پاسخ : گرماوشاره ها و الکتریسیته
ببخشید ما مثل شما نیستیم ازتابستان سال سوم راهنمایی باهامون کار کنن ما بچه های شهرستان باید همه رو بدون داشتن معلم بخونیم و چون هنوز باما فیزیک 3 رو کار نکردند برای ما یه خورده سخته
فکر کردی با ما از تابستون سوم راهنمایی کار کردن؟معملممون از رو فیزیک پایه تو 2 جلسه خیلی خلاصه 3 فصل اول هالیدی رو یعنی فصل اول فیزیک پایه رو درس داد+انتگرال(مفهموش رو یاد داد) قبل عید همین امسال هم بود یعنی حدود 3 ماه پیش .
منم بعد مرحله 1 پارسال که دوم دبیرستان بودم تازه تازه شروع به خوندن المپیاد کردم از الکتریسته شروع کردم خوب مسلما به ماهم فیزیک 3 رو درس نداده بودند.فیزیک پایه اون قدر خلاصه درس داده بود که من از گاوس هیچی نفهمیدم و هیچ مثالی نمیتونستم ازش حل کنم(چند خط گفته بود و 5 تا تمرین هم تهش داشت)اما وقتی هالیدی رو خوندم تازه مفهوم قانون گاوس رو فهمیدم.
شما هم هر چی دوست داری بخون به حرف منم اصلا گوش نکن من واسه خودم گفتم اصلا شما برو همون فیزیک پایه رو بخون.مثلا تاپیک زدید که نظر همرو بدونید و کمک بخواید و با دیگران مشورت کنید که بهترین کار رو انجام بدید اما مثل این که احتیاجی ندارید و منم دارم بیخودی وقتمو برای کسی مثل شما که تکلیفش با خودش معلوم نیست (کمک میخواد یا نه) تلف میکنم بهتر بود از اول هیچ حرفی نمیزدم.