گراف

لایک ها
183
در گرافی
. ثابت کنید دو مثلث وجود دارند که دقیقا یک راس مشترک دارند. (منظور از مثلث سه راسی است که بین هر سه یال باشد.)

آخرین ویرایش توسط مدیر

goodarz

Well-Known Member
لایک ها
1,120
پاسخ : گراف

شاید این به دردتون بخوره: تو یه گراف
راسی با
یال, حداقل
تا مثلث داریم. اثباتشم با استقراست.

mahanmath

New Member
لایک ها
701

نمیدونم با اونی‌ که گودرز نوشته هم حل می‌شه یا نه، ولی‌ خیلی‌ ساده تر هم می‌شه با قضیه Dirac حلش کرد .اگه استقرا بزنیم روی n خیلی‌ راحت میتونید مساله رو به این حالت تبدیل کنید که درجه هر راسی حداقل
باشه .حالا طبقه Dirac گراف همیلتونی‌ می‌شه . باقیشم سادست‌ دیگه (هر ۲ راسی همسایه مشترک دارن و ....)
Dirac's Theorem -- from Wolfram MathWorld

آخرین ویرایش توسط مدیر
لایک ها
151

منم راهم مث آقا گودرزه میدونیم حداقل n/2 تا مثلث داریم حالا یه گراف دوبخشی تعریف کنیم یه بخش مثلثا یه بخش راسا حالا هر کدوم از بالاییا که مثلثن درجشون 3 است و پایینیا اگه درجه 2 نداشنه باشن تو شمردن یالها از دوطرف به تناقض میرسیم پس پایینیا حداقل یه راسه درجه 2 دارن و تمام یه نفر 3 ما پیش اینو به عنوان سوال TSTایران به من قالب کرد درسته امیرخان؟

mahanmath

New Member
لایک ها
701

پس پایینیا حداقل یه راسه درجه 2 دارن و تمام .....
تو جزئیات نرفتم ، ولی‌ اینی که میگی‌ مساله رو حل نمی‌کنه ، مساله ۲ تا مثلث خواسته که دقیقا یک راس مشترک داشته باشند .

اگه "دقیقا یک راس" نباشه که مساله کاملا بدیهی‌ می‌شه !

لایک ها
151

در گرافی
. ثابت کنید دو مثلث وجود دارند که یک راس مشترک دارند. (منظور از مثلث سه راسی است که بین هر سه یال باشد.)
گفتم یه جای کار میلنگه ها استاد ملیحی سعی میکنم راهمو اصلاح کنم واسه سوال اصلی

mahanmath

New Member
لایک ها
701

گفتم یه جای کار میلنگه ها استاد ملیحی سعی میکنم راهمو اصلاح کنم واسه سوال اصلی
استاد خودتی .:210:

درست میگی‌ صورت سوال یه مقدار ۲ پهلو هست ، منم از اونجا که امیر هیچ موقع سوال معمولی‌ نمی‌ذاره حدس زدم که باید دقیقا یک راس باشه !:71:

لایک ها
183

مرسی از تذکرتون. صورت سؤال اصلاح شد.

بالا