میله ای داریم با طول بسیار بلند و به شعاع r چگالیρ ، گرمای ویژه c و ضریب رسانندگی گرمایی k . به یکی از سرهای میله با توان ثابت p انرژی گرمایی میدهیم.مطلوب است دمای نقطه ای به فاصله ی x از سر میله در زمان t .
معادلات را ددر دو حالت زیر بیابید:
الف:انتقال گرما به هوا نداریم. ب)ضریب همرفتی هوا h است.
یکی این سوالو حل کنه دیگه. دارم دیوونه میشم.اینجا کسی هست که تا الان سر کلاس آقاپور رفته باشه؟ به خدا اعصاب آدمو خورد میکنه ، همین جوری پای تخته جواب سوالو مینویسه میره ، هیچکیم هیچی نمیفهمه. شماها هم که از اون بدتر ، اصلا انگار نه انگار که یکی اینجا سوال نوشته ، فقط بلدید راجع به سرفصلای هالیدی بحث کنید و به هم بگید از کجا تا کجا رو خوندید.
یکی کمک کنههههه.
یه چیزی بگم مشاور تالار جان این سوال هم فکر زیاد می خواد هم باید زیاد بنویسی من که نتوستم بالاخره ریاضی تایپ کنم ولی یه نفر از از اعضا قراره فعال شه تو فیزیک متخصص هست انشاالله اون حل می کنه !
یه توصیه دیگه جوش سوالایه حل نکردتونو نخورید اگه این کارو بکنید تا المپیاد از دست می رید
بنده به اقای آقاپور توهین نکردم. ایشون استاد ما هستند و احترامشون واجبه. مشکل اصلی همینجاس که سر کلاس ایشون بحث هرچیزی میشه جز فیزیک. این سوال طی دو هفته در شش زنگ حل شده. سه صفحه ایشون معادله نوشتن ، فکر نکنم به همین راحتیا بشه سه صفحه معادله رو فهمید. البته با خوندن زیمانسکی یه چیزاییشو فهمیدم. به هر حال بیخیال این سوال.