***یه سری توصیه واسه امتحان نهایی!لطفا بخونید***

bihamta

New Member
لایک ها
345
سلام بچه ها.
امیدوارم خوب باشین و خوب درس خونده باشین و بخونین.
دیدم امتحانات نهایی نزدیکه گفتم یه سری توصیه ها که به نظرم مفید اومد کنم.(نمیخوام دیگه واسه شما مشکل پیش بیاد،واسه ما اومد بسه).از اونجا که یحتملات فراوان درصد تاثیر نمره های شما بیشتر خواهد بود تو کنکور البته اگه المپیاد خدایی نکرده قبول نشید(ایشالله که همگی قبولید).

قبلش یه چیزی...من ریاضیم...تجربیا شرمندم به خدا

چند مورد که توصیه میکنم قبل امتحان و سر امتحان رعایت کنید بهتره:

-قبل امتحان:
عمومی:توصیه ی کلی اینکه تو درسای عمومی کتاب رو خوب بخونید.

دینی:آیات و احادیث رو خوب بخونید...مخصوصا درس 6 دینی 3.حتما یکی از احادیث ستاره دار میاد.حدیثا با متن آبی رو هم بلد باشید...به شدت روی دروس 9 تا 12 تاکید میکنم.چون توجه اساسی هم توی کنکور هست بهش که حتما 3 تا تست میاد حتما!هم تو نهایی بهش توجه میشه.

ادبیات:تاریخ ادبیات رو خوب بخونید،خود آزمایی ها رو بلد باشید،تاکید میکنم رو لغات آخر کتاب.(هم تو نهایی کمکتون میکنه هم تو کنکور)

عربی:ترجمه ها رو بلد باشید،یه سری تمرین بعد هر درس هست که اونا خیلی مهمن.از اونا حتما سوال میاد.
(یه سری جمله هم هست که اگه تونستم براتون اسکن کردم.جملات کتاب واسه مباحثه مختلف کتاب.)

زبان:تو زبان املا رو حتما بلد باشید چون حیفه.یه سری تمرینای تابلو هم هست تو کتاب که دقیقا مثه اون میاد.

زبان فارسی:به شدت متن کتاب.تو زبان فارسی سوال موردی زیاد میدن.

2-اختصاصی:توصیه ی کلی تو این دروس بعد از فهم درس حل تمرینای کتابه.اکثرا(تقریبا همیشه)سوالا از تمرینای کتابه.

حسابان:درس آسونیه.خوب بخونید که واسه ی پایه ی سال پیش دانشگاهیتونم به درد خواهد خورد.

جبر و احتمال:آسون ترین درس اختصاصی.به راحتی هر چه تمام تر میشه ازش نمره گرفت.یکی دو فصل اخر یه کم گیرن.

هندسه:تقریبا همه سوالات تمرینات و متن کتابه.سعی کنید فصل هندسه فضایی رو خوب بخونید.خیلی تو نمرتون کمکتون میکنه.

فیزیک:تو این درس توصیه میشه حتما فکر کنید ها و آزمایش کنید ها رو بلد باشید و متن کتاب.(من یه سری برگه داشتم که هم خلاصه ی جملات متن درسها بود هم فکر کنید و آزمایش کنید پیدا کردم میذارم براتون)

شیمی:بازم متن کتاب!آهان یه توصیه ی اکید اینکه فکر کنید ها رو حتما بخونید مخصوصا با واکنش های داخلش.(پارسال گازآب رو داده بودن همه عین... مونده بودیم...).فصل 3 محلول ها رو هم خوب بخونید.برای تعیین گرمای واکنش وقتی بهتون چندتا واکنش میدن تا از اونا بدستشون بیارید حواستون به علامت ها باشه و به ضریبها)

-توصیه های سر آزمون:

1-وسایل لازم رو ببرید حتما با خودتون.
2-اصلا خودکار جز ابی و سیاه نبرید احیانا اشتباه کنید.لاک هم نبرید چون تقلب محسوب میکنن.
3-زیاد کش ندید جواب سوالای عمومی مثه دینی.(البته تا جایی که میتونید کش بدید اما نه دیگه چرت و پرت
)
3-اگه شما 20 تا برگه هم بخواید حقتونه.اما حتما تمیز بنویسید.چون اولا مصحح تو نگاه اول یه تصور خوب از برگتون پیدا میکنه و میدونه که زیاد معطل خوندن جوابا نمیشه.و اینکه فک کنید مصحح بعد 200 تا برگه برگه ی شما بره زیر دستش نتونه بخونه بهتون نمره نمیده،جوابتونو نفهمه نمره نمیده.
** بد شانسی عظما! اینه که مصحح ها زن ها باشن...خدا بخیر کنه....قشر عقده ای دبیر تو نمره دادن...فک میکنن نمره رو از کجا آوردن به دانش آموز نمیدن.**
*******توصیه موکد توی دروس اختصاصی:هیچ وقت روی برگه ای که نوشته چرکنویس سوال حل نکنید...حل نکنید...حل نکنید...چون اصلا اون برگه رو میکنن قبل تصحیح و اصلا صحیح نمیکنن.(اتفاقی که واسه خودم افتاد این بود که 5 تا سوال پشت و روی یه برگه چرکنویس حلیدم(چون مراقب ... گفت بنویسیدم قبوله اما..)گند خورد به نمره ی هندسه ام و به تبع اون گند خورد تو معدلم.تو کارنامه نمره ی هندسه ام رو دیدم شاخ در اوردم).*******
توصیه دیگه اینکه حتما نمونه سوالای سالهای قبل رو حل کنید.کمه کم 5 دوره.(جزوات بنی هاشمی و سایت های زیر).سایت رشد هم بعد از ازمون کلید رو میذاره.
http://aee.medu.ir/index2.php
http://gozine2.ir/modules.php?name=Topics&topic=21
http://roshd.ir/Default.aspx?tabid=345&SSOReturnPage=Check&Rand=0

نهایی یه روال روتین داره...یه چیز دیگه اینکه حتما حواستون به –و+ ها باشه...سعی کنید الکی بی دقتی نکنید چون دبیر خودتون نیس بگید آقا اینجا یه + اشتباه کردم.مصحح از رو کیلید صحیح میکنه هر چند راهتونم درست باشه.
اینا چیزایی بود که به ذهن من رسید.اگه بازم چیزی به ذهنم رسید میگم.از بقیه ی کنکوریها هم مخوام اگه توصیه ای دارن بگن.
**چیزایی هم که اون بالا گفتم سعی میکنم براتون اسکن کنم**
انمتحان نهایی به شدت ساده و مزخرفه اصلا استرس نداشته باشید و دقت کنید دقت ... دقت...دقت
به امید موفقیت همه ی بچه های گل سایت.
اینا چیزایی بود که گفتم بدونید.شاید خیلی از معلماتونم گفته باشن.به هر حال ما ما مخلصیم.
به شدت علاقمند به بیان تجربیات الان و بعد از کنکور هستیم در خدمتتون.
التماس دعا.
یا علی
یا حق
------------شرمنده من هی ویرایش میکنم هی یادم میافته------

*نگران نباشید برگه هاتون 3 بار تصحیح میشه....زیادم دل به اعتراض خوش نکنید زیاد تغییری نمیدن

آخرین ویرایش توسط مدیر

pirate17

New Member
لایک ها
40
خب اقای bihamta تقریبا همه چیو گفتن فقط چند تا چیز به ذهن من می رسه

تو اختصاصی همه ی مثالای کتابو بخونین.گاهی رابطه هایی تو اثبات یا حل این مثالا میاد که تو متن کتاب نیس.
سوالای سالای قبلو حتما بخونین.خیلی از اون سوالا می دن.خیلــــی!حتی تو دینی ما بیش از نصف سوالا از سالای قبل بود.
دیگه همین

parinaz

New Member
لایک ها
2
من هم تاکید موکد میکنم درس ادبیاتو نذارین شبه امتحان و هم چنین هندسه رو!
ادبیات ترم 2 سوم خیلی نکته داره من که بدبخت شدم! البته این نظر منه که هیچی نخونده بودمو افتاد شبه امتحانو اون شب فقط یک ساعت خوابیدم سر امتحان هم معلق بودم بین زمینو هوا.3 نمره شانسی جواب دادم! 2.5 نمره اش درست شد!!!!
هندسه هم اون بخش فضا!!!!! منو بدبخت کرد اثباتیا شو نخونده بودم مجبور شدم حفظ کنم برم شانس آوردم آسون بودن!
بقیه درسا هم که آب روونن! تاکید موکد دارم بر کتاب درسی! خوش خطی و تمیز نویسی! و ترجیحا کلید امتحانای سال قبلو به خصوص در دروس اختصاصیهم بخونین و گرنه عین امتحان دیفرانسیل امروز من گیج میشین چه جوری بنویسیم که بفهمن! همه چیو ریز ریز بنویسین تا بفهمن البته خیلی هم ریز نباشه! بعضی وقتا از ریزیه زیادی هم نفهمیدن نمره کم کردن!
موفق باشیم!

bihamta

New Member
لایک ها
345
نکات فیزیک 3

الوعده وفا.
طبق قولی که داده بودم قرار بود نکات مهم فیزیک 3 . ازمایشهای فیزیک 3 رو براتون اسکن کنم و بفرستم.
معذرت، صفحه ی کاغذی که اسکنش کردم.شرمنده نه وقت داشتم تایپش کنم نه میتونستم.
شاید یه سری از بچه ها دبیراشون بهشون داده باشن اما اگه احتمال اینکه حتی 1 نفرم نداشته باشه باید میذاشتم.
زور زدم تا جایی که میشه حجمش کم شه واسه بچه هایی که دیال آپ دارن.پوشه ها به صورت زیپ شده است.
Fizik 1:نکات مهم و جملات مهم و فرمول های فصول مختلف.823 Kb
Fizik 2:آزمایش ها و فکر کنید های فیزیک 3. و 920Kb

اینم لینکهای دانلود:
http://www.4shared.com/file/13UBmB_U/Fizik_1.html

http://www.4shared.com/file/fMUuhRTT/Fizik_2.html

***در ضمن تمامی حقوق مربوط به شخص دکتر کامران ابراهیمی دبیر فیزیک 3 دبیرستان نمونه دولتی امام صادق تهران منطقه 9 میباشد.
هرگونه اقتباس جایز است اما جون هر کی دوست دارید درستونو خوب بخونید خواهش میکنم ازتون

دوستـــــــــــــــــــــــــــــــــــون دارم خیلی زیاد.

**منتظر جملات کتاب عربی هم باشید.انشالله در روزهای آینده.

امیدوارم همگی موفق باشید.
ما رو هم دعا کنید اگه یادتون موند.
یا علی
یا حق
التماس دعا

لایک ها
12
bihamta جان دستت طلا!خیلی حال دادی

اما اون جملات کتاب عربی یه چیز دیگست.

bihamta

New Member
لایک ها
345
خواهشمندیم.من برنامتون رو دیدم عربیتون 18 ام بود.
والا خودمم امتحان دارم.دارم میگردم دنبال عربیا.پیداشون کتنم در اسرع وقت اسکن میکنم.
یا علی

arezu

New Member
لایک ها
4
ممنون
bihamta عزیز !

امیدوارم کنکورتونو خوب بدین ..........!

به امید موفقیت همه ی المپیادی ها و کنکوری ها !

bihamta

New Member
لایک ها
345
جملات کتاب عربی 3

سلام بچه ها
فک کنم مشکل عمده ی بچه ها تو نهایی کتاب درسیه.این سری تمام مباحث عربی 3 رو جملات کتابش رو براتون اسکن کردم جز اعلال.اعلال نداشت!
امیدوارم به دردتون بخوره و ما هم یه جا به درد خورده باشیم

حجمش 600Kb.اگه کیفیت بده بدونید واسه حجمش بوده.
http://www.4shared.com/file/EpyIztaY/Arabi_3.html
در ضمن تمامی حقوق مادی و معنوی متعلق به استاد سید رضا هاشمی دبیر محترم عربی پیش دانشگاهی نمونه دولتی امام صادق(ع) تهران،منطقه 9 می باشید
(واقعا از بهترین معلمای عربی و واقعا با سواد)
*(یه چیزیم هستا نگید فلانی داره اسم مدرسشو تبلیغ میکنه باید بگم چون حق داره گردن آدم)*
برای همتون آرزوی موفقیت می کنم.فقط یه لطفی کنید یه خواهش اینکه درستونو خوب بخونید.(میدونم میخونید بهتر تر بخونید
)
خوب دیگه فک کنم من یواش یواش باید برم.حافظ میگه:((ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش/بیرون باید کشید از این ورطه رخت خویش))
بازم به طور کلی اگه سوالی داشتید بپرسید هستیم در خدمت.
مخلصیم.
خیلی دوستوووووووووووووون دارم.

اگه اون ته مهای دلتون ما رو هم یادتون بود یه دعایی کنید ممنون میشم.
یا علی
یا حق
آرزوی موفقیت دارم از ته دلم برای همه ی بچه های سایت سال اولی، دومی، سومی، پیش، کنکوری، المپیاد و راهبرای واقعا زحمت کش.
از این سایت خیلی به ما رسیده!
ملتمس دعا

irangirl

New Member
لایک ها
5
دوستان همه چي راگفتند من چند تا نكته يادم مياد بگم امتحانات نهايي همش سواد شما را نمي سنجه خيليش ارزيابيه دقته گول سوادتون را نخوريد مخصوصا تخصصي اگه برگ تصحيح سالها ي قبل را ببينيد ياد ميگيريد چي را بنويسيد مثلا سال قبل يه مساله لانه كبوتري بود براي نوشتن طبق اصل لانه كبوتر نمره گذاشته بود ولي در كل آسونتر از اونه كه فكرشو ميكنيد حتما موفق مي شيد

melis

New Member
لایک ها
2
بچه ها واقعا ازتون ممنونم...خیلی زیاد
انشاا... همتون موفق باشین و می دونم که میشین(این تو همون مقوله ی قوانین تغییر ناپذیره...!)

لایک ها
12
راستی بچه ها دیروز تو گزینه جوان معلم دینیه می گفت کشف رابطه ها رو بخونید.

همین طور کادرهای سبز رنگ رو .

Goharshady

New Member
لایک ها
166
مگه اول کتاب ننوشته از اونها نمی آید؟

لایک ها
12
نه اونایی که نمی یاد یه علامت دایره ای شکل کنار سوال دارن.

پس امضات کجا رفت ؟

فکر کنم توهم زدم:

تعداد ارسال:1677
!!!!!!!!!!!!!!
فکر می کنم از اثرات خوندن کتاب دینیه باید کمی بیاسایم!!!!!!

bihamta

New Member
لایک ها
345
اها یه نکته!!!
هیچ وقت به خاطر کم شدن تو آزمونی دپرس نشید!!!!مگه چه خبر شده!؟؟؟الان میبینیم یه سریا....بابا درسته میگن تاثیر داره دیگه قرار نیست الکی ناراحت بشید!!!
بی خیال گذشته رفته...به فکر جبر باشید.
یا حق

parinaz

New Member
لایک ها
2
این تاثیری که میگن اونقد عجیب غریب نیستا! فک نکنم زیاد بین 19 و 18 فرقی باشه!

yoyo

New Member
لایک ها
7
به به باز هم امتحانات نهاییو حرف رو نیم نمره و بیست و صدم هسته من از یه جایی شنیدم که یک نمره معدل معادل 30 الی 50 تراز کنکور رو این ور اون ور میکنه البته با احتساب 15% درصد هسته زیاد این ور اون ور نمیشه مگر تو رتبه های بالا( مثلا زیر 100 کشوری) که رقابت خیلی تنگاتنگه ولی معلوم نیست واسه سال بعد چه خوابایی واسه شما ها دیدن خلاصه الان بخونین تا بعدا ای کاش نگین برای همه شما آرزوی موفقیت و بهروزی میکنم

mahdy

New Member
لایک ها
0
[HIGHLIGHT=#ffffff]چه کسی نمونه سوالات میخواد؟[/HIGHLIGHT]

milad2020

New Member
لایک ها
0
این فایل هایی که بی همتا گذاشته چطوری باز میشن؟

بالا