parham72

New Member
لایک ها
2
در صفحه 166 مورتیمر گفته که قدرت پیوند هیدروژنی HF سه برابر قدرت پیوند هیدروژنی آب است با این حساب دمای جوش HF که باید بالاتر باشد در حالی که دمای جوش آب خیلی بالاتر از HF است قضیه چیه؟

zkchem

New Member
لایک ها
40
خوب همونجا خودش گفته كه تعداد پيوندها هيدروژني در آب 2 برابر پيونداي هيروژن فلوئوريده

parham72

New Member
لایک ها
2
خب قدرت سه برابر که بر تعداد دو برابر غلبه داره.

mahdiar

New Member
لایک ها
348
البته شاید مسخره و خنده دار باشه ولی شاید با شکل بشه توجیهش کرد. تو HF پیوند های هیدروژنی به صورت خطی ایجاد می شوند و مولکول های HF تقریبا روی یک خط هستند اما در آب هر مولکول H2O در اطرافش با چهار مولکول H2O دیگه هیدروژنی داده و پیوند هیدروژنی در آب در کل آب وجود دارند ولی در HF به صورت همگانی نیست. (امیدوارم منظورم را فهمیده باشید!!
)

shalale

New Member
لایک ها
17
عامل تعداد بر قدرت غلبه میکته!! این یه اصله

لایک ها
15
تو آب همه ی مولکولهای آب باهم پیوند دارند اما تو HF اینجور نیست!!

لایک ها
207
پاسخ : یه تناقض

خب این معلومه اینجا تعداد بر به قدرت غلبه میکنه.و بین اتم ها هیدروژن و اکسیژن پیوند های قوی وجود داره.همین دلایل ای رو توجیه میکنن:163:

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

بچه ها همیشه 4 تا ملکول اب با هم پیوند دارن ولی تو هیدروژن فلوئورید 2 تاشون با هم پیوند دارن. بجز عامل تعداد پیوند که تو اب 2 تا هس و تو hf یکی. این عامل هم هست. ولی طبق نمودار شیمی 2 اگه یه اب با یه hf مقایسه بشه نقطه جوش اب کمتره. پس دلیل بیشتر بودن نقطه جوش اب همینه که همیشه 4 تایی با هم هستند.

لایک ها
99

البته شاید مسخره و خنده دار باشه ولی شاید با شکل بشه توجیهش کرد. تو hf پیوند های هیدروژنی به صورت خطی ایجاد می شوند و مولکول های hf تقریبا روی یک خط هستند اما در آب هر مولکول h2o در اطرافش با چهار مولکول h2o دیگه هیدروژنی داده و پیوند هیدروژنی در آب در کل آب وجود دارند ولی در hf به صورت همگانی نیست. (امیدوارم منظورم را فهمیده باشید!!
)
دوست عزیز پیوند هیروژنی hf که خطی نیست
هیبرید f در مولکول sp[sup]3[/sup] هست که باعث میشه اوربیتال ها آرایش چهار وجهی بگیرن که اونهم بعث دورشدن جفت های نا پیوندی میشه و پیوند هیدروژن که با جفت های ناپیوندی فلوئور هست کمی کج شده و خمیده میشه

manehsan

New Member
لایک ها
701

البته شاید مسخره و خنده دار باشه ولی شاید با شکل بشه توجیهش کرد. تو HF پیوند های هیدروژنی به صورت خطی ایجاد می شوند و مولکول های HF تقریبا روی یک خط هستند اما در آب هر مولکول H2O در اطرافش با چهار مولکول H2O دیگه هیدروژنی داده و پیوند هیدروژنی در آب در کل آب وجود دارند ولی در HF به صورت همگانی نیست. (امیدوارم منظورم را فهمیده باشید!!
)
پیوند در هیدروژن فلوئورید به صورت زنجیری هست و نه خطیه و نه مربعی!

لایک ها
99

پیوند در هیدروژن فلوئورید به صورت زنجیری هست و نه خطیه و نه مربعی!
البته در حالت گازی میتونه پنتامر و هگزامر تشکیل بده که شش ضلعی و پنج ضلعیه

manehsan

New Member
لایک ها
701

البته در حالت گازی میتونه پنتامر و هگزامر تشکیل بده که شش ضلعی و پنج ضلعیه
1.هرگز پنتا مر نمی شود.(شیمی توصیفی آقای عابدینی)
2.بله 6 ضلعی هست من فقط گفتم که خطی و مربعی نیست.

Danialkh

New Member
لایک ها
22

تو آب همه ی مولکولهای آب باهم پیوند دارند اما تو HF اینجور نیست!!
در آب هم همیشه تعدادی مولکول تنها وجود دارند و تو تجمع مولکول ها به وسیله ی پیوند هیدروژنی نیستن این رو دقیقا تو یه کتابی خوندم

لایک ها
99

1.هرگز پنتا مر نمی شود.(شیمی توصیفی آقای عابدینی)
2.بله 6 ضلعی هست من فقط گفتم که خطی و مربعی نیست.
کدوم صفحش نوشته؟؟؟؟؟؟ من که نگاه کردم نبود
در ضمن پنتامر وجود داره

لایک ها
99

پس صفحه 7 برای چیه؟؟؟؟؟؟؟:98:
درسته!! من ندیده بودمش
اگه با دقت نگاه کنید نوشته از [sub]2[/sub](hf) تا [sub]6[/sub](hf) یعنی از دیمر تا هگزامر همه رو شامل میشه و تا جایی که من میدونم از دما های پایین به بالا از درصد هگزامر ، پنتامر.... کم میشه و به دیمر و تریمر و... اضافه میشه

بالا