manehsan

New Member
لایک ها
701
پاسخ : یه تناقض

ببین من خودم میدونم پیوند های هیدروژنی درHFخطیه !کسی که شیمی دو رو پاس کرده باشه اینو میدونه ! بحث من و شما سر 2(HF) دیمر بود !مثلن یه مثال ساده میزنم .آیا پیوند های هیدروژنی در استیک اسید دیمر با استیک اسید معمولی یه جورن!؟! قبلن هم گفتم اون ساختاری که در کتاب شیمی توصیفی اومده،در حالت محلوله نه دیمر!!!در دوره ی 15 که ساختار 2(hf) دیمری خواسته شده بود به کسایی نمره دادن که به صورت مربعی رسم کرده بودن !
شما توی اون دوره بودی؟!همین جوری من را پاس نده به فلان دوره!اگه میتونی کتاب ارائه کن!
با تشکر

Moonlight

New Member
لایک ها
533

شما توی اون دوره بودی؟!همین جوری من را پاس نده به فلان دوره!اگه میتونی کتاب ارائه کن! با تشکر
اینو یکی از طلاهای همون دوره به من گفت ! من نظرمو با دلیل گفتم و دو تا شخص معتبرو معرفی کردم که یکیشون هم در دسترس شما هستن و میتونی ازشون بپرسی اگه شک داری.متاسفانه کتابی تو ذهنم نیست که به شما معرفی کنم ولی اگه منبعی به تورم خورد به شما میگم حتمن .موفق باشی

آخرین ویرایش توسط مدیر

mohamad_javad

Active Member
لایک ها
247

در صفحه 166 مورتیمر گفته که قدرت پیوند هیدروژنی HF سه برابر قدرت پیوند هیدروژنی آب است با این حساب دمای جوش HF که باید بالاتر باشد در حالی که دمای جوش آب خیلی بالاتر از HF است قضیه چیه؟

میدونی چیه قدرت پیوند هیدروژنی hf بیشتره پس باید دمای جوش اون از آب بیشتر باشه!

ولی بررسی کردن دیدن ک توی آب پیوند هیدروژنی بیشتری هست و دمای جوش اون ازhf بیشتره!

تموم شد!

فک نمیکنید یه چیزی رو جا گذاشتم:

جرم مولکولی هم تاثیر داره البته نه زیاد!!!!!

بالا