لایک ها
53
پاسخ : یونیزاسیون منیزیم !

ها...؟؟؟؟ من که سهم خودمو ادا کردم....راست میگن...سوالاتون بسیار جالبه....جواباش سخته.....!!!!!

آخرین ویرایش توسط مدیر

Ardavan

Well-Known Member
لایک ها
428

ها...؟؟؟؟ من که سهم خودمو ادا کردم....راست میگن...سوالاتون بسیار جالبه....جواباش سخته.....!!!!!
متاسفانه دوستان زیاد همکاری نمی کنند و گرنه بیش از این سوال می ذاشتم در سایت !! ممنون از لطف شما !!
اگر دوستا راهبر شیمی لطف کنند بنده را در مورد این سوال راهنمایی کنند من ممنون میشم !

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

اون فرمولی که اقای محله گفتند برای تک الکترون درسته فقط! نه منیزیم که 12 تا اکترون داره و فقط اخرین مرحله یونشش تک الکترون میشه!!!!

MEA76

New Member
لایک ها
860

ویرایش : منظورت این دوتاس نه ؟ من اشتباه متوجه شده بودم !

اینو بعید می دونم دلیل خاص و مهمی داشته باشه مثلا تو همین نمودار اگه دقت کنی شیبا بالا و پایین دارن و یه روند کلی نداره . برای اتمای دیگه رو هم که نگاه کردم همینطوری بود!

آخرین ویرایش توسط مدیر

Ardavan

Well-Known Member
لایک ها
428

ویرایش : منظورت این دوتاس نه ؟ من اشتباه متوجه شده بودم !

اینو بعید می دونم دلیل خاص و مهمی داشته باشه مثلا تو همین نمودار اگه دقت کنی شیبا بالا و پایین دارن و یه روند کلی نداره . برای اتمای دیگه رو هم که نگاه کردم همینطوری بود!
احسنت !! اول سوالم همین بود ولی بعدش که فکر کردم یه سوال دیگه ای به ذهنم رسید و اون این بود که شیب ie1 و ie12 خیلی باهم فرق داره !!! چرا شیب ie1 ان قدر از ie 12 بیش تر است ! در ضمن این نمودارها لگاریتمی اند و یک تفاوت کوچک در شیب نشان دهنده تفاوت زیادی در شیب اصلی است !!

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

خب حتما هر چیزی دلیلی داره و سوال جالبیه! باید روش فکر بشه!!
هیچوقت نگید فلان چیز دلیل خاصی نداره. شاید دلیلش کشف نشده باشه :3:

platopluto

New Member
لایک ها
1,103

شما رو به پیر به پیغمبر به هر چی میپرستید
تگ نکتنییییییییید
ترو خداا تگ نکنیددددد:178::178::178::178::178::178::62:

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

شما رو به پیر به پیغمبر به هر چی میپرستید
تگ نکتنییییییییید
ترو خداا تگ نکنیددددد:178::178::178::178::178::178::62:
خب وقتی تگ میشید از اسم تاپیک معلومه به رشتتون ربط نداره واردش نشید!
همین الان 3 تا تاپیک تگ شدم که فقط یکیش بهم مربوط بود رفتم توش!

بهراد

New Member
لایک ها
214

دلیلش لگاریتمی بودن نموداره دوست عزیز
اگه نمودار رو از حالت لگاریتم در بیاری متوجه میشی که این شدت افزایشه به مراتب بزرگتر هم هست
علت بزرگتر بودنشم واضح باید باشه! ثابت پوششی و بار موثر و ... ;)

Ardavan

Well-Known Member
لایک ها
428

اگه نمودار رو از حالت لگاریتم در بیاری متوجه میشی که این شدت افزایشه به مراتب بزرگتر هم هست
اما دوست عزیز نمودار را می دونستم لگاریتمیه و برای همینم خودم قبلا در همین تاپیک نوشتم افزایش کم در شیب در این نمودار یک افزایش زیاد را نشون می ده !!
به دلیل همین تاثیر بار هم دارم میگم که باید شیب روند صعودی داشته باشه (افزایش شیب باید هرچه به ie12 نزدیک می شویم بیش تر باشد که این طور نیست !!)

بهراد

New Member
لایک ها
214

بله،توجه هستم منظورتونو دوست عزیز
جمله منو با دقت بخون
نمودار رو اگه از حالت لگاریتمی در بیاری،می فهمی که همون افزایش شیبه هم بیشتره
برای اینکه بهتر متوجه منظورم بشین،یه نمودار لگاریتمی ساده رو تبدیل کنید به یه نمودار عادی تا متوجه منظورم بشین

Ardavan

Well-Known Member
لایک ها
428

بله،توجه هستم منظورتونو دوست عزیز
جمله منو با دقت بخون
نمودار رو اگه از حالت لگاریتمی در بیاری،می فهمی که همون افزایش شیبه هم بیشتره
برای اینکه بهتر متوجه منظورم بشین،یه نمودار لگاریتمی ساده رو تبدیل کنید به یه نمودار عادی تا متوجه منظورم بشین
دوست عزیزم مثل این که حواست پرته !!!!
نمودار میگه شیب ie1 از ie12 بیش تره !! در صورتی که با جدا کردن الکترون باید افزایش بار هسته انرژی بیش تر نیاز داشته باشد تا الکترون بعدی جدا شود یعنی شیب ie12 باید از ie1 بیش تر باشه !!
این حرفی که شما می گی برعکسه حرف منه !!
اینم می دونم نمودار از حالت لگاریتمی دربیاد شیب ها خودشون را بهتر نشون می دن ......
شیب سمت چپ پایین نمودار مربوط هست به ie1 !!! [MENTION=5156]بهراد[/MENTION]

بهراد

New Member
لایک ها
214

شما از لگاریتمی درش بیار، میبینی که شیب ie12 از شیب ie1 بیشتره
خیلی هم بیشتره
حواس من پرت نیست دوست من،من از این مطلب حتی سئوال هم طرح کردم.سر کلاس هامم چندین بار امثال شما رو توجیه کردم
ولی شما بدون اینکه دقیق بفهمی من چی میگم به شما باز سئوال خودتو تکرار می کنی و فکر می کنی کسی متوجه نیست جز خودتون
بهرحال این نظر منه.اگه نتونستم قانعت کنم شرمنده

MEA76

New Member
لایک ها
860

اجازه بدید من منظور آقا بهراد رو توضیح بدم
می دونیم
(log(x)-log(y)=log(x/y پس ما وقتی لگاریتم دو تا عدد رو از هم کم می کنیم در واقع داریم از نسبت اونها لگاریتم می گیریم. پس به بزرگی اختلاف اونها کاری نداریم بلکه به بزرگی نسبتشون کار داریم . مثلا اختلاف ۱۶ و ۹ بیشتر از اختلاف ۹ و ۳هست ولی تفاوت لگاریتم ۱۶ و لگاریتم ۹ کم تر و کوچک تر از تفاوت لگاریتم ۹ و لگاریتم ۳.
(9-3<16-9 ولی (log(16)-log(9) <log(9)-log(3)

بنابراین بیشتر بودن شیب نمودار لگاریتمی به معنی بیشتر بودن شیب نمودار عادی نیست!

امیدوارم درست منظورشونو متوجه شده باشم!

آخرین ویرایش توسط مدیر

Ardavan

Well-Known Member
لایک ها
428

اجازه بدید من منظور آقا بهراد رو توضیح بدم
می دونیم
(log(x)-log(y)=log(x/y پس ما وقتی لگاریتم دو تا عدد رو از هم کم می کنیم در واقع داریم از نسبت اونها لگاریتم می گیریم. پس به بزرگی اختلاف اونها کاری نداریم بلکه به بزرگی نسبتشون کار داریم . مثلا اختلاف ۱۶ و ۹ بیشتر از اختلاف ۹ و ۳هست ولی تفاوت لگاریتم ۱۶ و لگاریتم ۹ کم تر و کوچک تر از تفاوت لگاریتم ۹ و لگاریتم ۳.
(9-3<16-9 ولی (log(16)-log(9) <log(9)-log(3)

بنابراین بیشتر بودن شیب نمودار لگاریتمی به معنی بیشتر بودن شیب نمودار عادی نیست!

امیدوارم درست منظورشونو متوجه شده باشم!
بله . متوجه شدم ! درست می فرمایید ! این مورد را در مورد نمودار لگاریتمی نمی دونستم !

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

راستی این را هم خدمت جناب اقای [MENTION=14079]mahallehm[/MENTION] بگم که فکر کنم سطح سوال من از دیپلم هم پایین تر بوده ! فقط یکم فکر می خواسته !!

mahallehm

New Member
لایک ها
487

بله . متوجه شدم ! درست می فرمایید ! این مورد را در مورد نمودار لگاریتمی نمی دونستم !

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

راستی این را هم خدمت جناب اقای @mahallehm بگم که فکر کنم سطح سوال من از دیپلم هم پایین تر بوده ! فقط یکم فکر می خواسته !!
شرمنده که درباره چیزی که اطلاع دقیقی نداشتم نظر دادم....

بالا