- لایک ها
- 568
پاسخ : گنجینه ی نکاته مرحله یک و دو!!!
از روی چه منبعی نگاه کردید؟؟ این لینکی که من دادم که سایت نسبتن معتبری هم هست، شعاع 6-کوردینه ی آنیون فلوئور رو گفته 133pm و ماله کاتیون سزیم رو گفته 167 pm . پس در مقایسه، کاتیون سزیم بزرگتره... :48: تازه اگه بخوایم بگیم این اطلاعات ماله 6-کوردینه ی اون هاست و مقایسه ی درستی نیست، باز هم اشتباهه این کار... چون به خاطر شعاعه بیشتر سزیم، می شه گفت، میزانه چگالی بار بیشتر آنیون فلوئور باعث می شه که آب پوشی سزیم کمتر از فلوئور باشه و ... !!!
من مجال رفتن سراغه کتابای المپیادو رجوع بهشون رو ندارم، از روی چه منبعی نگاه کردید؟؟
من تا جایی که یاد دارم، تقریبن مطمئنم که جزو نکته هایی که دیگه ملکه ی ذهنمون شده بود، این بود که اکثر آنیونا حتّی از کاتیون سزیم هم بزرگترن، ولی آنیون فلوئور و اکسیژن به دلیل شعاعه کم، آنیونشون هم از کاتیون سزیم کوچیک تره... فک کنم دارید اشتباه می کنید... با این حال اگه منبع موثّق ارائه بدید، خوشحال می شم، شاید من دارم اشتباه می کنم...
اگه نگاه کنیم می بینیم که باقری درست میگه . فلوئور بزرگتره !
من مجال رفتن سراغه کتابای المپیادو رجوع بهشون رو ندارم، از روی چه منبعی نگاه کردید؟؟
من تا جایی که یاد دارم، تقریبن مطمئنم که جزو نکته هایی که دیگه ملکه ی ذهنمون شده بود، این بود که اکثر آنیونا حتّی از کاتیون سزیم هم بزرگترن، ولی آنیون فلوئور و اکسیژن به دلیل شعاعه کم، آنیونشون هم از کاتیون سزیم کوچیک تره... فک کنم دارید اشتباه می کنید... با این حال اگه منبع موثّق ارائه بدید، خوشحال می شم، شاید من دارم اشتباه می کنم...
آخرین ویرایش توسط مدیر