یک سوال اپن

farshad17ph

New Member
لایک ها
76
سوالی که میخوام بنویسم تا اونجایی که من میدونم یه سوال اپن بوده نمی دونم شاید تا الان کسی حلش کرده باشه شما هم فکر کنید یه جوابی برای سوال بدید"چرا نور از شیشه رد میشه ولی از اهن یا فولاد رد نمیشه اصلا فرق بین جسم شفاف و کدر چیه؟ لطفا جدی باشید و بنیادی جواب بدید :157:

kiyanmehr

New Member
لایک ها
3
پاسخ : یک سوال اپن

ببینید طبق درس چهار فیزیک اول جسمی مثل شیشه چون شفاف میتونه نور رو با شکست عبور بده اما جسمی مثل اهن نمیتونه واین رو بازتاب میکنه و حتی قدر عبور به صورت شکست رو نداره دیگه نمیدونم طبق کتاب ها نوشتم

only physics

New Member
لایک ها
2,386

سوالی که میخوام بنویسم تا اونجایی که من میدونم یه سوال اپن بوده نمی دونم شاید تا الان کسی حلش کرده باشه شما هم فکر کنید یه جوابی برای سوال بدید"چرا نور از شیشه رد میشه ولی از اهن یا فولاد رد نمیشه اصلا فرق بین جسم شفاف و کدر چیه؟ لطفا جدی باشید و بنیادی جواب بدید :157:
خب سوال جالبيه...

مواد سازنده ي اجسام شفاف درواقع خاصيتي دارند كه موجب ميشه ميزان نوري عبوري ازجسم،بيشتر از ميزان نور جذب شده و بازتاب شده باشه.....

اما دقت داشته باشيد كه اين اجسام هم بخشي از نور رو جذب ميكنند!!!

اما زماني كه يك دسته پرتو نور به يك جسم كدر مثلا آهن ميخوره،يه بخشي از نور جذب ميشه و موجب افزايش دما و افزايش انرژي دروني ميشه(درفيزيك2 ميخونيد) و بخش عظيمي از نور توسط جسم بازتاب ميشه و بنابراين مقدارقابل توجهي ازنور(يابهتره بگيم تمام نور) مصرف ميشه

و چيزي براي عبور باقي نميمونه...

اگر هنوزم ابهامي وجود داره من درخدمتم.

انشا... موفق باشيد

farshad17ph

New Member
لایک ها
76

سوال رو درست نفهميديد( عذر مي خوام)چرا فوتون از مواد شيشه رد ميشه ولي از ماده جسم كدر رد نميشه سوال بنياديه .فكر كنيد .سطحي و كليشه اي هم نگيد

zahra_b

New Member
لایک ها
76

اگه سئوالتون رو درست متوجه شده باشم، می شه ایتطوری تعمیمش داد که چرا بعضی امواج الکترومغناطیسی از بعضی مواد عبور می کنن ، از بعضی بازتاب و توسط یه سری اجسام دیگه جذب می شن.
اگه سئوال این باشه، بر می گرده با ساختار مولکولی و آرایش مولکول ها. شعاع مولکول ها، فاصله و ...
در واقع اگه اشتباه نکنم و درست به خاطر بیارم، باید طول موج موجی که می خواد عبور کنه، کمتر از دامنه ی نوسان مولکول ها باشه .

farshad17ph

New Member
لایک ها
76

افرين فكر كنم درست باشد

بالا