پاسخ : گروه کنکوری (ریاضی فیزیک)
تنها راهش ی برنامه ریزی خیلی منسجم و البته فشردس که باید دروسی که باقی مونده رو شرو به خوندن کنید سعی کنید از خوندن کتابای حجیم که زیاد غیر ضرورین بپرهیزید به جاش با کتابایی که حجم و سطح و کیفیفت خوبی دارن شرو کنین و برای تست زدن هم به حل تستای کنکور سالای قبل(مثلا از کتابای قلمچی و گاج و انتشارات سنجش یا کتابای دیگه) بپردازین تا با روند سوالات آشنا شین و تسلط پیدا کنین بعدش در طول سال تحصیلی میتونین این تسلطو بالاتر ببرین و سوالات مفهموی تر و سخت تر در کنار کنکور حل کنین با این شرایطی که شما دارین بهترین حالت اینه که تا اول امتحانات دی ماه پیش حداکثر 60 تا 70 درصد مطالب هر کتاب از کتاب های پایه رو خونده باشین و بعد امتحانای دی و به ویژه عید نوروز به مطالعه ی بقیه پایه ها و مرور مطالب گذشته بپردازین ، استرسم نداشته باشین چون وقت زیاده ولی باید بتونین مدیریتش کنید و ساعات مفید مطالعتونو بالا ببرید قابل توجه شما رتبه ی یک ریاضی سال 91 از مهر شرو کردن به درس خوندن پس فکر تون این باشه که از همین لحظه شرو کنید
بچه ها من هیچکدوم از کتابارو تا الآن نرسیدم تموم کنم.از هر کتاب فوقش یه فصل،دو فصل.پس چیکار کنم.یعنی دیگه تموم شد....من هیچ کار نمیتونم بکنم.کمکم کنید.خیلی استرس دارم
به قول آقای شهاب اناری : اگر تلاشگرید ، موفق باشید:88: