پاسخ : یه سوال درمورد مدرسه فرزانگان !
bastegi be shahresh dare! man ke dar kol razi nistam modiremoon ye kasiye ke tarjih mide bere ziyarat ashora vali be moshkelate ye olampiyadi madrese narese!to madrese ma aval din o ina melake bad dars!hala khoube shahre mazhabiyam nistam!dar kol ma az madresamoon razi nistim vali tehran farzanegane 1 kheili khoube!
مگه مذهب فقط برای شهرای مذهبیه؟!؟!
اگر منظورتون اخلاقه که تو همه ی مدارس اَخلاق مهمتره و نباید فقط به یه مدرسه ی خاص نسبت داد!!!!
اینکه فرزانگان 1 تهران ازادند یا نه بستگی به جو مدرسه,مدیر,بچه ها و کلا فرهنگشون داره!وگرنه حکم آموزش و پرورش در مورد نماز و زیارت عاشورا و اینا که برای همه یجور ارسال میشه!
اینم بستگی به دیدگاه خودتون داره!که توجه به دین خوبه یابد!
به هر حال این مقوله همه جا رعایت میشه و اقلیتها رو نباید درنظر گرفت( مثل فرزانگان 1 تهران!)
+اینکه گفتید مدیرتون به المپیاد اهمیت نمیده یعنی مدیر نمونه دولتی شهر شما اهمیت میده به المپیاد؟!
====================================================================================
نمونه دولتی هم خیلی خوبه ولی با شناختی که من از دوستام و جوش دارم,جوی به شدت به شدت درسخون که اگه به شخصه من برم اونجا از خودم نااُمید میشم ولی با توجه به تلاشی که دارند نتیجه ی خیلی خیلی بدتری نسبت به فرزانگان میگیرند!(حداقل تا جایی که من اشنایی دارم)
منظورت از جوش,جو فرهنگی بود یا درسی؟بچه های فرزانگان(تو مدرسه ی ما)تا سوم دبیرستان خیلی خود کشی نمیکنند ولی میرسند به چهارم اوضاع فرق میکنه!(البته استثنائات همیشه وجود داره)این از جو درسی!
ولی اگه منظورت جو فرهنگی بود,من خودم به هیچ وجه نمیپسندم!بچه ها شیطنتاشونم در سطح بالاست!(اکثر بچه هایی که بالاتر از هوش متوسطند شیطنتای خاص خودشونو دارند,و یا به عبارتی بیش فعالند)البته بازم خیلیا هستند که لذت میبرند!
من میخواستم به دلیل جو فرهنگی مدرسمون قید جو علمیشو بزنم و برم نمونه ولی همه گفتند اینکارو نکن و اگه بچه های نمونه فرزانگان قبول میشدند که فرزانگان میومدند و از این حرفا!ولی الآن اصلا پشیمون نیستم.
اتفاقا مدرسه ی نمونه دولتی خیلی فرق میکنه!قضاوت خوب یا بدش بنا به طبع خودته ولی فرق رو داره!
آدم هرجا باشه تنها کسی که تعیین میکنه اخرش قراره چی بشه و چجوری زندگی کنه خودشه!فرق نمیکنه فرزانگان یا نمونه,مهم اینه که همون جایی که هستی بهترین عملکرد رو از خودت نشون بدی و سعی کنی که بهترین باشی.
مانا باشید:53: