006

New Member
لایک ها
17
اگر در سایت ما بوده خوب کاملا واضحه که غلطه . یعنی با این وضعی که شما میگین حجم گاز کامل با گاز واندروالس یکیه . و این فقط در بعضی مواقع ممکنه که در واقع جواب شما غلطه. فک کنین اگه نشد میگم

لایک ها
1
r_dh گفت
سلام.شرمنده من نباید اینجا جواب بدم اما چون پاسخی نیست می نویسم:
(p+n^2a/v^2)(v-nb)=nRT که در اونها a,b فقط به نوع گاز بستگی دارن(بهشون می گن ثابت های واندروالس)واز طریق آزمایش تعیین می شن.
موفق باشید
آهاااااااااااااا این معادله رو میگفتی؟
بابا این که تو مورتیمر هست خوب اول یه نگاه به مورتیمر مینداختی،بعدش میومدی ذهن مارو مشغول میکردی

paldos

New Member
لایک ها
1
اگه روی سوالو درست خونده باشید می فهمید که سوال چگالیش رو خواسته نه معادله رو خواهش می کنم به روی سوال توجه فرمایید!

septal_2006

New Member
لایک ها
17
سلام
خوب مثل اینکه تاپیک به جواب نرسید
با توجه به اصل مشتقات چون فشار تابع دما حجم مول گاز است در مول ثابت در دما و حجم یکسان با اینکه سه جواب برای
حجم میتونین به دست بیارین اما دو تا جواب منفی پس میتونین بگین چجوری در نمودارهای هم میتونین با توزیع ماکسول به همسان سازی نمودارها بپردازین
از نظر فرمولی هم کاملا واضحه میتونین با تقریب های نیوتن به جواب مثبت حجم و از روی اون به چگالی برسین
اگر توضیح دیگه ای لازم بود بگین

elichem

New Member
لایک ها
7
سلام
البته لازمه .

ولی اگه حتما باید بدونیم اصل مشتقات چیه این بحثو به یکی دو ماه دیگه موکول کنیم .
ممنون

elichem

New Member
لایک ها
7
ببینید این که میگم غلطه یا نه
فشار و حجم و دمای گاز با لوازم آزمایشگاهی قابل اندازه گیری اند.اگر اینها را در معادله ی گاز واندروالس قرار دهیم، یک معادله ی درجه 3 بر حسب nخواهیم داشت با حل آن 3تا جواب حداکثر به دست میآید اگر یکی از آنها را در جرم مولی ضرب و تقسیم بر حجم کنیم چگالی بدست می اید
تنها اشکالش اینه که چندتا چگالی ممکنه داشته باشیم؟

septal_2006

New Member
لایک ها
17
درسته اما همونوجور که گفتم دو تا حجم شما قابل قبول نیست دیگه گاز که نمیتونه در یه دما و فشار مشخص سه جور حجم داشته باشه و اینا رو در نمودارها هم همیشه اصلاح میکنن

بالا