پاسخ : یک در دو دل در باره بیمــــاریم
سلام دوباره دوستان عزیزم :53:
نماز روزه هاتون قبول
خوب امروز اخرین روز ماه مبارکه و عید فطر رو پیشاپیش به همتون تبریگ میگم
از همتون به خاطر روحیه ای که به من دادید سپاسگزارم
حرفای اثر بخش ودلگرمی های شما باعث شده تا امید از دست رفتم برگرده و روحیه من در رابطه با این بیماری قویتر شه
از همتون تشکر میکنم وامیدوارم یه روزی بتونم جبران کنم
شما با من مثل اعضای یک خانواده رفتار کردید به من روحیه دادید و من واقعا طرز فکرم درباره ی این مریضی تغییر کرد
امیدوارم همتون همیشه و در هر کجا سالم و تندرست باشید و قدر این نعمت رو بدونید و خدارو شکر کنید به خاطر این نعمت
من از همینجا از همتون خداحافظی میکنم و به خدا میسپارمتون و بازم ازتون تشکر میکنم بابت روحیه ای که به من دادید
به امید اینکه تمام مریضان درمان بشن و هیچکس روی تخت بیمارستان نباشه
خداحافظ همگی تا روزی که به لطف خدا بیماری منم درمان شود و بینایی از دست رفتم برگرده
در پناه حق
یا علی
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
به عنوان اخرین پستم این ایه ی مبارکه رو همیشه به یاد داشته باشید:
«الَّذينَ آمَنُوا وَ تَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ أَلا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ» (الرعد – 28)
سلام دوباره دوستان عزیزم :53:
نماز روزه هاتون قبول
خوب امروز اخرین روز ماه مبارکه و عید فطر رو پیشاپیش به همتون تبریگ میگم
از همتون به خاطر روحیه ای که به من دادید سپاسگزارم
حرفای اثر بخش ودلگرمی های شما باعث شده تا امید از دست رفتم برگرده و روحیه من در رابطه با این بیماری قویتر شه
از همتون تشکر میکنم وامیدوارم یه روزی بتونم جبران کنم
شما با من مثل اعضای یک خانواده رفتار کردید به من روحیه دادید و من واقعا طرز فکرم درباره ی این مریضی تغییر کرد
امیدوارم همتون همیشه و در هر کجا سالم و تندرست باشید و قدر این نعمت رو بدونید و خدارو شکر کنید به خاطر این نعمت
من از همینجا از همتون خداحافظی میکنم و به خدا میسپارمتون و بازم ازتون تشکر میکنم بابت روحیه ای که به من دادید
به امید اینکه تمام مریضان درمان بشن و هیچکس روی تخت بیمارستان نباشه
خداحافظ همگی تا روزی که به لطف خدا بیماری منم درمان شود و بینایی از دست رفتم برگرده
در پناه حق
یا علی
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
به عنوان اخرین پستم این ایه ی مبارکه رو همیشه به یاد داشته باشید:
«الَّذينَ آمَنُوا وَ تَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ أَلا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ» (الرعد – 28)