fourpoint

New Member
لایک ها
15
خب بریم سریع سراغ سوال...
کسایی که در المپ های ازمایشی زیست همین سایت بصورت حضوری یا غیر حضوری شرکت کردن ایا شما از سطح سوالات راضی هستین؟ ایا سوالات المپ اصلی سبکش شبیه به همین المپ های ازمایشی این سایته؟ سختره یا راحت تر؟ چون من مرحله اول ازمایشی رو دیدم و شرکت هم کرده بودم و بنظرم سطح سوال ها خیلی پایین بود یعنی ممکنه که سوالای المپ اصلی هم مثل همینا باشن؟
با توجه یه این که سوال های المپ به ترتیب در حال اسانتر شدن است ایا ممکنه که همین روند ادامه پیدا کنه و سوالا بیشتر عمومی باشن تا تخصصی؟ چون بعضیا میگن واسه مرحله دو باید گایتون لنینجر دو جلد البرتس یا سلولی امیری و ... خونده بشه ولی من وقتی سوالای مرحله یک و دو دوره شانزده رو دیدم و بررسی کردم متوجه شدم که با خوب خوندن و نه در حد عالی بیولوژی سولومون یا کمپبل میشه با درصد های بالا 70 - 80 یا بیشتر قبول شد!!! ولی سوالای مرحله 2 دوره 15 ام رو وقتی که دیدم کلن نظرم عوض شد !! چون خیلی سخت تر از دوره 16 بود! یعنی واقعن خیلی خیلی سخت تر! شاید چون من اکثرن عمومی خوندم واسه من دوره 16 اسون و دوره 15 سخت بنظر اومد! نمی دونم!
حالا بنظرتون تسلط بر عمومی بهتره یا رفتن رو کتابای سخت؟و تخصصی؟
ببخشید سرتونو به درد اوردم
لطفن ناظم های سایت این پستو نبندن چون من کل سایتو گشتم و چیزی که می خواستم رو پیدا نکردم! چون تو هر مطلب افراد مختلف اعم از المپیادی و مبتدی نظراتشونو نوشته بودن! و نمیشد از نظرات همشون استفاده کرد چون نمیشناسیمشون که!!!!!!:96::96::96:

لایک ها
60
پاسخ : یک سوال از مدال اوران المپیاد زیست !! حتمن جواب بدین

اره اتفاقا منم با شما موافقم. ولی خب کسیکه تخصصی هارو خونده باشه راحتتر به سوالات پاسخ میده. ولی دوست من میگفت برا مرحله 2 پارسال کلا حفظی کتاب بوده/

مرحله یک که نگید اصن داغون حفظی بود

Ardavan

Well-Known Member
لایک ها
428

خب بریم سریع سراغ سوال...
کسایی که در المپ های ازمایشی زیست همین سایت بصورت حضوری یا غیر حضوری شرکت کردن ایا شما از سطح سوالات راضی هستین؟ ایا سوالات المپ اصلی سبکش شبیه به همین المپ های ازمایشی این سایته؟ سختره یا راحت تر؟ چون من مرحله اول ازمایشی رو دیدم و شرکت هم کرده بودم و بنظرم سطح سوال ها خیلی پایین بود یعنی ممکنه که سوالای المپ اصلی هم مثل همینا باشن؟
با توجه یه این که سوال های المپ به ترتیب در حال اسانتر شدن است ایا ممکنه که همین روند ادامه پیدا کنه و سوالا بیشتر عمومی باشن تا تخصصی؟ چون بعضیا میگن واسه مرحله دو باید گایتون لنینجر دو جلد البرتس یا سلولی امیری و ... خونده بشه ولی من وقتی سوالای مرحله یک و دو دوره شانزده رو دیدم و بررسی کردم متوجه شدم که با خوب خوندن و نه در حد عالی بیولوژی سولومون یا کمپبل میشه با درصد های بالا 70 - 80 یا بیشتر قبول شد!!! ولی سوالای مرحله 2 دوره 15 ام رو وقتی که دیدم کلن نظرم عوض شد !! چون خیلی سخت تر از دوره 16 بود! یعنی واقعن خیلی خیلی سخت تر! شاید چون من اکثرن عمومی خوندم واسه من دوره 16 اسون و دوره 15 سخت بنظر اومد! نمی دونم!
حالا بنظرتون تسلط بر عمومی بهتره یا رفتن رو کتابای سخت؟و تخصصی؟
ببخشید سرتونو به درد اوردم
لطفن ناظم های سایت این پستو نبندن چون من کل سایتو گشتم و چیزی که می خواستم رو پیدا نکردم! چون تو هر مطلب افراد مختلف اعم از المپیادی و مبتدی نظراتشونو نوشته بودن! و نمیشد از نظرات همشون استفاده کرد چون نمیشناسیمشون که!!!!!!:96::96::96:
ظاهرا اعضای مدال آور قصد پاسخگویی ندارند !! یک غیرمدال اور دوره 16 جواب می ده !!
"سوالات به سمت عمومی شدن پیشرفت کرده " این جمله خیلی دقیقی نیست . سوالات 4 دوره 13 14 15 16 را که باهم مقایسه کنید در می یابید که سوالات با این روند پیش می روند که با استدلال های ساده تری حل می شوند ( عموم سوالات منظورم هست نه یک سوال خاص ) و در نتیجه به نظر ساده تر می ایند . همین موضوع است که باعث شده کف دوره 13 تقریبا نصف کف دوره 16 ( مرحله دوم ) باشد . اگر سوالات دوره 13 را نگاه عمیقی بکنید می بینید که اتفاقا سوالات بیش تر از این که به سواد نیاز داشته باشند نیازمند حل مسئله و تفکر هستند درحالی که سوالات دوره 16 اکثرا نیاز به سواد دارند و کسی که سواد خیلی بالایی داشته باشد بعید است که از عهده م2 بر نیاید .
قطعا نیازمند خواندن کتاب های تخصصی برای م 2 هستید ولی خب سبک خواندنتان باید بیش تر مطابق با همین روندی باشد که المپیاد در حال پیشروی است ( حتی اگر قبول هم نشوید از خواندن این کتاب های تخصصی ضرر نمی کنید !)
در هر سطح علمی هستید تسلط بر کتب عمومی لازم است ولی خب نمی توان گفت که کافی است ......
استاد [MENTION=13373]Masoud-s[/MENTION] حرفم را نقد کن اگر جاییش را بد گفتم یا اشتباه گفتم !

Masoud-s

New Member
لایک ها
1,171

ظاهرا اعضای مدال آور قصد پاسخگویی ندارند !! یک غیرمدال اور دوره 16 جواب می ده !!
"سوالات به سمت عمومی شدن پیشرفت کرده " این جمله خیلی دقیقی نیست . سوالات 4 دوره 13 14 15 16 را که باهم مقایسه کنید در می یابید که سوالات با این روند پیش می روند که با استدلال های ساده تری حل می شوند ( عموم سوالات منظورم هست نه یک سوال خاص ) و در نتیجه به نظر ساده تر می ایند . همین موضوع است که باعث شده کف دوره 13 تقریبا نصف کف دوره 16 ( مرحله دوم ) باشد . اگر سوالات دوره 13 را نگاه عمیقی بکنید می بینید که اتفاقا سوالات بیش تر از این که به سواد نیاز داشته باشند نیازمند حل مسئله و تفکر هستند درحالی که سوالات دوره 16 اکثرا نیاز به سواد دارند و کسی که سواد خیلی بالایی داشته باشد بعید است که از عهده م2 بر نیاید .
قطعا نیازمند خواندن کتاب های تخصصی برای م 2 هستید ولی خب سبک خواندنتان باید بیش تر مطابق با همین روندی باشد که المپیاد در حال پیشروی است ( حتی اگر قبول هم نشوید از خواندن این کتاب های تخصصی ضرر نمی کنید !)
در هر سطح علمی هستید تسلط بر کتب عمومی لازم است ولی خب نمی توان گفت که کافی است ......
استاد @Masoud-s حرفم را نقد کن اگر جاییش را بد گفتم یا اشتباه گفتم !
استاد شما صاحب نظري اختيار داري :) نه كلا موافقم فقط يه جاشو نظر دارم اونم اين كه گفتي اگه سواد داشته باشي بعيده قبول نشي، نمودار قبولي به سواد به نظرم زنگوله اييه! كساني كه سوادشون از يه حدي بيشتره هم قبول نميشن متاسفانه :(!!!( نمونش خودت! )

Ardavan

Well-Known Member
لایک ها
428

استاد شما صاحب نظري اختيار داري :) نه كلا موافقم فقط يه جاشو نظر دارم اونم اين كه گفتي اگه سواد داشته باشي بعيده قبول نشي، نمودار قبولي به سواد به نظرم زنگوله اييه! كساني كه سوادشون از يه حدي بيشتره هم قبول نميشن متاسفانه :(!!!( نمونش خودت! )
نه این حرفم درست بود ..... کسی که سوالی را جواب نمی تونه بده اگر علتش بی دقتی نباشه ربط به دو تاچیز داره : یا سوادش در مورد اون موضوع کمه یا تسلطش بر اون موضوع کمه !! نه ؟؟;)

Masoud-s

New Member
لایک ها
1,171

نه این حرفم درست بود ..... کسی که سوالی را جواب نمی تونه بده اگر علتش بی دقتی نباشه ربط به دو تاچیز داره : یا سوادش در مورد اون موضوع کمه یا تسلطش بر اون موضوع کمه !! نه ؟؟;)
اره اما دليل مهم بي دقتي همون سواد زياده!

Ardavan

Well-Known Member
لایک ها
428

Ardavan

Well-Known Member
لایک ها
428

ميگم هست بگو چشم بحث ميكنه اااا
باشه استاد ! سر تعظیم فرود اوردیم !!

zeinab-bio

New Member
لایک ها
39

خوب حالاااا .......مدال آور های گل یا صاحب نظران ....به نظرتون سوال های مرحله 2 امسال مانند دوره 15 خواهد بود یا 16؟

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

خوب حالاااا .......مدال آور های گل یا صاحب نظران ....به نظرتون سوال های مرحله 2 امسال مانند دوره 15 خواهد بود یا 16؟

fourpoint

New Member
لایک ها
15

سلام خب من الان فقط يه جلد لنينجر و كمپل و سولومون چند جلدشونو خوندم تقريبن جمعن سه جلد تا چهار جلد و مرحله يك دوره ١٥و١٦ رو حالا در حد ٣٠-٤٠ ميزنم حتي مرحله دو دوره ١٦ رو تا ٤٠-٥٠ درصد ميتونم بزنم ولي دوره پونزده خيلي بنظرم سخت مياد!!!!!
و از هر كي ميپرسم ميگه بيشتر رو دوره ١٦ كار كن ولي خب اين المپ هاي آزمايشي رو وقتي كه نگاه ميكنم متوجه مي شم خيلي عمومي اند! وسواد كمي نيازه! حالا اين المپ ازمايشي رو كسي ميدونه كه به المپ واقعي چقدر نزديكه؟؟؟ اونا يي كه شركت كردن سالاي قبل بگن ببينيم ايا المپ ازمايشي به مرحله يك و دوي اون سال چقدر نزديكه؟

alibeiginejad

Well-Known Member
لایک ها
351

اتفاقا سوالای مرحله دوم دوره 16 به نظر من خیلی سخت تر از دوره 15 بودن. چون با بچه ها که بعد از جلسه صحبت می کردیم به این نتیجه رسیدیم که تو دوره 16 بارم و تعداد سوالات دو برابر شده اما زمان نسبت به دوره 15 تغییری نکرده.(دور از انصافه)
البته اگه سوالا مثل دوره 15 بود قبول شدن تو مرحله 2 به نظر بنده خیلی خیلی آسون تر بود.
مشکلاتی که مرحله دوم دوره 16 داشت اما دوره 15 نداشت:
1- زمان کم
2- سوالات خیلی خیلی حفظی (از کنکور هم حفظی تر)
3- کمی استلال های مَندَرآوردی
4- کف بالا!!!!
5- مزخرف صحیح کردن و نمره دادن (بر اساس کارنامه های دریافت شده میگم. مثلا یک سوال رو جواب ندادم نصف نمرش رو داده بودن اما یه سوال رو کامل و درست جواب داده بودم، اما بهم 0 نمره داده بودن!!!!!!!!!!!)
و ...
حالا خودتون قضاوت کنید: قبولی در مرحله دوم دوره 16 سخت تر بوده یا دوره 15؟ (البته برای قضاوت، خودتون رو تو شرایط آزمون فرض کنید: استرس و زمان و ... . بله منم اگه تو خونه از روی فرصت بدون استرس برای اولین بار سوالای دوره 16 رو با پاسخشون ببینم می گم خاک تو سر اونایی که قبول نشدن!! این قضاوت کاملا غلط است. (به نظر من کسایی که قبول شدن شاهکار کردن) به دلایلی که در بالا عرض کردم.)
منتظر این نباشید که یک مدال آور پاسخ بده.
چون معمولا یا دارن برای جهانی می خونن، یا دانشجو هستند، یا برای کنکور می خونن. پس سرشون خیلی شلوغه!!!:101:

آخرین ویرایش توسط مدیر

Fallen

Well-Known Member
لایک ها
760

دوستان دوره های 15 و 16 رو مقایسه نکنید سبکشون خیلی فرق داره
اصلا تو المپ که بحث رتبه هست و 40 نفر اول میرن دوره نمیشه سطح آزمون رو ملاک قرار داد !!
سخت باشه واسه همه سخته و آسون باشه برا همه آسونه
سختی یا آسونی قبول شدن به سبک سوالا و سطح بچه های اون سال بستگی داره

بالا